ponedjeljak, 30.01.2006.

...

Evo moj post nema naslova jer neznam koji naslov bi za ovu temu stavila kad ima više toga. Ovak..ak ste skužili promijenila sam pjesmu "Broken" na "It's My Life" i pjesma mi je dala ideju za post. Nije da više nisam "broken" ali malo promjene nije loše. Ovak..zadnjih par dana sam u bedu zbog neznam čega i razmišljala sam puno i shvatila sam da se živi jedanput i da iskoristimo sve prilike u životu koje dobijemo. Neka svi žive kak oni hoću a ne kak budu im drugi rekli. Neka svatko sluša kaj hoće, nosi kaj hoće i voli kaj hoće. Kak ti prema drugima tak drugi prema tebi..vjerujem da je to istina. Želim svima puno sreće u životu jer znam kak je to dok ona prolazi kraj tebe.
Zahvaljujem se Uni, Eni, Karli, Vedrani i Barbara na podršci koju mi daju i znam da budu uvijek tu dok ih trebam. Unu sam tek dobro upoznala pred par mjeseci i pokazala mi je da joj mogu vjerovat i da je uvijek to za mene. S Enom sam stara frendica jer su nam si mame dobre i družile smo se od kad smo znale za sebe i znam da je Ena uvijek ti jer cura je stvarno super. Karla je super cura i koliko ja vidim uvijek hoće dobro za njezine najbliže i zato joj vjerujem. Vedranu znam od kad idemo na igre po ljeti i svake godine se družimo i igramo košarku, graničar, nogomet itd. Uvjerila sam se da je i ona tu kad ju trebam(Veky sredit ćemo ti mi nekaj s Đuretom). Barbara mi je susjeda i znam ju od prvog razreda jer smo išle skupa u razred, i išle smo skupa na igre i znam kakva je, da joj mogu vjerovat, i da je uvijek ti za mene. Nadam se da sam i ja tu za one koji su tu za mene i za one koji me trebaju.
Sad..Želim Uni sretan rođendan i sve najbolje, da joj sve želje ispune i da ima puno sreće u životu. U subotu slavi ročkas! Bit će ludnica! Jedva čekam!

Zasad to je sve. Nadam se da vam se ovaj post sviđa i da nije predugi. Pozdrav svima!!!!!! :) Volim vas i šaljem vam puno pusa!! :)

- 15:30 - Tvoje riječi ( 66 komentara) - Tvoj papir - #

utorak, 24.01.2006.

Filmovi

GOSPODAR PRSTENOVA

Najveća i najteža borba se vodi oko Prstena. Gospodar tame koristi sve svoje sluge da ga se domogne. Sve što mu stoji na putu je mali hobit Frodo i njegov prijatelj Sam. Frodo i nije tako "mali" jer se ne predaje. Ali Frodo polako postaje svjestan prave moći Prstena...

Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic

NARNIA

Četvero djece, braće i sestara, biva tokom Drugog svjetskog rata poslano iz nesigurnog Londona u sigurnu udaljenost osamljenog sela, u kuću neobičnog, starog profesora. Kao gradskim klincima poprilično im je dosadno u velikoj kući punoj soba i vrata, a da stvar bude nepodnošljivija, ne smiju ni bučiti, ni vikati, ni trčati, jer profesor nije naviknuo na djecu u kući.

Tako oni krvare od dosade, dok jednog neprijatnog i kišnog dana ne smisle domišljatu igru skrivača po prostoru cijele kuće. Tako će mlađahna Lucy probati izaći iz ormara na krivu stranu, te se zateći u snježnoj zemlji vječne zime, ali ne i Božića, Narniji. Tako će uskoro za njom i cijela horda isprva nevjernih, ali ubrzo uvjerenih braće i sestara.

Zajedno će oni upoznati društvene i političke prilike hladne zemlje koju je začarala hladna ljepotica Bijela vještica imena Jadis. Iznenadit će se otkrićem svoje krucijalne uloge pri spasu Narnije, no iznenađenje će im bitno umanjiti narnijski pravi kralj/bog, moćni lav Aslan (lav na turski) čijim pristašama i sami postaju. Borba dobra sa zlim hrabro počinje. Prva polovica filma je tako snijegom optočena, a druga suncem.

Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic



Ovo su jedni od mojih najdražih filmova. Volim sve "Lord of the Rings" a i u nedjelju sam išla gledat "The Chronicles of Narnia". Film je super. Ako niste gledali poručujem vam da idete gledat.

Pozdrav svima. Kiss.

- 19:05 - Tvoje riječi ( 25 komentara) - Tvoj papir - #

utorak, 17.01.2006.

Napokon novi post..

Haj ljudi..sorry kaj vam se nisam tak dugo javljala.

Inače...nema ništ novog. Nažalost praznici su gotovi i škola je počela. Tak je dosadno..skoro sam zaspala pod povijesti..a i pod drugim predmetima nisam bila daleko. Da su bar praznici duži..joj..dala bi sve da još uvijek spavam do 1, da idem van svaku večer, da nemoram učit..ali hey! tak je kak je a ja tu nemrem ništ promjenit. Praznici su bili super. Izlazila sam van s društvom. Prespavala sam kod Une i bilo je super. Ostale smo budne do 5, a kaj smo delale...bolje da neznate. Uglavnom glupirale smo se, smijale ko budale, slikale se(zbrisala sam slike jer su bile..to nemogu opisat riječima..ajme!) i tak. Kod Antonie na rođendanu je bilo super. Bile smo Antonia, ja, Una, Petra L., Marija, Katarina i Karla. Zabavile smo se u Holly-u. Prošlu subotu u Holly-u je bilo malo dosadno, tak da ako niste došli, niste ništ propustili. U subotu su me dvije osobe jako razočarale i mislim da više neću imat puno posla s njima. Neću nikog imenovat ali par njih zna ko to je.

Neznam kaj da vam još napišem..uglavnom to je to. Napisat ću novi post uskoro!

Goodbye i pusa svima!!!!!! :)

- 20:49 - Tvoje riječi ( 70 komentara) - Tvoj papir - #