eXTReMe Tracker

politikahr

27.02.2008., srijeda

blog.hr nije želio pomoći ali pomoć je stigla zatvoreniku

nakon posta o uvjetima u zatvoru remetinec napisao sam post gdje sam opisao kako zatvoreniku koji je slijep, dijabetičar, boluje od ptsp-a, otkazuju mu bubrezi ima nenormalan tlak, a nije dobivao niti sobisterid, niti inzulin, niti tablete za tlak, niti tablete za smirenje, niti za spavanje, čak niti inzulin koji mu je prijeko potreban da bi uopće živio a sve navedeno mu je majka donosila u zatvor u osijeku ali je upravitelj odbijao primiti.

nakon toga sam adminu poslao e-mail s molbom da se taj post stavi na naslovnicu, ne radi reklame za moj blog nego, radi toga da se čovjeku pomogne.

do dana današnjeg blog.hr nije tome udovoljio niti je post stavio na naslovnicu. ja sam ga umjetno držao na vrhu liste da bi to što više ljudi pročitalo a danas vidim opet članak o remetincu dok o zatvoru u osijeku niti riječi.
tek toliko da se zna, čovjeku je pomoć stigla jer sam osim bloga pokušao i neke druge načine i medije aktivirati.

iako nemam ništa protiv posta o remetnicu i čak mi je drago da se nekome pomogne, želim reći da blog.hr ima nekoga tko hrvatsku reže na regije i bitnije je objaviti informacije iz zagreba ali ne tako bitno iz slavonije, iz osijeka.

da sam čekao da administrator udovolji molbi za pomoć taj čovjek nebi ni danas tu pomoć dobio niti terapiju.

očito je da blog.hr i njegovi kreatori, administratori ili što već jesu, kao i nova tv, žele što više krvi za svoje vijesti, što više žrtava.
što je priča krvavija to je bolja i ima bolju prođu kod admina blog.hr-a, kod nove tv a to dal' će netko ostati bez glave nije bitno.

drugovi iz blog.hr-a, i drugarice, razmislite malo o svojoj nazovi pomoći i nazovi dobrim željama ako takvih uopće ima kod vas.
jeste li čekali da čovjek umre da vi imali veliku vijest, gamadi? isti ste kao i remetinački "doktor" kraljević i ostala uprava.

ili ste samo krvožedne zvijeri u potrazi za dobrom krvavom pričom...?!

Image Hosted by ImageShack.us

- 12:07 - KAŽI KOJU PAMETNU (0) - ISPIS ZA TVOJU ARHIVU - #

Sljedeći mjesec >>

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Travanj 2015 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (8)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga