Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

Gotova je škola!!!

Znan da malo kasnin s poston o završetku škole, ali tek san se sad uspila otrizniti. Dakle, nema više nastave, iznenadnih ispitivanja, glupih provjere ni svađe s profesorima. Ali, nema više ni kava po Pomidori, zajebavanja isprid škole, a neke ljude možda neću ni vidit cilo lito. ma glavno da nema više škole!!! Jupi! Hiphiphura! Premda se još moran vratit gori po svjedodžbu, i iman još jedan ispit u glazbenoj; bolje rečeno popravni.

On to more recent events...

Jučer san bila u gradu navečer. Išla san s prijateljicon i dogovor je bija ako se razdvojimo, ja sa svojin razredon, ona sa svojin, da ćemo jedna drugu nazvati, pa da se vratimo kući skupa. I tako, razišle se mi, i ja i par ženskih smo se šetkale kroz dolac (dio s najviše kafića i najviše pijanih maloljetnika, uh) kad je ona mene nazvala. Pita me di san, di ćemo se naći. I ja njoj kažen da smo kod bute, ali da ne znan oćemo li tu ostat. Kažen joj da ću je zvat za dvi minute i da krene prema doli. Mi se dogovorile, sile u peškarije, i ja nju zoven. A ona meni "ja san ti krenila kući" ljutitin glason. To je ka da si upalija fitilj na jedno dvadeset kili TNT. Ukratko, popizdila san. I ona se uvati derat na mene, kako ja njoj nisan ništa rekla, da san bezobrazna, da ona nema toliko prijatelja ka ja, pa san je tribala čekat. U meni je već sve kipilo pa san je jednostavno pitala koji je njoj kurac i poklopila slušalicu. Hmmm, i sad se neman s kin vratit kući večeras.

A šta je to večeras? Otvaranje MDF-a, Međunarodnog Dječjeg Festivala ode u Šibeniku svakog lita. Usto je i Šibenska noć, tako da se najvjerojatnije neću vratit kući do 5-6 uri ujutro, jer to tako obično završi. Bit će ludo, ako u onoj gužvi uspijen naći frendove. Jedva čekan vatromet, prošle ga godine nisan vidila jer san trčala u dolac do prijateljice. Volin gledat vatromet! A svake je godine sve bogatiji i veći i lipši.
Morate pogledati predstavu za otvaranje, nastupaju Talijani OplasTeatra, Umbertide s predstavom Julieta e Romeo. Moji su sinoć bili na generalnoj probi, kažu da je bilo famozno! Moj ludi brat si je čak kupija cd s muzikon iz predstave, toliko mu se svidila.

Di god završite večeras, i vi i ja, dobro se zabavite!

Vaše konačno-trizne-ali-svejedno-me-boli-glava

LudeKrave

Post je objavljen 18.06.2005. u 13:02 sati.