Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamland

Marketing

Immortal



Wow to you on earth and sea... hehe...Upravo pogledah koncert Iron Maidena sa zadnjeg Rock Am Ring-a. Predobar koncert...ali kao i svi od maidena, kao sto znate vi koji ste gledali njihove koncerte. Kad smo vec kod toga trebao bi im izac novi DvD sad negdje...al ok.

E pa u zadnja dva dana se dosta toga dogodilo, ajmo tako reci :) No da pocnemo od pocetka.
Dan: Jucer
Vrijeme: Budjenja (nesjecam se kad sam se probudio :)) )
Otvaram desno oko i bacam pogled kroz prozor. Naravno padala je kisa (god damn weather). Kroz glavu mi opet ide da cu morat bit u kuci i ubijat dosadu sa necim. Ali kada sam vec kod kuce mogao bi procitat neku dobru knjigu. Ali sta?! Sve sto imam doma sam vec procitao, a da i ne spominjem gospodara prstenova (8 puta svaku knjigu). Nista...odlucujem se za put do Zagreba-pravac algoritam. Na brzinu pod tus, navlacim na sebe tool majcu, hvatam zasaranu torbu i izlazim na kisu. U busu je naravno sve puno smrdljivih penzica...mislim stvarno 8 mjesec, ponedjeljak ujuto...where do fu*k are they going! Ali nema veze. Nakon pola sata drndanja izlazim iz busa, prolazim importane i gore na vrhu stepenica stoji neka posusena metalka. Zena izgleda ko da je ispala iz drakule al ona verzija tridesetih godina. Katastrofa sta sve necte vidjet :)) Nakon srdacnog smijanja zeni u facu krecem dalje. I dalje......dalje....da...evo me kod algoritma. Napokon. Spustam se dolje i gledam police sa knjigama. Odlucio sam uzet drugi dio stephen kingovog dark towera...ali ques what! Nema. Dolaze tek za par dana. No nista vec sav ljut da cu izac van kad ono krajem oka spazim World of Warcraft. Dosla je upravo nova posiljka. Hm...u svega 5 sekundi razmisljanja (dal da ga uzm...DA!) izletavam sa WoW-om u ruci. Nista brzo doma i ostatak dana se moze pretpostavit kako sam proveo :))

Tako da sam se danas probudio sa krvavim ocima od cjelodnevnog i nocnog buljenja u kompjuter :) Uglavnom danasnji dan je jako kratak. Digoh se oko pola 3 popodne, skinuh ovaj koncert od Maidena i pogledah neki francuski film nazivom Immortel ....da sa E a ne A. Neznam zasto al ok. Malo cudan Fanthasy film...al ono dobar za pogledat.

Anyway...ako netko zeli kupit gitaru jos se moze javit na mail: clansman_6@hotmail.com

Ajde drustvo uzivajte...

Post je objavljen 05.08.2005. u 21:48 sati.