Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dpuknuta

Marketing

VRATIJA SE ŠIME :)))


DI JE BIA? NIKO PRAVO NE ZNA DI JE BIA...
nisan mrtva,niti su me oteli vanzemaljci ni nista slicno... jednostavno san uzivala u maloj vukoebini na peljescu blizu moje tonye (moke pozdrav)... a,ovaj naslov iz neke pisme mozete protumacit na dva nacina... preneseno: da se DPUKNUTA vratila u svjet neta nakon stanke ovo lito... a,to bi moglo imat i pravo znacenje da se šime vratija :)

e,sad cu se bazirat malo na ovo pravo znacenje... u proslon postu je bilo ka neko pitanje znate li ko je ŠIME FANTELA i ka sta je ocekivano nije zna niko kome ja nisan rekla... uglavnon jedan zadranin kojeg znan od kad san bila u pelenama... necu sad da ovaj post postane ka neki novinski clanak,pa cu samo u kratkin crtama napisat sta je i kako je... zadnji put san ga vidila na ljeto 2000. u vignju. od tada nije vise dolazija doli... i,jedan dan ja nabavila njegov broj i tako dopisivamo se,ovo ono... i,ovo lito konacno vidin tipa nakon tolko dugo vrimena... bija je dosa u mene na peljesac sa 3 frenda,bili su par dana... ono,ludnica...
a,sta se tice pitanja ko je on... ima 19 godina,studira ekonomiju u zagrebu,bavi se jedrenjam... prvo je bia optimist,pa je kasnije presa u klasu laser 470 u kojoj i danas jedri sa Igoron Marenicen... osvojia je nekoliko naslova prvaka hrvatske, viceprvak svicarske, prvi je bia na najvecoj regati na svjetu za optimiste largo di garda, dva puta svjetski prvak u klasi 470... od cega je zadnji naslov bia 2.8.2005 na juniorskom natjecanju u sankt petersburgu, prosli tjedan ponovno zlatni na univerzijadi ... i jos puno toga... da sad ne nabrajan... i,dok ovo pisen u americi su na regatama...
eto,ako vas neki slucajni prolaznik pita znate li ko je Sime Fantela bar mozete rec da ste culi za njega... Sime,ako ovo citas veliki pozdrav i puno srece na regati :)))

a,kako lito polako odmice i sve se vise blizi pocetak skole i sve to... ja pokusavan uzivat i iskoristit vrime... sama cinjenica da ovo lito nisan 5 dana bila doma govori da mi je uspila namjera bancenja,ludiranja i uzivanja... pozdrav ciloj ekipi iz vignja,orebicanima,marofcanima,purgerima (iako smo kao konkurencija) ,bosancima,rjecanima, talijanima:))))) i svima kojih se sad ne mogu sitit.... a,blogerima i ovima sta svrate bacit neku ludu zelin sve najbolje u citanju mojih puknutih bisera... a,nadan se da ste svi proveli ludo lito i da NE cekate skolu ko i ja :)))
ljudi moji uzivajte,ja se iden bavit disciplinon lezanje na kaucu 500 metara slobodni stil... do citanja :)))


Post je objavljen 28.08.2005. u 15:29 sati.