Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/filologanoga

Marketing

Šareni artikal

Otrežnjujući božićni poklon --- savršen za dolaženje sebi nakon orgijanja --- jest zadnja ploča TBF. Dada i ja popodne smo je preslušali skoro cijelu (Jona je spavao). Bozanić bi mogao puštati stvari s nje umjesto božićnih poslanica. Bude u meni nepostojećeg pankera i anarhistu. Koja ironija --- mora se raspasti cijeli sustav da bi ti pokazao kako su sve one gluposti koje su ti točili u glavu na račun drugog sustava bile istinite. A iz ružičaste kućice jugoslavensko-srbokomunističkog mraka kapitalizam je izgledao tako poželjno.

I onda pročitaš u novinama: [ Big Brother ] uvodi novi tip socijalizacije (otvorena i pozitivna kompetitivnost; poštivanje mišljenja drugog; legitimnost potrošačkog svjetonazora, itd.).

Legitimnost potrošačkog svjetonazora?

Pojačajte taj TBF!

"Hvala mudrozboritelju!" (Todorić i Pevec, skačući zajedno s Bajom Patkom u sef kao u bazen.)

Nema fanatičnijeg vjernika od konvertita. Nema onog koji će spremnije gutat populistička govna od onog koji se osjeća kriv jer nije dio populusa, jer je (JINGLE: Rambo Amadeus) intelektualac.

Dobar dio života treba čovjeku da shvati da se ne rimuju slučajno
intelektualac
i
homoseksualac.
Ni jedno ni drugo nije razlog ni za stid ni za ponos. Takav si, drugačiji si, u nečemu isti kao svi, u nečemu ne baš isti. Nema potrebe biti veći papa od pape zbog toga.

Oprosti mi pape.

Post je objavljen 25.12.2004. u 14:17 sati.