Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherteendiary

Marketing

Još jedan dosadni dan...

Eh, da... Ovo je još jedan od onih glupih nikakvih dana, sa koma vremenom! Jedina tj najveća banana mi je bila frka sa knjigovodstvom... Pih... Ma bolje da ni ne pišem... Uglavnom, znam da me čeka rešetanje pred pločom odmah nakon naših (jako kratkih) praznika!

Ne znam zašto, ali iako sam jučer kupovala božićne poklone, danas uopće ne osjećam onu Božićnu uzbuđenost kao inače... Koma živa, a kad stvarno danas se Božić svodi na poklone (nije da mi smeta što ih dobijem) ali osim što ih dobivam kod mene u obitelji je običaj da ih i ja kupujem, i, iako trošim, osjećam se super! Mislim, i inače ja volim trošiti, ali uglavnom na sebe :) eh, da, tako da ja još od 10mj , malo kasnije ajd skupljam pare za taj prokleti božićni shopping!

A ljubav, ljubav mi je isto naopačke... Ne znam dal imam dečka ili ne... Inače, do sad nisam stvarno bila za veze, ali nešto me pukne oko Božića, iako ne znam dal će bit šta il ne... Mislim m dečko u poruci kaže :'' AKo mi daš čarobni poljubac znat ću dal si moja ili ne! '' Mislim dal uopće trebam komentirat ili? Samo bi rekla ROFL! (za one koji ne razumiju objašnjenje im je tu negdje sa strane, ne znam još ni sama, ovo mi je tek prvi post :) )

Pusa svima...

Post je objavljen 22.12.2004. u 22:54 sati.