Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zagyrun

Marketing

raskrinkani dekodirani da vincijev kod

u trenucima dok mi vjera u bilo sto nije bas na razini, nego nekoliko podruma nize, pogodilo me je jos nesto

procitao sam prije nekoliko dana da vincijev kod. dugo sam odgadjao primiti se knjige (doduse nisam je ni imao), cekao sam da prodje cijeli hype. ali, eto poklopilo se s rodjendanom, dobio sam knjigu, procitao u roku tjedan dana (nije mi se to dugo dogodilo), i odusevila me (ponajvise tijekom citanja). cak mi je i inspirirala neke misli.

onda, sam u subotu dobio jos jedan poklon: dekodirani da vincijev kod
druga knjiga nije opsirnija prva, nego napad na prvu. odnosno ismijavanje prve, nastojeci ublaziti udarce sto ih je crkva dobila u Dan Brownovom kodu.

dekodirani da vincijev kod izmedju rijeci prsti od napada na dan browna, u smislu kako se usudio dirnuti u Svetu Istinu. Te da je tocno da se Istina nalazi korak do vas, na polici, ali da to nije da vincijev kod nego: Biblija, koju autorica Amy Welbron istice kao izvorni, najbolji izvor informacija.
To sam shvatio kao pokusaj crkve da diskriminira Brownov bestseler, ali nikako nisam uvjeren .Nema cak ni biljeske o autorici, tek stlno nekih poboznih recenica.... blah, loseg li marketinga

Ali, Crkva ni nema razloga razapinjati bas toliko Browna i njegovo Fiction djelo. Oni koji su vjerovali u Boga i Crkvu i dalje ce vjerovati i obratno.

Sad sam se malo i ja pogubio...




Post je objavljen 04.07.2005. u 13:41 sati.