petak, 13.11.2009.

Tjedan shoppinga, lijepih sati u školi i prepucavanja....

Dobar tjedan ako se izuzmu glupi ljudi koji su bili dio svakodnevnice i pokušavali mi pokvariti dane....

Imala sam javni sat iz hrvatskog i klinci su me oduševili, super su bili - aktivni, maštoviti, poslušni.... voljela bih takav razred imati jednoga dana.. i iskreno se nadam da ću imati takve učenike! :)

Evo fotke nekih rekvizita i dijelova kostima za jesenski igrokaz.....



Foto: Petitte - "mačevi"




Foto: Petitte - "krune od jesenskog lišća"




Foto: Petitte




Foto: Petitte - Jesenski igrokaz"



Interliber - mjesto koje rado posjetim svake godine, i šetam u moru štandova s knjigama - proučavam, malo čitam i divim se knjigama koje su fenomenalne, a ja trenutno nemam namjeru dati 500 - 800 kn za knjigu o svijetu ili najljepšim mjestima na svijetu (makar su to super knjige, i za čitanje i za maštanje o dalekim mjestima i drugačijim kulturama...), a iskreno nemam gdje ni držati veliku knjigu kao što su takve od kojih 1000 stranica velikog formata!! :)

Kupila sam nekoliko slikovnica (jer ih obožavam), malenoj sestrični za rođendan i sekama za Sv. Nikolu..... i sebi Ceceliu Ahern - "Na kraju duge", iako nisam pročitala ni "PS. Volim te", a ni "Da me barem možeš vidjeti"... stignem... to je ono - meni dan prekratko traje za sva veselja!! :) moram se bolje organizirati!!!

A kad smo već kod organizacije - ja sve super organiziram osim sebe.... i tako sam se po tko zna koji puta upustila u "organiziranje" među kolegama na faxu - i došla do zaključka da s nekim ljudima ne želim imati više kontakta nego "Dobar dan - doviđenja, da ne kažem ZBOGOM!"..jer ima nas svakavih, ali čovječe neki primjerci zatucanosti, lijenosti, bezobrazluka i nemarnosti i "vidim samo svoju guzicu" su se odlučili ugnijezditi baš u mom "društvu" - iako je to daleko od ekipe.....

U stanju levitiranja između tone slobodnog vremena i dosade, neki nisu u stanju skinuti s neta par stranica o zadanoj temi - a kamolim se ispričati ili ponuditi drugu opciju sudjelovanja u pisanju seminara - lako je kad imaš oko sebe 5-6 budala koje će sve to napravti za tebe i još te potpisati kao da si sudjelovala u seminaru - a trebalo bi javno reći pred cijelom grupom da dotična DAMA - LJENČINA nije u stanju ni za sebe napraviti, a kamoli za druge......

No, dobro već sam tu temu pretresla 100 puta..i samoj sebi sam naporna kad se toga sjetim, ali tome nema kraja, i ona će vjerovatno cijeli život biti tako jadna, i hladna osoba koja se oslanja na pomoć svih drugih oko sebe.....


A sad - na vedrije teme!!! Otovren je i najveći Shoping city u Zagrebu i u Hrvatskoj- West Gate!!!

Morala sam danas otići da izvidim situaciju!! I u panici od navale i gužve uputila se autobusom - naravno da je parkiralište ujutro poluprazno, dok Zagrepčani otvaraju okice oko 10 ujutro i pijuckaju kavice!! :)

No dobro - barem sam se podsjetila na vožnju busom.. (i sad mi je to dosta za narednih par mjeseci!!). Busom od Črnomerca do Jareka Donjeg - autobusna stanica -raskrižje Zaprešić - Donja Bistra !! :)



Foto: Petitte - Jarek Donji



Pa onda iščekivanje busa koji je otišao 5 minuta prije nego smo došle..a novi kreće svaki puni sat, pa smo frendica i ja pile čajek u nekom restoranu malo poviše ceste.... u kojem je selu pristojno izgleda..... malo se makneš van grada, i hop već si u prirodi - kokice u vrtovima, miris sela, traktori....brežuljci koji mijenjaju boje jesenskog lišća!! - odmor za oči nakon gradskog asfalta, gužve i zgradurina!!

U West Gate sam išla zbog znatiželje (ok izgleda, lijepo su to osmislili - ima dosta vodopada, i malih fontana, kutaka za odmor...ok je - ali za moj ukus malo preveliko, nakon par dućana je već sve dosadno i monotono..i izgubi se volja za daljnjim hodanjem, barem što se mene tiče!:P)



Foto: Petitte - stakleni krov



Foto: Petitte - vodena instalacija


....i najviše zbog C&A - jer su imali 20 % popust na sve - pa sam išla i u mini predbožićan shopping - ove godine svakome po jedna dvije stvari - jer imam 3 rođendana na Staru godinu!! :)

Naravna stvar da sam i sebe počastila sa par slatkih vestica i tako sam sretna kaj ih imam - meni je Petak 13 sretan dan!!! !!

PS. Imam već i par novih stvari koje su mi jako fora - tzv. wishlista - samo ne znam kome da ju proslijedim?! :P

- 17:18 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Siječanj 2010 (2)
Prosinac 2009 (2)
Studeni 2009 (12)
Listopad 2009 (15)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Blog o svakodnevnim stvarima koje me vesele... prijatelji, putovanja, fotografije, razmišljanja.... svašta - nešto....

Što volim....


A - auto, anđeo
B - baka, blog
C - crveno, cmokić
Č - čarolija
Ć - ćakule
D - duga, dedek
DŽ - džepeki
Đ - đurđice, đinđe - minđe
E - Eros Ramazzotti
F - fotografija
G - Google
H - Hrvatska, H&M
I - igre
J -Jason Mraz, jabuke
K - kornjača, krevet
L - leptiri, laptop
LJ - ljubav
M - mama, more
N - naočale (sunčane)
NJ - njihaljke
O - obitelj, Oliver Dragojević
P - prijatelji, ples
R - rođendani
S - seke, sunce. Severina
Š - štikle, šetnja
T - tata
U - učiteljica
V - vjenčanja
Z - zdravlje, zvijezde
Ž - život, životinje

Blogovi koje redovito čitam

Nepoznati Zagreb
Zagreb za one koji žele znati malo više!
(poznate, ali još više nepoznate stvari o Zagreb-gradu)


Perfume or poison
U malim bočicama se čuva parfem ili otrov..


GP-Zagrebancije
"Zagrebancije" su fotografski odraz načina gledanja i viđenja Zagreba












petitte.zg@gmail.com


Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr