Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

JUUUUUUUHUUUUUUU!!!

Hej curke i dečkići, kako ste vi meni? Jel izlazite šta? Ja evo, ne pamtin kad nisan izašla van navečer... a iden i za kojih po ure. Ipak je subota, mora se partijat!

A kad smo kod partijanja, bila san sinoć u haciendi na mtv adria party-u, najjačen tulumu u cilon litu. Svita ko mravi, to nije normačno! Auti parkirani od hace pa dve do ulaza za martinsku! A unutra tek gužve, be mopš se maknit, svi ze gaze. (Uuuu, sorry na lengvidžu, i pisanju, pokušavan jesti i pisati u isto vrime.) Tako dakle, da nastavimo. Ulaz je bija 50kn, šta i nije tako puno s obzirom na reputaciju najvećeg litnjeg tuluma. Samo, jedna votka-juice košta 25kn, i to je najjeftinije piće tamo. Strašno nešto!
Plesala san od ponoći do tri i po, i onda je moja najdraža majčica došla po mene, Loru i Tonju. See, do hace smo skupa išle ja i Lora, a Tonja je došla odvojeno s još par ljudi.


Danas san bila na jadriji, more je ko pišaka, da prostite na izrazu. Vruće i unutra i van, ne znaš di ćeš prije. Dilemu smo riješile odlaskon na kavu. Bolje rečeno, na limunadu uz kutiju marlbora. :)

A evo van i jedna sličica jadrije, nije baš nešto, al bar se ne vidi koliko je ustvari ružno ;)

Image Hosted by ImageShack.us


Tako, a sad da vas čujen! Ti majo imaš svetu dužnost da me izvijestiš šta se u zg događa!

Jedna pussssa iz vedrog, +40 Šibenika,

LudeKrave

P.S. Ariele, javi mi se priko neomaila.

Post je objavljen 30.07.2005. u 19:53 sati.