posljednji mohikanac

subota, 22.06.2013.

Nema naslova

Vjerujem u reinkarnaciju,da smo svi tu s namjerom da odradimo nešto što nismo naučili. Pitam se koliko ja moram puta dolaziti ovamo da nešto naučim,možda sam nešto i naučila,da ništa nije jednostavno ni lako,da čovjeka stvarno sjaj i novac ne čine sretnim,a ipak ti treba sve to. Naučila sam da se život sastoji od trenutaka,od lijepih i ružnih,te da se sve vraća,ali baš sve. Ružna misao,egoizam,ogovaranje, sve...neke greške koje sam napravila,tugu nekom drugom još uvijek nosim u sebi i žao mi je,ali nisam sigurna da ih ne bi ponovila. Treba biti jak i hrabar da odoliš nekim željama koje te guše,ne daju ti spavati.
Neki ljudi zauvijek ostaju u meni,ljude koje sam srela u životu,ostavili su trag i često mislim na njih,tko zna što smo jedni druge trebali naučiti.
Tebe se često sjetim,a znala sam biti gruba i zla,iako sam oduvijek znala da si miljama ispred drugih,ispred svoga vremena,ali nije bilo suđeno.
Da,i Tebe se sjetim,iako sam znala da si nismo suđeni,iako smo se voljeli u pogrešno vrijeme ili baš pravo vrijeme ,tko će ga znati.
Sjećanje držim u sebi,zaključano i vjerojatno će me grijati u starosti,sjećanja.....na dvoje ljudi.
Idući put ću pametnije :)

- 22:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Additional graphics