što bi te lagao?

utorak, 13.12.2005.

POSLJEDNJI POZDRAV

Dragi moji...
kad pogledam malo unazad... ima jedno godinu dana kako sam prvi puta napisao svojih jedva 10ak rečenica na ovom čudu. I bio samo toliko uzbuđen sa svim tim da sam odmah prvi dan napisao 2 teksta.
Oh... bili ste mi utjeha u onim mojim zbilja teškim danima, bili ste mi smijeh i kad mi se smijalo i kad mi se plakalo, bili ste samo slučajni prloaznici koji bi ostavili samo jedan komentar i izgubili se u toj šumi blogova, a bili ste i više od toga. Hvala vam što ste se otvarali i djelili svoja iskustva, svoje osjećaje, svoja razmišljanja i oduševljenja sa mnom. Nikada neću zaboraviti kako ste lijepo primili onaj tekst o grudanju... e to mi je bilo tako drago, a ja sam se osjećao kao da mi je cijeli svijet prijatelj... zbog vas! Hvala vam!
Neke od vas sam imao sreće upoznati, neke nisam, s nekima se čujem preko emaila, nekih se rado sjetim, neke i vidim. Bilo mi je drago kada ste primali moja mišljenja s odobravanjem, bilo mi je malo teže kada niste, ali svejedno sam vas sve zavolio.
Volio sam kada sam i ja vas mogao nasmijati, možda i utješiti, nadahnuti ili makar samo zamisliti, ma makar samo na jednu jedincatu sekundu! Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast što ste mi dopustili da ostavim svoj mali trag u vašim životima.
Ipak ja se odvajam od vas, od ovoga moga maloga svijeta u koji sam bježao, nekada rado, nekada iz potrebe. Osjećam kao da je moje vrijeme nekako prošlo... i iako bih vam imao još toliko toga za ispričati, jer svaki dan je priča za sebe, svaki dan je novi izvor za onoga koji ima sunce u ruci. Mene zovu novi putovi i nove daljine, nova prostranstva u koje moram ostaviti svoj otisak. Sjetite me se ponekad, ako nikako drukčije, a ono u molitvama :)
Ma na kraju vam svima želim jednu jedincatu stvar...

PUNO BOŽJE BLIZINE!



***

P.S. Vidim da sam unio pomutnju svojim (očito) nejasnim postom. Ne odlazim nikuda sa svoje adrese prebivališta, samo idem u penziju što se tiče bloga... ili kako to ljepše kaže Đuro Utješanović u filmu "Kad mrtvi zapjevaju": Adio Mare, odo ja u penziju!

- 17:05 - Komentari (25) - Isprintaj - #