Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijeckespike

Marketing

Ma glavno da je muhte

A joooj, bio sam danas na Ičićima i dobili smo PET PIVA besplatno samo zato šta smo riješili anketu!? Poslije smo se (sam se) igrao s bočicama i uspio ih posložit svih pet da stoje jedna na drugoj pa su se svi čudili, ali pošto sam ja JA srušio sam ih i jedna se razbila, tako da pazite na staklo!? KOJI DOŽIVLJAJ!? Wooooow!

Evo slušam marlija i baš razmišljam di da nabavim neki radio za uzet na ležaljke u subotu!? o tome razmišljam već od prošle godine ali čini se da ništa od toga! Prevelika mi je investicija dat 300kn za neki radio (fritezu)!? Šta se sad ide u tu Booooku van!? Nisam još bio! Kako je tamo? Šta se pušta (od muzike)? Zašto nemamo neki kafić gdje se pušta NORMALAN STARI ROCK? Npr:Gunsi, Pink Floyd, Stonsi i Dorsi! Šta god nas nema mjesta za legende? Samo za ono šta se „prodaje“ za ove srbe i sance? Cajke i to!? Dobro, komercijalu još i razumijem ali još ću sto puta ponovit da se poserem na cajke! (pod cajke mislim na onu ćirilicu koja se pušta u sve više kafića koji su, na žalost, puni!

p.s. molim vas probajte pomješat lerov zeleni (ledeni) čaj i crno vino!? OOOODLIČNO! Otkriveno je tjekom eksperimenta koji je radio poznati kemičar fizičar i zubotahničar Marko Kovač!

JEBEM TI ILOK!!!


Post je objavljen 28.07.2005. u 23:20 sati.