Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

Šibenska reklama: Turisti Navalite! Pravo Misto Za Umrit Od Dosade!

Hola cure! Hola dečki!

Prava ponuda za vas, samo u Šibeniku! Tražite pravo misto da se zabavite do kasnih noćnih sati? Ili pak beskrajne pješčane plaže za popodnevno točanje? Želite li piće i ples po tako povoljnin cijeneme da će van se zavrtit u glavi? Ne tražite dalje; tu je ŠIBENIK!

ŠIBENIK je pravo misto za guštanje u litnjin radostima, od jutra do mraka. Ujutro kad se probudite (ne prije 11 uri), svratite do pivnice ili, ako ste dio naše elite, u indiga na jutarnju kavu. Nudimo sve vrste kava, pod uvjeton da niste čuli za ništa drugo osin makkkijata, kapučččina i bile kave. S kutijon povoljnih duvana na crno i čašon prvoklasne hrvatske vode sa česme, svaka će kava imati isti bljutavi okus! Ponude naših kafića su raznovrsne! Šta se tiče piva, možete birati između točenog, točenog i... točenog! Jelda je to super?

U ŠIBENIKU se popodneva provode na jednoj od najpoželjnih destinacija – Jadrija! Šta može biti bolje od kupanja u predivnoj mutnoj vodi, okruženi tim krasnin svitlucajućin betonon? A ljudi koji vas okružuju su ustvari divni! Oni pogledi puni prezira i gađenja samo su maska! Ubijte oko, ne brinite, na vrime će vas probuditi najbolja budilica od svih: jedan od jadrijskih divljih pasa će van pokušat odgrist nogu! (Nema razloga za strah, rijetko kada im uspije!)

Navečer se možete opustiti uz laganu pivu (točenu!) ili ako ste sritni bocu jeftinog vina. Kupite karte za briškulu i prid vama je neopisiv provod! Zajamčena van je zabava ako svratite do dičjeg vrtića, poznatijeg kao Skipper, di možete vidit dičicu od 12-13 godina kako se klate okolo pijani ka letve. Prilip prizor!

Ako imate za ušparat 300-400kn, a svi su kafići zatvorili baš kad ste vi krenili u pohod, zgrabite prijatelja i s njin auton zapičite do Hacijende. Luda noć uz glazbu i ples, uz početnu cijenu od 50kn po osobi! Strašno povoljno, zar ne? Ako ste sritni vratit ćete se posli 3-4 ure, biti zgaženi, umorni, ali spremni za još tulumarenja! Sad možete... se sami snaći jer više ništa ne radi! Tribali ste ranije kupiti piti, sist na skale i guštat! Nemojte se i idući put zajebat!

Ne zaboravite: zabava je u ŠIBENIKU!

Vaša
LudaKrava
Izvještava za TNPMZUOD


Post je objavljen 12.07.2005. u 18:07 sati.