crazzy blog
30.11.2008.
evo

danas se pali 1.svječaImage Hosted by ImageShack.us
kak to vreme brzo prolazi nemrem verovat...joj još malo pa božić kaj ne..pa moj ročkas jojjjjjjjImage Hosted by ImageShack.us
aj bok...svim andrijama i andrejama i ostatku čestitam imendan..kis..byImage Hosted by ImageShack.us

13:36 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

26.11.2008.
evo me opet

dragi ljudi kaj ima..evo stvila sav vam jednu anketu.nadam se da je dobra trebate iabrat ime...ejmea,al je dosadno dosada dosada .........fuj..jupi još malo i zimski,pa onda ročkas,pa jepljenje OPET...jupi kako volim dvanesti mjesec.........eeeeyy----čaImage Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



i avarti sam dva
Image Hosted by ImageShack.us
i još jedanImage Hosted by ImageShack.us
bebač
14:26 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

25.11.2008.
elo

Image Hosted by ImageShack.us

kaj ima ljudovi..kod mene je sve ok,nebute verovali pisali smo zadaćnicu iz engleskog..baš je bila laka napisala sam ju prije kraja sata,al sve mi bu netočno sigurneczubokaj još a da nema nikaj posebno .jaj cepii smo se protiv HEPATITISA B.druga doza,joj opće nije bolelo.išla sam adnja beze i da znate kak su mi se ruke tresle joj to nikad niste doživeli stvarno..koda sam se bojala i nismo bili na pol vrunaoka to je naj kaj ne...evo malo avaraImage Hosted by ImageShack.us
i još jedan Image Hosted by ImageShack.us
e mislim da je to to morti još nekaj ,a da evo jedna pjesma od M.P. THOMPSONA i jš jedna
19:39 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

23.11.2008.
my avarts

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
evo to je to ...e da koji neznaju stisnete desni klik na mišu pa save as..i pliz kommajte i javite bayyy
15:02 - Komentiraj ( 17 ) Print - On/Off


18.11.2008.

kak mi je drago kaj nije sdnad ispal ko nezna t je onaj iz operacije trijumf evo vam slike od njegaImage Hosted by ImageShack.us
e kak on ima dober glas ,e navčil je viva las vegas za teden dana ,a opče nezna engleski i zato j odustal i zadržali su ga e to mi je tak drago..e a druga nominirana je bila milica i od nje vam stavim sliku okImage Hosted by ImageShack.us
e drago mi je kaj je ona ispal ,e pa to je nemoguća misija..a sad ovaj teden je nominiran
ĐorđeImage Hosted by ImageShack.us
i VukašinImage Hosted by ImageShack.us
..kaj još e da danas je dan sječanja na VUKOVAR..gledala sam tak super film morti ste ga i vi gledali ove se ZAPAMTITE VUKOVAR!e to je tak dober film ..evo vam jedne rečenice iz njegaVAŠA PROŠLOST JE RAZOGORENA,MORATE JE OPET IZGRADITI .na početku sam se skoro rasplakala koja je to bila grozna slika joj srbija i hrvvatsak..ja za hrvate,a vi...ali ima jedna supać rećenica kaj veli srbija ČELIČNO BRATSTVO I JEDINSTVO,e da ak nisem napisal ovu prije rečeniu je rakla hrvatsaka..meni je ovo najbolji film,a posle je tok titanic,pa plava laguna,hary potter izvjezdana prašina.to je moj top 5...kaj nije zupe aj bokić...pozz gaocu,mikici,saški,špiri,kakici
23:07 - Komentiraj ( 15 ) Print - On/Off

17.11.2008.
chat


Get your own Chat Box! Go Large!



21:43 - Komentiraj ( 0 ) Print - On/Off

16.11.2008.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

pošto mji bratići gledaju ninđa kornjače nisam nogla odoljeti na jedne ne pogledam...jako brzo su mi dosadile,e život je takav ..nagovaral sam bratiće da idemo nekaj drugo deled ili gledat,ali nisu šteli pa sem trebala pogledat do kraja...e pa takav je živo..aj bay
19:08 - Komentiraj ( 3 ) Print - On/Off

14.11.2008.

mikicathumbupok cura,naj,od petaka
saškahrvatskafrend,od male,mala curička
gaocmahmala škola ,zakon,
vukinjamimoja prva simpacerek
deniscoolcoool
damjangreedymoja sadašnja simpa
rupaludluđak
augustbeljok
zujozujozujopjevapjevapjevalazelazelaze:pu knucu:puknucuzalivenzaliven
špiro:naj dečko
18:35 - Komentiraj ( 0 ) Print - On/Off

14.11.2008.
Marko Perković Thompson

Marko Perković Thompson je učestalo optuživan za fašizam, nacizam i ustaštvo. Jedna od razloga je što neki njegovi obožavatelji nose ustaška obilježja na koncertima, što Thompson smatra propustom policije, a ne organizatora. Thompson se nije ogradio od Ustaštva, ali je osudio Ustaške simbole na svojim koncertima.[1] Od fašizma se u nekoliko navrata javno odrekao. [2]

Jedan od argumenta koji navode njegovi protivnici je činjenica da publiku na koncertu pozdravlja "Za dom" - starim hrvatskim pozdravom iz 19. stoljeća [nedostaje izvor], koji je najpoznatiji po tome što su ga kao službeni pozdrav koristili ustaše. Druga zamjerka je Thompsonovo nošenje crne odjeće što kritičari tumače aluzijom na ustaške odore, koje su bile crne boje. Nakon koncerta na Dinamovom stadionu u Maksimiru, iz Centra Simona Wiesenthala stiglo je priopćenje Vladi RH u kojem se izražava zgražanje nad ustaškim znakovljem koje se isticalo na koncertu, kao i nad pozdravom "Za dom spremni!". Izražena je i zabrinutost što su se na koncertu pojavili neki članovi Vlade i saborski zastupnici. Unatoč tome, koncert je prikazao i HRT u gledanom nedjeljnom terminu.

Bio je optužen da je sudjelovao u izvođenju pjesme "Jasenovac i Gradiška Stara" što on opovrgava. Snimku, kojoj autentičnost nije potvrđena, a na kojoj navodno Thompson pjeva tu ustašku pjesmu, u kojoj se slavi ubijanje Srba te ostali ustaški zločini, objavio je internet portal index.hr.

U Nizozemskoj mu je 2003. zabranjeno izvođenje koncerta u Amsterdamu, uz obrazloženje da je fašistički pjevač. Dan kasnije dozvoljeno je izvođenje koncerta njegovoj grupi u Rotterdamu ali bez njega.

Dok jedni smatraju da je Thompson samo domoljub koji u svojim pjesmama veliča tradicionalne vrijednosti poput vjere u Boga i ljubavi prema obitelji i domovini, drugi ga smatraju ekstremnim nacionalistom.

Ostale zanimljivosti

Marko Perković je poznat i po nekim donacijama i dobrotvornim koncertima:

* sudjelovanje u emisiji „Derbi“ za pomoć djeci oboljelih od malignih bolesti
* započinjanje gradnje crkve „Hrvatskih mučenika“ u Čavoglavama
* mnogobrojni humanitarni koncerti za vrijeme rata

Kum je s dvojicom glazbenika u Hrvatskoj, Miroslavom Škorom te "Kraljem Dijaspore" Matom Bulićem. Napunio je Poljud 2002. jednim od najvećih koncerata, ikada viđenih na ovim prostorima, a u lipnju 2007. u Zagrebu, na Maksimiru, je okupio preko 50 000 ljudi, te je ove godine na glavnom zagrebačkom Trgu, a povodom Dana branitelja, prema procjenama organizatora okupio preko 120 000 ljudi.

Jedna od većih koncerata Marka Perkovića Thompsona je i onaj u Čavoglavama, 5. kolovoza 2006. Koncert je održan povodom 11. obljetnice "Oluje", te Dana Domovinske Zahvalnosti, koji već prelazi u tradiciju, te se svake godine održava.

Nastupali su: Thompson, Mate Bulić, Dražen Zečić, Tiho Orlić, Baruni, Ivan Mikulić i gosti iznenađenja. Cjelodnevna okupljanja 5. kolovoza u Čavoglavama prerasla su u tradicionalno obilježavanje obljetnice Oluje i Dana pobjede.

Godine 2008. Thompson je u Čavoglavama okupio preko 100.000 ljudi.[3]

Godine 2007. je bio na turneji "Bilo jednom u Hrvatskoj". Turneja je započela 13. travnja 2007. koncertom u Vukovaru. 21.4. njegovih je 15.000 obožavatelja, koji su došli na koncert, blokiralo Frankfurt.

Pred oko 60.000 obožavatelja (službene web stranice MPT-a) Thompson odradio gotovo trosatni koncert začinjen impozantnom scenografijom i pojačan gostovanjima klape "Intrade". Ovo je na daleko nadmašilo koncert u Splitu, koji je vec tada bio jedan od najvecih koncerata u Hrvatskoj.

U svojoj turneji odradio je do sada preko 50 koncerata, diljem Hrvatske, te je odradio koncerte i u Americi, Kanadi, Australiji te Hercegov


Po početku Domovinskog rata 1991. godine Marko se pridružio Zboru Narodne Garde. Marko je u to vrijeme u rukama imao američku pušku Thompson, po kojoj je i dobio nadimak.

Iz toga doba potječe i prva Markova pjesma – legendarna „Bojna Čavoglave“. Pjesma koja se brzo proširila cijelom Hrvatskom i postala je jednim od prepoznatljivih simbola prvih dana Domovinskog rata. Glavna poruka ove pjesme bila je upućena četnicima, kojima se željelo dati do znanja da neće u Čavoglave dok god ondje žive Hrvati.Nakon obrane Čavoglava 1992. godine Marko počinje priređivati humanitarne koncerte diljem Hrvatske. 1992. godine izlazi i njegov prvi album – Moli mala. 1994. godine Marko piše još jednu poznatu pjesmu – „Anica – Kninska kraljica“ u kojom se Srbima poručuje da će Hrvati osloboditi svoj grad Knin.


1995. godine Marko se vraća u 142. drnišku brigadu, koja je sudjelovala u operaciji Oluja (4. – 7. kolovoza1995.). Bio je jedan od prvih vojnika[nedostaje izvor] koji su ušli u oslobođene Knin i Drniš. Iste godine izlazi i novi album – „Vrijeme škorpiona“.

Godinu dana nakon završetka rata, 1996. godine Marko je završio i svoj treći album – „Geni kameni“. Godine 1998. godine izlazi uspješni album „Vjetar s Dinare“, a 2002. godine ponavlja uspjeh sa albumom „E, moj narode“.

2003. godine izlazi kompilacija „Sve najbolje“ s 18 pjesama. Na njoj se pojavljuje i jedna nova pjesma – „Ivane Pavle II.“ koja je posvećena dolasku pape u Republiku Hrvatsku.

Najnoviji album Marka Perkovića Thompsona je album „Bilo jednom u Hrvatskoj“ koji je izašao 8. prosinca 2006. godine. Na ovaj novi album se dugo čekalo, a Thompsonova publika ga je prepoznala. Prodan je u približno 120.000 primjeraka.

Marko Perković Thompson je jedan od najpopularnijih glazbenika u Republici Hrvatskoj. Njegove slušatelje najviše privlače pjesme domoljubne tematike u kojima naglašava svoje Hrvatstvo, katoličanstvo i ljubav prema domovini.


Marko Perković je rođen 27. listopada 1966. godine u selu Čavoglave, u Dalmatinskoj Zagori (Šibensko-Kninska županija) od majke Marije i oca Ante. Svoje rano djetinjstvo i odrastanje je proveo u rodnom selu. Oca je rijetko viđao jer je bio odsutan zbog posla u Njemačkoj, a dolazio je kući samo za Božić i Uskrs. Marko u gradu Splitu završava srednju školu za ugostitelja.


Image Hosted by ImageShack.us

13:07 - Komentiraj ( 0 ) Print - On/Off

13.11.2008.

Image Hosted by ImageShack.us
bok ljudi kaj ima kod mene nikaj posebno...sve je ok osim ocena.ma takav je život i tu se nemr nikaj kaj nije tak ja pozdravljam cijeli 6d generacija 2008/09 i nikaj više
15:22 - Komentiraj ( 1 ) Print - On/Off

10.11.2008.


> 1. Sta mama kaze plavusi prije izlaska? Ako nisi u krevetu do 22h vrati se
> kuci.
>
>
> 2. Pitali plavusu koja je razlika izmedu seve i deve? - "Ne znam, nikad se
> nisam devila."
>
>
> 3. Slusala plavusa na radiju viceve o plavusama i postidila se. Izasla van
> i vidi dvije plavuse kako veslaju na camcu usred livade. Kaze im: "Glupace
> jedne, sta to radite! Bas zbog vas nam se ljudi smiju! E, sad bih vas
> prevrnula da znam plivati!"
>
>
> 4. Zasto plavusa nikad nema leda u zamrzivacu? Zato jer ne zna recept.
>
>
> 5. Pita jedna plavusa drugu: "Kaj mislis, kak se pravilno veli Irak ili
> Iran?"
>
>
> 7. Koja je razlika izmedu macke i plavuse? Macka se uvijek doceka na noge,
> a plavusa na leda.
>
>
> 8. Kako znate da je plavusa igrala igrice na kompjutoru? Po ruzu na
> joysticku.
>
>
> 9. Otkud plavusin kostur u grmu? Igrala se skrivaca pa je nikad nisu
nasli.
>
>
> 10. Zasto plavusa ima perja u nosu? Zato jer je smrkala koku.
>
>
> 11. Setaju dvije plavuse parkom i jedna drugoj kaze: "Gle mrtva ptica!".
> Druga podigne glavu i pita: "Gdje, gdje?!"
>
>
> 12. Zasto plavusa bjezi u kut svoje sobe kad joj je hladno? Zato jer kut
> ima devedeset stupnjeva.
>
>
> 13. Sto kazu plavusine noge kad se posvadaju? - "Medu nama je svrseno!!!!"
>
>
> 14. Ide plavusa ulicom i naide na koru od banane. - "Joj, opet cu pasti!"
>
>
> 15. Zasto je plavusa ponosna kad slozi puzzle za sest mjeseci? Zato jer na
> kutiji pise ZA 3 DO 5 GODINA.
>
>
> 16. Guraju se dvije plavuse na krevetu i jedna padne. Ona na krevetu
pozove
> drugu: "Daj dodi gore, sad ima puno vise mjesta."
>
>
> 17. Sto pise plavusi na grobu? Prvi put legla sama.
>
>
> 18. Plavusa je imala cak dvije prilike zatrudnjeti. Ali, obje je
> popusila...
>
>
> 19. Kako plavusa radi pekmez? Guli krafne.
>
>
> 20. Kuca netko na vrata stana jedne plavuse. Ona pita: "Tko je?" -
> "Raznosac pizza !" - "Izvrsno, udite i raznesite je na brzinu."
>
>
> 21. Otkud plavusi novac za video? Prodala je televizor.
>
>
> 22. Sta je to: Sjedi pred televizorom, ima IQ 150? Tri plavuse gledaju
> Esmeraldu.
>
>
> 23. Zasto se pred plavusom srusio zid? Pametniji popusta.
>
>
> 24. Kako se zove plavusa izmedu dvije crnke? Mentalna blokada.
>
>
> 25. Kako posjesti 4 plavuse na jedan stolac? Okrenes ga naopako.
>
>
> 26. Kako znas da plavusa ne nosi gacice? Ima perut na cipelama.
>
>
> 27. Zasto plavusa u kinu uvijek sjedi u prvome redu? Voli prva vidjeti
> film.
>
>
> 28. Zasto plavusa u kinu sjedi u zadnjem redu? Jer tko se zadnji smije,
> najslade se smije.
>
>
> 29. Sto je plavusa ucinila da bi imala siguran sex? Zakljucala je vrata od
> auta.
>
>
> 30. Kako plavusa radi abortus? Popne se na krov i ubije rodu.
>
>
> 31. Kako ukrasti plavusi mjesto do prozora? Recite joj: "Gospodice, samo
> vam moj red ide za Karlovac."
>
>
> 32. Koliko je potrebno plavusa da naprave kokice? Tri - jedna drzi lonac,
a
> druge dvije drmaju stednjak.
>
>

18:01 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

06.11.2008.
aj..evo me opet

ljudi kaj ima obećala sam priču el tak pa evo
1)Živjela jednom jedna djevojčica...koja je mislila je je život bajka...imala je savršenog tatu, savršenu mamu, imala je i brata i svoju rozu sobu... ta djevojčica volila je to što su drugi voljeli nju...ili što su se bar pravili da vole nju...ali davno je shvatila, da su ljudi zli...da nisu svi kao njeni prijatelji
mislila je da je nitko neče ostaviti samu...
davno je shvatila da te ne mogu svi voliti...da postoje i oni koji se prave da te vole....imala je 17 godina...imala je veliko društvo...
imala je posebu prijateljicu...posvetila joj je najveći dio svoga života...
prijateljica je varala svoga dećka...ona je to znala....
šutila je i ako nije znala je li to u redu...
prijateljica je htjela biti sa skoro svakim dečkom od svojih prijateljica iz društva...ali to je samo djevojčica znala...
i opet je šutila...samo je nekima rekla....da znaju...
ali njih dvije su se opet volile...nije to bilo najbolje prijateljstvo...
to je bila potreba...nitko to nije shvačao...
dok prijateljica nije napravila nešto što je djevojčicu izbacilo iz takta...
dok nije došla do njenog dečka...dok mu nije počela pisati poruke...
a kako da dečko išta kaže kad je ova s toliko ljubavi pričala o njoj...zato je šutio i pokušao ju odgovoriti od nje...na svoj način...da nije društvo za nju....ali ništa nije palilo...
prijateljica je došla do dečka pokušala ga poljubiti...
ali nečija ljubav je več tad bila prevelika...
dečko je rekao sve...morao je...
djevojčica je samo plakala, znala je da to radi drugim ljudima, ali mislila je da nju previše voli...
i tako djevojčica i danas pati i piše post o njoj...
i zato je onaj post glasio-
ne radim to da te povrijedim, radim to da ti mene opet ne povrijediš...I ako je već prošlo skoro 2 godine od tad tvoji postupci još bole,a tvoje riječi su još uvijek bitne



ali svejedno, djevojčica je tako sretna da više ne može biti...i dalje ima sve...i još uz to i lijepe uspomene...i dalje če za svoj život reči da je to bajka, dok su uz nju roditelji, prijatelji i njezina ljubav za koju se vrijedilo boriti...i sretna je jer bar ima uspomene na prijateljicu jer bilo im je lijepo...

2)Bila jednom davno 8 anđela čuvara.Uvijek su se igrali s djecom s jednog prekrasnog planeta Zemlje.Pitate se kako su se vidjeli.Djeca koja su bila dobra vidjeli su svoje malene anđele čuvare dobrih srca.Djeca su s anđelima bili jako spojeni.Čim su vidjeli odrasle odmah su se sami igrali sami sa sobom da ih se ne razokrije.Anđeli i djeca su imali naljepša imena na svijetu
ANĐELI DJECA
Anđela Antonela
Barbara Lili
Petra Lucija
Nikolina Anica
Maksimus Mario
Lukas Dino
Josip Anna
Leon ?
Leon je bio najbolji anđeo čuvar , ali je bio sam.Ivan najgoriji dječak na svijetu.Uvijek se tukao,vrijeđao,vukao za kosu djevojčice i uvijek je nekom prijetio.Dok god nije vidiodobru djecu kako se igraju i pomažu.Počeo je i on biti dobar.I onda je upoznao svojeg anđela čuvara Leona.Iako se s Ivanom niko nije htio družitii igrati.Ivana je bio usamljen ali je uvijek pozvao svog anđela čuvarai uvijek su se iggrali i razgovarali.Ivan je rekao da anđeli postojei cijeli razred i cijela školase igrala i družila s Ivanom .I VJEČNOM SU S ANĐELIMA PLESALI.

3)BILO JE JAKO DAVNO ,NEZNA SE TOČNO KADA….
BILA JE TO DJEVOJKA S POGLEDOM MJESECA.TAJ POGLD SVIMA JE PUNO ZNAČI I STALNO SU ČEKALI JOŠ JEDAN ,ALI NIKO NIJE DOBIO DRUGI POGLED.ČAK GA JE I KRALJEVIĆ ŽELIO,ALI GA NIJE DOBIO.SVI SU BILI TUŽNI ŠTO NISU DOBILI I DRUGI POGLED.JEDINO SU NJEZINA OBITELJ DOBILA VIŠE OD JEDNOG POGLEDA…JOŠ SE NEZNA ZAŠTO SAMO NJEZINA OBITELJ
JEDNOG DANA KRALJ I KRALJICA ODLUČE POZVATI DJEVOJKU U DVORAC , ALI ONA SE NIJE ODAZVA JER SE BOJALA DA POGLEDA KRALJEVIĆA…
I ON JUE VEĆ IMAO JEDAN POGLED..SVI SU IMALI JEDAN POGLED.
JEDNOM PRINC ,ODLUČI POSLATI VOJNIKE PO DJEVOJKU,A MAJKA I OTAC SE SLOŽE.IAKO SU MUDRACI GOVORILI DA TO NIJE MUDAR POTEZ,ONI MISU SLUŠALI…MUDRACI SU ZNALI DA SE NESMIJE NEKOG KAO NJU POGLEDAT
U OČI JER IMAJU ČUDNE MOĆI…TE MOČI NAIZGLED LAKE ,,,,BILE SU JAKO TEŠK I NIKO NIJE ZBOG TTOGA SLUŠAO KRALJEVSKE MUDRACE.JER SU MUDRACI SVE ZNALI,A OBIČNI LJUDI SU TO HTJELI SAZNAT.POSLAŠE KRALJVSKA OBITELJ VOJNIKE PO TU DJEVOJKU BAŠ TU D+IVNU DJEVOJKU….DOĐE DO KUĆE I VIČEJU DA DJEVOJKA ODMAH IZAĐE DJEVOJKA SE NIJE OTIMALA,NEGO IZAĐE I SAMO ODE MEĐU VOJNIKE.VOJNIKI SU SE ČUDILI ZAŠTO JE TAKO LAKO…DOĐU ONI I DO DVORCA I DALJE SE NIJE OTIMALA , SAMO JE ŠETALA SA VOJNICIMA.DOVEDEJU JE VOJNICI PED KRALJEVSKU OBITELJ ,PODIGJU SU JOJ GLAVU,A ONA OTVORI OČI.U OČIMA SU JOJ BILI OSJAJI MORA I MJESECA…BILO JE MORE ,BILO JE TAMNO BILO JE MJESEČEVE SVJETLOSTI..TA PRELIJEPA SVJETLOST,NIKO S NIJE MOGAO NAČUDITI.I SVI SU ŽIVJELI DUGO I BEZ SMRTI JER SU VIDJELI OČI DJEVOJKE KOJA JE USTVARI PRINCEZA SVOGA RODA,SA MJESEČOVOM SVJETLOSTI U OČIMA.

4)Sanjala sam opet
Te oči
Oči tog pravog
Anđela
Taj anđeo
Je sve
I vidjet ćeš da
volim te
i mislim kad opet ću vidjet

taj anđeoski sjaj!
19:13 - Komentiraj ( 1 ) Print - On/Off

06.11.2008.
evo bum ja ovaj post zbrisala sam da mi se ostali frendovi poslikaju


09:16 - Komentiraj ( 7 ) Print - On/Off

06.11.2008.
ovo mi je naj slika..Image Hosted by ImageShack.us

08:33 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

05.11.2008.

hy kaj ima dugo me nije bilo..oču reći nisam ni pisala blog
od danas ću probati pisati redovitosretansretan
aj hvala
20:07 - Komentiraj ( 0 ) Print - On/Off

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga i nešto o Vašoj princezi

Sve što netreba jednoj princezi
Image Hosted by ImageShack.us

prineza se zove Ivana-Bog je milostiv
roda ju je donijela 29.12
a živu u -mjestu većem od New Yorka
prineza je rođena-u mjestu većem od SAD-a
Free Hit Counter
Free Hit Counter
kolko smo kilometra prešli-od 25.12.2008 u 21:20
kakav je moj blog?
brisi ga
moze i bolje
ok
bolji od svih gdje pise ja
najbolji
los
  
pollcode.com free polls



SLIKE I PJESME

Image Hosted by ImageShack.us

Rekao si mi da sam dijete,
te rijeci su znale da bole.
Ali nikad neces znati,
kako dijeca znaju da vole.
Image Hosted by ImageShack.us

PRVA LJUBAV
Prva ljubav, to ti je druze
kad hoces udahnuti miris ruze.
Htio bih ruzu ubrati sam,
al' neznas kako jer te je sram.
Prva ljubav, to ti je druze
kad snjim sjedis na klupi sam,
kad mu pruzis 2-3 zvake,
i sta bih dalje neznas ni sam.
Nesto od cega nestaje krvi,
pobljedis sav kao stijena,
i sve to ostane lijepa uspomena.
Image Hosted by ImageShack.us
Bori se za srecu, za ono zelis. Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi ce se snaci, ali ljubav poput tebe tesko je naci.Image Hosted by ImageShack.us
Jedan je
mrtvac jahao pješke,
sa sobom je vodio
crnkinju plavu, a kosa
mu je vijorila niz
ćelavu glavu!Image Hosted by ImageShack.us
Kad odlazi
neko koga voliš,
a minute postaju
sve kraće, nemoj plakati
iako ti se plače. Svaki odlazak
treba shvatiti jer ljudi odlaze
da bi se mogli VRATITI!!Image Hosted by ImageShack.us
Danas si sama
Sutra vas je dvoje
Za devet mjeseci bit će vas
TROJEImage Hosted by ImageShack.us
Uz šum vode
Sječanja mi gode,
Ona me odvode
Daleko
Negdje preko
Tamo gdje si me čeko.
Jednog dana nisam tebi došla
krišom sam iza tebe prošla
svojim putem pošla.
Samo si sječanje postao
U prošlosti zaostao
Ali u duši ostao.
Ja se danas pitam
Dok sjećanjima svojim skitam,
Što bi bilo
Da sam stala,
Zastala,
Pokraj tebe ostala.Image Hosted by ImageShack.us
NEMOJ DA TE ZAVARA
SJAJ IZ MUŠKIH OČIJU,
JER TO JE SAMO SVJETLOST
KOJA PRODIRE KROZ
NJIHOVE ŠUPLJE GLAVE!!!Image Hosted by ImageShack.us
PROSIJAK

Sječaš li se da si plakala,
kad je dan mog polaska došao.
Rekla si me čekati,
zato sam s osmijehom pošao.

Dani su sporo tekli,
i rat je dugo trajao.
Znao sam da češ me čekati,
zato sam dugo ostao.

Ali ti me nisi čekala,
muž tvoj je bogat i lijep.
A ja sam iz rata došao bogalj
bez obje noge i slijep.

Svakog dana na uglu,
ulice tvoje,
ja prosim s kapom u ruci
a ti ne slutiš tko je.

Već poznajem glas tvoga sina
i tapat malenih nogu
oči na tebe
što bih dao da vidjeti mogu.

Kada prođeš pored mene
pred sobom vidim tvoj lik
dok usne grizem do krvi
da ugušim očajan krik.

I kad god bi počela
uvijek bi mi nešto dala
a ja nemam snage
da ti reknem: Hvala!

Svakog dana na uglu
ulice tvoje,
prosim s kapom u ruci
a ti ne slutiš tko je!?

Novosti

Sonia Ringoir, 31-godišnja djelatnica jednog restorana u belgijskom gradu Genku, osumnjičena je da je svoje blizance prodala. No, kako Belgija nema zakon koji regulira prodaju djeteta, optužena je za ponižavajući tretman djece i prijevaru jednog nizozemskog para.


U dva navrata Nova TV objavila je priču o Ani Pavlović iz Tovarnika. Ana je majka petero djece i udovica hrvatskoga branitelja. Propustom administracije ostala je bez hrvatskoga državljanstva. Ana Pavlović .Ana Pavlović s djecom.Podsjećamo, rođena je u Srbiji, po nacionalnosti je Mađarica, odrasla je u domovima za nezbrinutu djecu u Hrvatskoj, gdje nije bila registrirana pa nije ispunila uvjete za hrvatsko državljanstvo.


Nevjerojatne boje polarne svjetlosti na nebu iznad Kanade privukle su tisuće ljudi iz cijelog svijeta koji već godinama dolaze u polarne regije da bi uživali u šarenim zrakama...


Mirjana Hrga dan ranije stigla je na otok Gospe od Škrpjela. Dean Šarić uputio se avionom za Dubrovnik jutro uoči vjenčanja u Crnoj Gori


Iz Red Bulla Adria kažu da su odluku o uklanjanju reklame donijeli i prije građanske inicijative te da nisu htjeli uvrijediti ničija vjerska uvjerenja

Kate Baker se vratila kući i ugledala uplakanu unučad. Lopov im je odnio sve darove samo četiri dana prije Božića. Žena je dobila srčani udar



U vrijeme kada je crvena boja okupirala svijet sirota mala bogatašica Paris je uspjela pronaći idealan poklon roza boje. Hoće li Djed Mraz uspjeti staviti ovaj Bentley u svoju vreču još ne znamo, no znamo da je to idealan dar za Paris Hilton!


Ona svoju profesiju voli, radi ju s ljubavlju, a radne dane provodi nasmiješena u vodi. Ona je Hannah Fraser i profesionalna je sirena.


Saudijski sud odbio je molbu za razvod braka 8-godišnje djevojčice koju je otac udao za 58-godišnjeg muškarca. Sud misli kako je ovaj slučaj najbolje staviti u mirovanje, barem dok djevojčica ne uđe u pubertet.

Zamišljeni snjegović stoji na jednoj od briselskih ulica dok mu djevojčica s mrkvom u ruci kreće postaviti nos. Riječ je o nevjerojatnoj sceni koju građani glavnog grada Belgije mogu vidjeti zahvaljujući 49-godišnjem umjetniku, britancu Britonu Beeveru.

Braću D. (5), A. (4), L. (2) te sestru V. koja ima tek 11 mjeseci, socijalni radnici uskoro će dati na posvojenje. Oduzeli su ih nemarnim roditeljima

Novalja: Kći Ljiljana majci je nožem prerezala vrat. Za to vrijeme u sobi spavao je Ljiljanin sin (16). Kći (14) i muž na putu su kod obitelji u Njemačkoj

credits
• Dizajn: SpeciaL DesigN
• Kostur: duckdz.
• Picture: ×