photographista

Listopad 2010 (4)
Rujan 2010 (5)
Kolovoz 2010 (5)

Komentari On/Off

FunBox - WebCounter...opis bloga? pa šta ja znam.ja sam nitko i ništa,khm,trenutno! dečko koji prati puno modnih blogova. neke slike koje jako volim proslijeđivat ču tu,komentirati i nakon nekog vremena nadam se da če i drugi počet komentirati. želim da ovaj blog bude poznat i da ga puno ljudi prati i tako.to mi je ideja.a sad to ostvariti.to je druga stvar.ali...uvijek je lijepo sanjatiB(L)OG I BATINA

JAK&JILL
YVAN RODIC
Facehunter
die young,stay preety.
Copenhagen street style
Fashion.hr
The Sartorialist
the three f
COME TO THE WILD SIDE
SARTOREALITY

note: zadnja tri bloga su od dečkiju sa lookbook.nu-a :D

Great style at every age.

21.09.2010., utorak

Uskoro slijedi kupovanje zimske robice.Bit će svega.Iako ne volim zimu volim oblačenje za zimu.Višeslojno,tamnije,puno više kombinacija za kombinirati nego po ljeti.I muškima se oprašta nošenje čizama i velikih šalova i tako.
Image and video hosting by TinyPic


Već negdje mjesec dana imam veliku želju kupiti svoj prvi Vogue.Ali kad sad pročitam što sam napisao tako mi smješno zvuči.Zar ću završiti ko onaj ćelavi u Vrag nosi Pradu?Po noći,ispod deke s lampicom čitati ono što bih mogao po cijele dane čitati? Najveća želja za život kada budem stariji: ući u svijet mode i nikad,nikad ne izaći iz njega.Što bih sve dao,samo da mi se pruži prilika.Ali znam da hoće!

Image and video hosting by TinyPic
I AGREE!
- 21:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.