Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alisa87

Marketing

prosho i taj prvi 'go fest'

bilo je..ne znam..pravili su ga ortaci,prvi takav festival u odzacima,prvi put u njihovim zivotima,potrudili su se..medjutim..bilo je xtra malo ljudi,nisu bili privucheni ni malo..jer se samo u vojvodini deshavalo hiljadu i kusur stvari..fetsivala..koncerata..tipa 'the cure' u segedinu,shto je onima koji ih zaista vole blizu,dani piva u zrenjaninu,neki dojajan festival u somboru..mislim da je deo imena or something 'kvalitetno otpadanje',zurke po nsu,rodjendani..

propustila sam rodjendan najboljeg ortaka iz odeljenja..njegov osamnaesti rodjus..inache je dan stariji od mene..26og juna 87e rodjen..sorry andrejjjjjjjjjj..

nisam bila ni sa kim..

tone ganje oko mene,a ja ne smem..(sve se plashim da ce moji da me testiraju,pa ce da seru..nije shto ce da seru,nego ce da jedu govna svaki put kad treba da mi daju novac,pa cemo da se pichkamo i ja cu da izlecem iz sobe,i ulecem u svoju sobu,pa mi nece ni dati novac..)

poshteno sam se napila samo u petak i tad nam je bilo super,mada je bilo 50 ljudi..u subotu sam se ja,milica ljubitelj groimova,usrala od nekog groma i pobegla od drushtva,jurcala po odzacima,a kada sam doshla kuci zaspala sam izmeju mame i tate,jer sam se plashila kad je grom udario u zgradu pored..

trece veche,iliti preksinoc,reggae,hip-hop i d'n'b..ispalio je dj iz nsa,pa je DEL pushtao drum..hip hop je okay proshao..ja sam naravno bila na bini i divljala ko manijak uzivajuci u ogovaranjima i eventualnim pogledima 'mase',a zatim samo u muzici i nemam pojma shta sam radila..znam da sam opet imala gornji deo kupaceg..

bilo je ovde 'dete' iz nsa kako ga prozvashe moje ortakinje..jedan od mojih kres&dobra spika shema iz nsa..ali je mladji od mene..niej ni bitno..mali je dobar..i imao je naravno tonu vutre kod sebe..naduvali se ko'o baloni,a ja sedim i posmatram ih i pijem vodu i slusham mjuziku neku..

juche uzeh od mile da prochitam 'kandze' marka vidojkovica i skroz sam se razocharala..gomila scena tucanja,neka devojka iz paralelnog sveta ili neki takav kurac,on kao jako mudo u beogradu 96e i jedino dobro,dokumentarni momenti..prochitala sam knigu za dva - tri sata..

bila je tu negde na mom blogu pricha o jednom branku,vuku iz novoga sada..doshao na fest sa devojchicom..ona je moje godshte..i onda ide pricha koju svi koji poznaju branka znaju..on je prvi sa kojim je ona spavala,tako je nezna i uplashena bila..on nju jako treba..njuemu pored nje niko nije potreban(a onda bude sa mnom..)i pokushava da je nauchi da drugachjije gleda ne pevaru..on je obichni pajdoman,ali ipak ima te ochi..kontam da bi mogao da muva bilo koju samo pogledom..aaaaaaaaaaaaaaa.. posmatrajuci kao dechka i mushko meso,nije zasluzio ni ovaj deo posta..ali gledajuci kao lika i mozak,i ochi..

sedim u tishini i prosto mi je neobicno..pisha mi se,ptice su naporne,svadjaju se,oblaci su i dalje bljack..

moram po lekarsko,polagacu vozachki uskoro..kupicu torbu za shkolu,pravi shkolski ranac i to sa nekom manga devojchicom..pa josh svetloplavi..ajeeeeeeeeee..bash mi se slaze uz moju oshishanu glavu..i postacu blonda..

jedem jogurt i integralni hleb..niko ovo nece prochitati,chak ni ja..

rekli su:
mila cekic o svom otechenom delu tela :imala sam tu kao neki natok..
mila cekic o skretanju sa puta: kakve su nam to krivudacije?
djakovic imenom luci o ne znam chemu:zanosi se kao muda u kosinu..
moja malenkost o tome da sam zaista nashla neki kishobran:uista..


Post je objavljen 30.08.2005. u 10:09 sati.