utorak, 25.08.2009.

Ogulite nas do kosti

Rokanje građana u predjelu analnog otvora ne prestaje. "Krizni" porez uspješno se naplatio, oteli su nam lovu za benzin, dobili smo dodatne povlaštene mirovine i priča se nastavlja.
Naravno, dobili smo i izvješće o stanju bivšeg premijera, našeg uvaženog doktora nacije lekara ive. Svaka mu dala, sad je lijepo smršavio, ima dobru liniju i može se lagano vraćati na staru poziciju jer je bivša ministarka jaca malo stiltala i već se vidi kako gubi snagu pred novinarskim pitanjima tipa "zašto ovo?"...

- 11:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.08.2009.

Školske knjige i mafija koja zarađuje na njima

Još uvijek mi nije jasno zašto moramo imati nekoliko verzija svakog udžbenika. Kako je moguće da se svi ti vrhunski intelektualci koji pišu knjige ne mogu složiti i napraviti jedinstven udžbenik kao što je bio običaj u ona "strašna i mračna vremena".
Nitko ne gleda interes učenika i roditelja već se i na djeci pokušava napraviti dobar biznis. Zašto? Pa zato što oni genijalci u saboru lakše vladaju sjebanom i nepismenom nacijom i koja im se na taj način približava. Zar je taj promet od 400ak milijuna kuna dovoljan razlog za maltretiranje građana koji imaju djecu u školi i same djece?
Još bolje pitanje - postoji li rješenje za to? Pa naravno da postoji... opet malo otočkog turizma za dužnosnike. A ne bi škodio niti pokoji autoput izgrađen bez mehanizacije. Tako bi znali da su gospoda sabornici uložili svoj trud znoj a neki od njih i suze u izgradnju rvacke.

- 23:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Odgoda početka nastave i poskupljenje cijena benzina

Zanimljiva podudarnost nebulozne ideje nečijeg bolesnog uma da se odgodi početak nastave zbog "turističke sezone" i odjednom poskupljenje benzina daju jako puno mjesta špekulacijama da je cijela priča o odgodi nastave izmišljena da bi se svratila pozornost sa dodatnog punjenja proračuna poskupljenjem goriva za u prosjeka 0.50 kn. Sami izračunajte koliko od tih 50 lipa ide državi.

- 23:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Malo pedeveja, malo poreza za jacu i iveka i onda još benzin...

Dragi sugrađani, stoko sitnog zuba rekao bi jedan pokojni nam predsjendik jedne navodno države. Kako naša Jaca rješava krizu? Digneš PDV, uzmeš građanima od plaće, poskupiš benzin (i to tvrtka koja je dužna pokoju milijardu kuna državi) i onda još briljantno lamentiraš o odgađanju početka školske godine da bi neki učenici mogli dodatno zaraditi...
Divno Jaco i ostala bagro, smanjili ste nam kupovnu moć i bonitet kod banaka, a mi i dalje mirno trpimo i dižemo analni otvor visoko u zrak. Utrpajte nam i jaja, stane nam još, ima mjesta u šupku hrvatskih građana.
Nije li došlo vrijeme za jednu malu pobunu? Za neko reaktiviranje otočkog turizma za dužnosnike? Doživotna kazna za sve vas ne bi bila dovoljna. Patnička lica dok iskenjavate fraze o krizi i sličnim sranjima... Predivno,

- 23:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.