pravoslavlje (samo za srbe!)

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga 
blog o ljubavi prema bogu

 



 Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

 23.08.2006., srijeda

PEDERČINE JEDNE!

Samo još da kažem ovo:
u prijateljski nastrojenoj Pravoslavnoj srbiji i prepodobnoj turističkoj destinaciji, nikad se ne bi dogodilo da neko nekom unosi stražnjicu u lice.
To je postupak nekih izopačenih degenerika.
Bože pomozi!

23. avgust 2006.

Gej šok na Hvaru

Golotinja ispred katedrale u Hvaru, muški striptiz na ulici i fotografisanje golih stražnjica nasred ulice obeležili su početak nedelje homoseksualaca u gradu Hvaru i šokirali domaćine i ostale turiste, piše zagrebački Večernji list.

Manifestacija, koja je uz različita reagovanja javnosti u Hrvatskoj najavljena prošle nedelje, počela je u ponedeljak u Hvaru, pošto je putem nekoliko turističkih agencija, koje deluju i van Hrvatske, taj gradić na istoimenom ostrvu počeo da se reklamira kao prijateljski nastrojen prema homoseksualcima.

Večernji list piše da je već prvog dana kontroverzne gej nedelje grupa nepoznatih mladića homoseksualne orijentacije izazvala incident i javnu sablazan stanovnika gradića i njihovih gostiju u kafe baru "Cimer Fraj" u centru Hvara. Prema pisanju lista, ta grupa mladića je počela u ulici ispred kafića da se svlači, jedan drugome unose stražnjice u lice i fotografišu celu akciju koja je njima bila vrlo zabavna, ali je zgrozila i šokirala ostale goste.

Vlasnik kafića Jugo Dumančić, koji se javno izjasnio kao prijateljski nastrojen prema homoseksualcima, smatrao je takvo ponašanje preterano razuzdanim, pa je ugasio muziku u lokalu, a nepristojne goste fizički oterao. "Nezadovoljni što im je gazda upropastio zabavu, momci su se uputili prema hvarskoj pjaci preko koje su 'promarširali' u grupnom zagrljaju", piše list. Taj prizor je šokirao ostale goste, kao i prizor mladića koji je potpuno nag šetao ispred glavne gradske katedrale.

Jedan od organizatora gej nedelje, mladić koji je naveden samo kao Eduardo, rekao je za Večernji list da je užasnut prizorom golog muškarca ispred katedrale i odlučno je demantovao ikakvu vezu sa grupom homoseksualaca koja je organizovano stigla na Hvar. Od incidenta se ogradila i Evelion Biro iz francuske agencije Happy Gay Hollidays. Ona je rekla da su nemile scene najverovatnije izazvali homoseksualci turisti koji su, privučeni medijskim napisima o Hvaru kao poželjnom odredištu homoseksualaca, ove godine u sopstvenom aranžmanu posetili to ostrvo.

Direktorka Turističke zajednice grada Hvara Tanja Miličić za Večernji list je rekla da o tim incidentima, ali i reklamiranju Hvara kao poželjne gej destinacije, ne želi da govori. Ona je dodala da će TZ Hvar "na kraju turističke sezone proceniti rezultate i odlučiti u kojem će se smeru kretati hvarski turizam".(Beta)
- 22:47 - Komentari (3) - Isprintaj - #