Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/casta

Marketing

Mistika oženjenih mušaraca

Mislim, bilo je vrijeme da se i o tome progovori.
Ja živim u gradu koji je popunjen oženjenim muškarcima u potrazi za Vlatkom Pokos ("ne tražim ništa, a dala bih sve, tra lalalalala". Ja sam prilično pametna, zgodna i pristojna žena. Ne nosim trake za kosu umjesto minica, ne hodam polugola. A oni...me ipak opsjedaju. I tako već godinama.
Vi ponosne udate žene - da oni vas varaju. Od 10 oženjenih koje znam, moguće je imati bar 6. Znači, statistika je loša. Oni nas doduše koriste umjesto plavog oglasnika jer tamo ipak nešto treba platiti, ali brate mili, to je prošlo sve granice dobrog ukusa. Oženjeni kolega šeće kolegicu (vidi čuda, također u braku) ZA RUKU u Branimir centru.
I mene je moj šetao, pa se vratio doma. A žena ga uzela. Mislim to je zbilja BLJAK BLJAK BLJAK. Nemam riječi. Brinem se za djecu koja u tim domovima rastu.
Ako ipak, jednog dana, rodim dijete, pa možda i sklopim brak, NEMA ŠANSE da mi muž "nestaje" na par sati dva puta tjedno, da ide na poslovna putovanja spojena s noćima kod ljubavnice, da ide na putovanja s njom. Jer brak to nije. Brak je nešto drugo.
Zar to nitko ne razumije?

Post je objavljen 08.01.2005. u 22:59 sati.