Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkaludica

Marketing

Morate priznati da kad vidite neku takvu sliku, zapitate se da li je to istina ili samo inteligentno zavaravanje javnosti?!
Takve oblike mogao bi napraviti i čovjek, uz malo domišljatosti, razmišljanja i mašte, ali za to bi mu trebali mjeseci, dok je ovaj na slici napravljen preko noći.
Ujutro, vozeći se u busu, neki tip do mene je čitao novine, kad ono, na zadnjoj stranici neka cura slikala nekog, a čudna li čuda, iza njega na slici svemirski brod. Ko bi reko?
Vanzemaljci se očito vole slikati, kad sve svukud vrvi od njihovih slika, ali nikad njih osobno, uvijek samo brodovi i neobjašnjiva svijetlost.
Priznajem, da onaj tko kaže da živimo sami u svemiru, sam živi u nekoj svojoj bajci, ali ovakve stvari su za ne vjerovati.
Naime, za svaku fotografiju vanzemaljaca, neki fotografski stručnjak da svoje mišljenje i opvrgne dotičnu fotku, ali ova u novinama danas mi je izgledala poprlično zastrašujuće.
Nema nikakve svjetlosti, nego jasan objekt.
Priznajem, bojim se vanzemaljaca jer ne znam što žele, a kad ih ovak često viđaju kako letkaraju iznad nas, uvijek mi se u glavi pojavi slika iz filma Dan nezavisnosti.
Postoje, to je očito, imaju naprednu tehnologiju, to je svima jasno, ali što žele od nas?
Još sam pročitala da postoje i podvodne vanzemaljske letjelice i da će nas vanzemaljci spasiti od samouništenja zemlje i to ni prije ni kasnije nego 2012. godne, a i vanzemaljski oblaci otimaju ljude. Za mene je to sve ipak malo pretjerano.
Jel vi vjerujete u to?


Post je objavljen 13.07.2005. u 14:47 sati.