Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

SJENA NA SLAVLJE ZBOG SANADEROVOG ISPADA!

Čita Ivo štampu, čita Ivo blog 'HrvaSTka', čita Ivu istinu o sebi nadajući se da je nitko drugi neć pročitat (ako već njega nsiu pročitali)...

NA NEDJELJNOM izravnom javljanju u radijski eter sa svečanosti otvorenja autoceste Zagreb - Split, premijer Ivo Sanader je potpuno izgubio živce nakon, po njemu, nekorektnih pitanja novinarke Sonje Šarunić, pa je svim Vladinim dužnosnicima izričito zabranio daljnja javljanja za Obitaljski radio.
Naime, kada se premijer javio kao prvi sugovornik u dogovorenom praćenju svečanosti na spomenutom radiju, razgovor je, kako i dolikuje, poprimio sasvim ležeran ton, a Sanader se u njemu nije baš najbolje snašao.
Zbog te činjenice, a možda i zbog nedostatka humora, premijer je svoju "nadmoć" morao dokazati i na dan ostvarenja općehrvatskog sna, kako ga je kroz medije više puta i sam klasificirao.
Sonja Šarunić rekla je Sanaderu kako je zavidna Talijanima jer imaju Berlusconija koji je šarmirao predsjednicu Finske i uspio dovesti Agenciju za sigurnost hrane u Italiju.
"Tada sam se našalila i rekla mu kako je on zgodniji deset puta od Berlusconija i da bi se mogao malo angažirati oko šarmiranja Carle Del Ponte." - izjavila je novinarka za Jutarnji list.
Čini se kako je Sanaderu već preko glave utopijskih razgovora oko Europske unije, pa je Sonji odgovorio kako bi ona mogla šarmirati haašku tužiteljicu, a ubrzo nakon toga razgovor za Obiteljski radio bio je prekinut.
Premda se novinarka zbog šale koja nije imala negativnih konotacija u eter ispričala Sanaderu, on je svim predstavnicima Vlade iz VIP autobusa zabranio bilo kakva javljanja za Obiteljski radio.
Izvor:index

Post je objavljen 28.06.2005. u 11:44 sati.