Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crusader

Marketing

Eh malo o svemu

Danas sam bio na daybreakovom blogu i htio ostaviti komentar...nazalost nisam uspio. Napisala je vrlo simpa post kako voli mnogo sanjati i kako u zadnje vrijeme puno sanja...Daybreak sanjao sam sinoć take gluposti heheheh sanjao sam da sam klonirao brata jer neznam sto mu se dogodilo hhehehehhe pa opet neku mačku perzijsku i babu skitnicu ama gluposti turbo.
Eh bash su zanimljivi ti snovi....
Dakle sto jos reći...
ima mnogo loših ljudi i rijetki su oni koji su ispravni i dobri...mislim da je preduvjet za "biti ispravan" velika životna bol i životo iskustvo. Razočarao sam se u neke ljude zato bas ova tema...ima nesto u onome sto si bolji prema nekome to to više netko želi ocrniti...samo ovisi tko je taj netko Ono tako ti lagano zabije nož u leđa da ni ne primjetiš dok ne osjetiš blagi propuh od rupetine veličine nogometne lopte hehehhee...Naučio sam i vratiti onako na finjaka ništa na silu iako mi često dođe da dijelim šamare, samo to više nije IN :-))))
imam mnogo poznanika i uživam nekad provoditi vrijeme s njima i imam hvala Bogu prijatelja malo. Njegujem svoja prijateljstva da ostanu prijateljstva za cijeli život... Eto veliki pozdrav svima ....disi dumna?
DIV class=box>Crusader:





Post je objavljen 31.01.2005. u 18:20 sati.