srića

srića

26.10.2007., petak

jutarnji optimizam

Potragom za poslom, nadam se, približava se kraju. Razgovori su učestali ali evo me, dogurala ja do najužih krugova. Sada samo treba sve to dobro odraditi i odabrati pravu stvar ali ja se nadam da baš neću sve popušiti. Valjda će mi pasti sjekira u med, barem i na jednom mjestu.



candle

16.10.2007., utorak

Zašto?

Ne razumijem.... Tko je taj koji uzima, koji su mu "plusici" a koji "minusi" za to. Pitam se, Bože, da li si gore i dal ovo sve ima smisla.
Prvo uzmeš prijateljičinu mamu, nije ni bila bolesna, samo si je uzeo;
onda uzmeš vatrogasce, curicu, kojoj se na putu u školu, otvore vrata busa, sada uzmeš dragog mladića, koji nije ni živio.... O da li si ti uopće gore? Da li su oni, svi, sada na nekome boljemu mjestu i smješe nam se od tamo ili ih samo pokriva crna zemljica?


candle

13.10.2007., subota

traži ponovno

Nakon godinu dana evo mene opet, nezaposlene. Potraga kreče, ponovno. Ovaj put ipak sa, kakvim-takvim iskustvom. Iskoristili me maksimalno za male pare i sad se ti ajde snađi.
Sretno mi bilo!

02.10.2007., utorak

sexy cool

Imam jednu dobru prijateljicu. Pomalo je čudakinja.
Koliko god krivila roditelje za neke stvari i ona je jednim dijelom sama kriva.
Još se sjećam kada je u 6-7 osnovne bio hit "Sexy cool", Divasica. Ona je imala zabranu slušati tu pjesmu jer to je prosto. Sve vezano uz seks i ine stvari je bio grijeh. Cim bi pomislila na njega odmah je jurila na ispovijed. I tako.... sexy cool....

Poanta: ona je jedina evo sa prstenom na ruci i bebom u naručju.


baby

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.