Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kruhsrce

Marketing

imaš torbu kamenu na lijevom ramenu! . u obliku gitare.

digestivni kolačići su mi se prije sviđali ali sada ne ne ne o ne ja neću pisat kako imam proljev kad ga nemam. parodirat ću. i gledat šarene lopte za odbojku. UuF! AAh!
Tako kaže Tamara boroš kad servira gem set meč. ĐUS!
I onda kad ona stenje pomislim odbojkaški na pijesku. I stavim svoje sandale sa strane da mogu po pijesku snažno udarati i temelje igrališta razbiti. Igralite! Igralite! Milijun naku kako bi rekli neki ljudi koji vole obrtati riječi lingvističke a mi ih sprdati!
Auto prolazi,mama đubre tovari! - samoglasnička rima kopirajt baj mi
Dakle ja mogu jako skočiti kao da mi isus daje zlatne pedale na nogama i federe na stopalu. I onda ću ti smečirati i eksirati šarenu loptu punu zraka. Da te tresne o pod pješčani koji je zapravo stakleni ali usitnjeni. Zabij se. Pa padni.

Cvijet u travi,mama u kadi - samoglasnička rima kopirajt baj Filka
Zapeo mali dalibor brun u živicu oko igralita. Pajo si! nemoj pasti. dalje on i njegova žutotirkizna ekipa protiv mene igraju odbojku i odbijaju mi lopte bogami znaš smečirati.
a ja ću mrežu noktima poderati nožnim pa se možeš slikati i đus na šanku popiti.
jer smetlari još nisu stavili zvučnike da nam svira radijo dok padamo po pijesku i puna usta suho i garavo.
uzmi čavao i zabij ga u loptu i pirni mi na facu znojnu da se osvježim ali prvo na čelo to se prvo uznoji tako je meni moja majka govorila NEĆEŠ TI ZA PIROŠKU SE OŽENITI
garavo je lice njeno od pijeska posijanog. idemo se kupati. skini se gola u svoj ručnik i zalamataj nožicama a ja ću te prskati otopinom disulfata koju sam ponio u teglici od džema.
prš.
i noga ti otpala. jadna rijeka krvava a ribe i morski psi osujete tu tvoju slatku miomiris pa će te još i pojesti piroško! i tako sam ubio svoju prvu djevu nevjestu. i drkao na djevojke kurvaste.
pa je mene majka pohvalila. rekoh ja
Pčela sere,mama govno jede.
vidiš ova čak ima smisla.

Post je objavljen 13.06.2005. u 13:24 sati.