<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Atomic Kitten - Anyone Who Had A Heart

Image Hosted by ImageShack.us


Vratile su se! Moj najdraži girl band uz No Angels su ponovno na sceni!!!
Atomic Kitten su za svoj povratak na glazbenu scenu obradile pjesmu iz 1960. godine "Anyone Who Had A Heart" koju u originalu izvodi Dionne Warwick. Pjesma je izdana kao vodeći singl albuma "Liverpool - The Number Ones Album". Za pjesmu je snimljen i spot u kojem Liz, Natasha i Jenny izgledaju odlično. Iako pjesma nije ništa specijalno, super je vidjeti ih opet zajedno.
Postoje tračevi (za koje se nadam da ipak nisu tračevi) da će Atomic Kitten ove godine izdati i novi studijski, povratnički album, četvrti po redu. Isčekivajući nove vijesti o njima, slušajte Anyone Who Had A Heart. HQ verzija dostupna dolje.

Image Hosted by ImageShack.us


Download MP3 Atomic Kitten - Anyone Who Had A Heart
Pogledaj video Atomic Kitten - Anyone Who Had A Heart

27.01.2008.; 19:11; Say It Right (13)

Shakira - Hay Amores

Image Hosted by ImageShack.us


Nisam ovo očekivao, ali zaista. Tako da mi je bilo jako ugodno iznenađenje vidjeti da je snimljen spot za Shakirinu pjesmu "Hay Amores". Inače, pjesmu su zajedno napisali Shakira i brazilski skladatelj Antonio Pinto za soundtrack filma "Love in the Time of Cholera". Uz "Hay Amores" Shakira je za navedeni film snimila i pjesmu "La Despedida" (koja je po mom mišljenju bolja). Iako je spot vrlo jednostavan, svidio mi se. Shakira izgleda predivno. Crvena haljina, svijeće i sama Shaki... Ništa više nije bilo potrebno. Osim glavne scene, u spotu se prikazuju i kadrovi iz spomenutog filma.
Pjesma je odmak od Shakirinog uobičajenog stila, te će nekima biti jako čudno čuti ju u ovakvoj pjesmi. Ali nam je Shakira po ne znam koji put pokazala da joj sve dobro leži i da je teško usporediva s ostatkom svijetske glazbene scene.

Image Hosted by ImageShack.us


POGLEDAJ VIDEO SHAKIRA - HAY AMORES
DOWNLOAD MP3 SHAKIRA - HAY AMORES

20.01.2008.; 01:00; Say It Right (13)

Singlovi koji nikad nisu trebali biti izdani

Ovaj ću post posvetiti nekim pjesmama koje su u zadnjih godinu dana dobile svoja video izdanja i pojavljivale se na top ljestvicama, a zapravo su sasvim bezvezne. Svoj sam izbor smanjio na 6 takvih pjesama, od kojih ni za jednu ne mislim da zvuči kao singl.

RIHANNA FEAT. NE-YO - HATE THAT I LOVE YOU
Image Hosted by ImageShack.us

Rihannin album "Good Girl Gone Bad" izabrao sam za drugi najbolji album godine. Stvarno svaka pjesma valja... osim ove. Od toliko potencijalnih singlova ona izabere ovakvu glupavu pjesmu. A nije ni spot Bog zna što. Ma zapravo nije pjesma užasna, ali su sve ostale bolje od nje.
Bolji izbor: Breakin' Dishes, (ili ako je baš htjela baladu) Rehab

JAMES BLUNT - SAME MISTAKE
Image Hosted by ImageShack.us

Istina je da je Jamesov drugi album "All The Lost Souls" lošiji od prvijenca "Back to Bedlam", ali ipak ima dovoljno potencijalnih singlova. Jedan od tih svakako nije "Same Mistake". Kretenski spot još više svemu pridonosi.
Bolji izbor: One of the Brightest Stars, Carry You Home

NORAH JONES - SINKIN' SOON
Image Hosted by ImageShack.us

Drugi singl s trećeg albuma Norah Jones "Not Too Late" je bila ova totalno nekreativna pjesma nimalo nezanimljive melodije. Spot je trebao biti poseban, ali je ispao sasvim suprotno. Radi se o pjesmi s njenog najboljeg albuma, pa mi nije jasno zašto nije izbacila neke pjesme koje to puno više zaslužuju.
Bolji izbor: Not Too Late, Wish I Could

EVANESCENCE - SWEET SACRIFICE
Image Hosted by ImageShack.us

Sasvim mi je jasno zašto sam ovaj spot vidio samo dva puta na TV-u. Ni po čemu nije zanimljiva. Istina, je tipična Evanescence pjesma, ali nikako za ovu namjenu. Nije baš da ima previše izbora na albumu, ali svakako ima boljih pjesama. Sva sreća pa su nakon ovog izbacili singl "Good Enough". Da nisu, ne bih im oprostio. XD
Bolji izbor: Lacrymosa, Snow White Queen

FERGIE FEAT. LUDACRIS - GLAMOROUS
Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je bio broj 1?! Ma daaaaj... Ovo je najgora pjesma izdana u zadnjih nekoliko godina (ne računajući Crazy od Gnarls Barkley i Gold digger od Kretenyea Westa). Spot je zapravo jako dobar, kao i svi Fergieni spotovi. Ali bolje da je te snimke sačuvala za neku drugu pjesmu.
Bolji izbor: Mary Jane Shoes, Here I Come

JOSS STONE FEAT. COMMON - TELL ME WHAT WE'RE GONNA DO NOW
Image Hosted by ImageShack.us

Tipična r'n'b pjesmica za upotpunjavanje rupa na albumu. Ali ako uzmem u obzir da je album jako loš, sve je jasno. Kad je već novim albumom promjenila imidž, mogla ga je sačuvati za neke pjesme koje to više zaslužuju.
Bolji izbor: Put Your Hands On Me, Arms Of My Baby

16.01.2008.; 18:25; Say It Right (12)

Kat DeLuna - 9 Lives

Image Hosted by ImageShack.us


Nedavno sam otkrio ovu pjevačicu i oduševio se. Svaka pjesma na albumu je za pohvaliti. Njezino puno ime je Kathleen Emperatriz DeLuna. Ima devetnaest godina (baš kao i ja :P) i iz Bronxa je. U kolovozu 2007. izdala je svoj album prvijenac naziva simboličnog svom umjetničkom imenu "9 Lives". Dosada je snimila jedan spot za prvi singl "Whine Up", a najavljeni singlovi su "Run The Show" i "Am I Dreaming" (po mome mišljenju najbolje pjesme na albumu). Stil na albumu se doista ne može definirati jednim imenom. Tu ima popa, r'n'b-a, reggaea, dance-a... Osim najavljenih singlova izdvojio bih pjesme "Animal" i "In The End". Ali stvarno je svaka pjesma vrijedna pažnje. Sve u svemu jedan jako zabavan album koji vas vuče da se ustanete i zaplešete. Stvarno ne mogu naći loše strane albuma.

Image Hosted by ImageShack.us


Download MP3 Kat DeLuna - Whine Up
Download MP3 Kat DeLuna - Run The Show
Download MP3 Kat DeLuna - Am I Dreaming
Pogledaj video Kat DeLuna - Whine Up

08.01.2008.; 00:46; Say It Right (17)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Welcome!
Dobro došli na blog preko kojeg možete saznati najnovije vijesti iz svijeta glazbe, downloadati mp3-ce i saznati moje mišljenje o glazbenicima i njihovim uradcima.

Na komentare tipa "Super blog, svrati kod mene" ne odgovaram.

I MOLIM VAS, NEMOJTE MI JAVLJAT KAD STE OBJAVILI NOVI POST!!!



Free Hit Counter
Free Hit Counter

DESIGN by POPTASTIC.blog.hr


MP3 DOWNLOAD
Cascada - What Do You Want From Me

Kylie Minogue - In My Arms

OneRepublic - Stop And Stare

Sugababes - Denial

Sheryl Crow - Love Is Free

VIDEO DOWNLOAD
Rihanna - Shut up and Drive

Rihanna feat. Ne-Yo - Hate That I Love You

Sugababes - About You Now

Jennifer Lopez - Me Haces Falta

Evanescence - Good Enough

OneRepublic - Apologize

Image Hosted by ImageShack.us