Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vagabundo

Marketing

Pa sad ti shvati

Zene. Imam curu (to ste mogli shvatiti po pizdopatnickom predzadnjem postu) koja me svaki Bozji dan nagovara da napisem novi post (da nagovara…pila, tupi, pizdi, brusi zivce, jebe u mozak, …) jer ona kao voli citati sto ja napisem ili sto ti ja znam (da, da, dvaput sam ponovio ja u istoj recenici…svejedno sam pismeniji od tebe). Ali Zeno, ti si mi Cura, znas Sve o meni, pricamo vise manje cili dan, ti si jedina osoba kojoj kazem bas Sve sto mi padne na pamet i Nista ne krijem od tebe. Koju PMM (Pizda Mile Matere, ali ne zelim biti prost) ocekujes da ces procitati???? Toliko o frustracijama za danas….


Na nekom blogu , ne sicam se kojem, sam procitao neko sranje o bajkama tj vjerovanju u bajke, ljubavi i slicnim pizdarijama…samo malo…sranje….bajke…nesigurna i frustrirana osoba…ocajnicki zeli da je netko voli….kobila?...moguce…anyway kaze taj netko (kobila? ….moguce) da premda joj zivot i precesto daje razloge da odbaci sva djecja virovanja i romanticne snove ipak zeli virovati u bajke, stovise viruje u njih ponekad i svjesno prkoseci zdravom razumu (cak i ovakvo sranje izgleda podnosljivo kad se dobro napise(kuzis, nepoznata osobo koja je napisala tri dana teksta za reci nesto sto moze stati (i stalo je) u jednu prosirenu recenicu (kobila?...moguce)))
A sada da prospem i ja malo mudrosti kad vec neznani autor (kobila?...hm) nece (ili nema sto prosuti). Bajke ne postoje. (tocka) ne postoji dvoje ljudi na svitu koji se savrseno slazu…mogu biti manje ili vise kompatibilni…ako su manje imati ce vise problema, ako su vise imati ce manje problema..ali problema ce UVIK biti. Veza se sastoji od kompromisa…krv, znoj i suze (ne, ne mislim na S/M) su sastavni dio svake veze. I ako nakon nekog vremena izadete krvavi znojni i suznih ociju (da, naravno da mislim na seks za vrijeme menstruacije…uz rezanje kapule…gamadi perverzna) ali nasmijeseni, dobre volje i sa puno ljubavi u srcima onda ste uspili. (tocka) (amen)


I btw, nije da ja kritiziram kobilu zato sto mi se ne svida. Kritiziranje i javno napadanje je moj nacin iskazivanja naklonosti. Naime preko neta je ne mogu npr pogoditi loptom u glavu, povuci za kosu ili ustipnuti za guzu pa moram ovako….sad se samo nadam da uprvomodlomkuspomenuta azdaja i sluzbena miss ljubomore Hrvatske i okolice nece ozbiljno shvatiti moju opcinjenost cetveronoznom zenkom konja…sto nije nemoguce jer nije bas najpametnija...pa cu joj tako i ovu izjavu prodati kao plod mog specificnog smisla za humor.

I znam da ne postoji dvonozna ni peteronozna ni bilokolikodrugonozna zenka konja…pa sto


Reka mi je jedan kolega s faksa da ga pali kad vidi na televizji scenu otmice…svasta



Aj bog


Post je objavljen 09.02.2005. u 22:19 sati.