It's not a hobby; It's way of life!

ponedjeljak, 28.11.2011.

Legalizacija.

Ispravak kolokvija prebačen je za prvi mjesec. Ja sam sa obavezama za ovu godinu skoro gotova.
Sretna sam.
Danas sam se odlučila za vožnju Ri zajedno sa još nekoliko djevojaka – neke su ubrzo sišle s busa, te uzele drugi bus kako bi otišle natrag na fax. Baš mi je drago da ja danas nemam izbornih predmeta. Cijeli dan slobodan – za fotografiju.
I tako smo se mi vozile dvojkom po Ri .. zapravo uvijek isti smjer, pa malo presjedale na jedinicu i tako stalno. što smo našle? Ništa posebno; jednu plažu za koju smo shvatili da nije gradska ..ali to nije bitno. Jedino bitno jest to da nigdje nisam zapela, pala i razbila nos, zube ne znam što dok sam se penjala po kamenju; ali kasnije sam i od toga odustala pa sam lijepo sve naokolo išla i preskakala ograde.

Image and video hosting by TinyPic

Ima lijepih mjesta u ovoj Ri. Ali uzalud ...
Tek je ponedjeljak ..ali je dobro iskorišten; nekoliko novih slikica i nekoliko pričica za priču.

Ah zapravo, ima jedna stvar koju bih izdvojila. Malo je neprimjerena, ali ipak je priča iz Ri .. nisam ja izmislila.
Srela sam jednu ženu, stariju ženu; bakicu ... i čula sam o njoj kako je ona dok je bila mlada zapravo bila ''kurtizana'' bih ja rekla, ali zapravo nije bila niti to, nego niže od toga, ali uglavnom – to joj je bio posao. I sada ona lijepo moli za novce kako bi si mogla platiti račune. Eh, što sad reči? Vjerovati u tu priču? Pa zašto ne. Imala je obučenu nekakvu haljinu i nešto ... pa možda i jest istina.
E sad .. dodala bih ovo, s obzirom da sam upravo pogledala ''emisiju'' na youtubeu; gdje Vuco govori o tome da; zašto se prostitucija u Hrvatskoj ne bi legalizirala? ... eto, da se legalizirala; ova bi žena sada imala svoju mirovinu i ne bi trebala prositi ...
- 22:24 - Komentari (5) - Isprintaj - #