Raketa do ljeta

četvrtak , 11.10.2018.



Uskoro, tamo negdje s 01.01.2019. kreće #raketadoljeta


Zašto raketa do ljeta? Tko je to izmislio? Tko bi volio izgledat ovako? Kakav je to avangrdni oblik tijela? I ovak izgledam ko Picassova ljubav života u slikanom obliku, i još da imam ovakav oblik tijela?


Znam.. znam... nijesam baš ažurna, ali nisam ni primijetila da je prošlo više od tri mjeseca od zadnjeg posta. Na zapadu svašta novo. A najnovije moguće je da sam (opet) na dijeti. Nema smisla čekati Novu godinu. Nema smisla ni krenut od ponedjeljka. Zaašto je ponedjeljak baš dan za započet dijetu? E pa ja sam krenula od srijede na dijetu. Tj nije to ni čista dijeta, više neki prilagođeni jelovnik. Nemam onaj mindset, a ni novaca da budem na mojoj dijeti bez UH. Mojoj voljenoj dijeti, učinkovitoj dijeti.

Sjećate se ranije spominjanih 10tak kila koje čekaju da ih skinem? Sa sebe, ne s tavana. Ono s tavana sam odavno poskidala i pož'erala. E, te ranije spominjane kile su došle na red. Izbacih nutellu ( nevermind i'll find someone like you svira u mojoj glavi ), tijesto, slatko, kruh. Ovog puta u igri ostaje voće, mliječno, orašasti plodovi i grahorice. Neće me to udebljati. Možda neću skidati 6 kg mjesečno, ali bit ću zadovoljna s 2-3.

Vraćam se i ljubljenom vježbanju. Jako se veselim. Već sam se trebala vratiti, ali svemir se obrušio na mene s groznom virozom i kašljem. Ali kako iz sveg zla treba izvuć neko dobro, ne samo da sam krenula na dijetu, nego sam zbog kašlja prestala pušit. Dobro lažem, prestala sam pušit jer sam škrta i jer mi je zlo od pomisli da bih mogla davati preko 30 kn za kutiju cigareta. Pa za 30 kn kupim kilu mesa #sveračunakrozhranu

Zašto ja ne mogu bit jedna od onih koji jedu i budu mršavi? Jedna od onih čija trakavica ima trakavicu?



Jeste primijetili (oni koji imaju sreće pa su svako malo na nekim dijetama ) da čim kreneš na dijetu, taj dan si gladan ko pas? Drugi dan si još više gladan i samo čekaš i gledaš kaj ćeš finog jesti? Hmmm, kaj će za doručak? Ručkova imam već 22 u glavi.. Uuu već je prošlo sat vremena od ručka sad može šaka badema. Badeeeemiiiiii! Glavoboljo! Ja sam kreten koji se uspio predozirati bademima. Ne moš' jest 2 šake badema 2 put na dan. Nije zdravo. No shit Sherlock?? Been there, done that. Dakle, 5-6 badema na dan. Ne 5-6 šaka, nego badema. Ajmo dalje....

Oznake: fit, dijeta, blog

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.