photographista

Listopad 2010 (4)
Rujan 2010 (5)
Kolovoz 2010 (5)

Komentari On/Off

FunBox - WebCounter...opis bloga? pa šta ja znam.ja sam nitko i ništa,khm,trenutno! dečko koji prati puno modnih blogova. neke slike koje jako volim proslijeđivat ču tu,komentirati i nakon nekog vremena nadam se da če i drugi počet komentirati. želim da ovaj blog bude poznat i da ga puno ljudi prati i tako.to mi je ideja.a sad to ostvariti.to je druga stvar.ali...uvijek je lijepo sanjatiB(L)OG I BATINA

JAK&JILL
YVAN RODIC
Facehunter
die young,stay preety.
Copenhagen street style
Fashion.hr
The Sartorialist
the three f
COME TO THE WILD SIDE
SARTOREALITY

note: zadnja tri bloga su od dečkiju sa lookbook.nu-a :D

Great style at every age.

26.09.2010., nedjelja

Nedjelja je.22:31.SLušam DJ Tiesto- Heads Will Roll (ono od yeah yeah yeah's).Malo sam si čudan, ali smijem se.Ne znam zašto ali jako sam optimističan.Ima više stvari ali moram spomenuti jednu: napokon sam zadovoljan svojim blogom. Pišem o onom što volim, što me zanima.O modi. I kada malo stanem i razmislim, pomislim nešto tipa jebote želim pisat na fashion.hru,bit na kolekciji Donatelle Versace a prije godinu-dvije nisam ni čuo za riječ moda a kamoli nešto unutar tog pojma.Na kraju svega,to me uopće ne brine.Zadovoljan sam osobom u koju sam se razvio i nadam se da ću rasti u još nešto veće,naravno ne mislim na fizički izgled :)

Za kraj jedan dečec o kojem mislim sve najbolje.Jedino,ako netko zna,kad bih htio kupit marte kakve on ima,kaj bi reko?Mislim to se kaže tipa 12 ili 24 rupica il tak nešto?Ma ja se u to ne kužim a fkt su predobre.I njegov stil općenito!Guglajte COME TO THE WILD SIDE ak vas zanima ;)
Image and video hosting by TinyPic


- 22:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.