It's not a hobby; It's way of life!

četvrtak, 17.11.2011.

Minimum minimuma.!

Image and video hosting by TinyPic

Glava mi je prazna. Ma lažem. Uopće nije.
Puna je svega; de saussurea najviše! A i naglasaka također i svega hrvatskoga.

Nemogu vjerovati da nakon toliko sati učenja - iako, učila sam deset sati manje od predviđenog, ja iz prvog kolokvija dobijem točno bodova za prolaz. To se može očitati kao nesposobnost da nastavim dalje.

Ne mogu vjerovati da mi jedna takva stvar kao što je fakultet komplicira život. Do sad mi škola nikad nije bila problem. Sve sam lijepo riješavala uglavnom na vrijeme. Imala sam i vremena za sebe, sve svoje hobije, ...za ljude oko sebe. Imala sam čitav svijet, a sada osjećam da se sve ruši ..

Što je najgore. Ako pokupim stvari – najviše će to roditelje povrijediti. A ne želim nikoga gledati kako plače zbog mene. Nisam toliko vrijedna. Ne kažem da nisam, ali – suza nisam vrijedna. U to sam uvjerena.

I tako .... studirati hrvatski jezik uopče nije toliko lako i jednostavno. Ma ja prezirem hrvatski jezik; zapravo...dok sam učila, čak sam pomislila kako je sve to zanimljivo i kako bih mogla to zavoljeti s vremenom; ali sada sam razočarana ...

Jedini razlog zbog kojeg želim nastaviti dalje; jest treća godina i sve te hrvatske i europske književnosti..ali sad se sve više pitam; tko će doć do te treće godine..

- 13:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #