people can fly

14.10.2006., subota

Predstvaljam vam ....

... jos jednog hrvatskog dj-a pod imenom:

Awex / Terra Electronica I Tribe Control / - Zagreb

Image and video hosting by TinyPic

DJ Avex pravim imenom Darjan Radicevic je 21-godisnji DJ iz Zagreba. Njegovo zanimanje za elektronsku muziku pocinje u vrlo ranoj dobi jos s pojavom hard core-a, posebno Thunderdome kompilacija koje je izdavao nizozemski label ID&T. Sa 16 godina posjecuje prve partye te ostaje fasciniran tada novim Goa Trance zvukom. Od tada slusa i skuplja sve vrste trance-a ali i kvalitetna izdanja ostalih stilova elektronske muzike. Dvije godine kasnije odlucuje se poceti aktivnije baviti glazbom te ljudima prezentirati svoju viziju moderne elektronske muzike.
Svoj prvi nastup biljezi na jedinom hrvatskom underground trance party serijalu Tribalizer te partyima kao sto su Unity, Shaman's Temple i Terra Electronica. Ubrzo nakon toga slijede nastupi na festivalima Underwater Overground 2003 & 2004 i Final Fantasy u Hrvatskoj te Organica 2005 u SiCG. Na tim festivalima svira sa ponajboljim stranim projektima i DJ-ima kao sto su Tristan, Hux Flux, Etnoscope, Dimitri Nakov, Peter Didjital, Matenda, Pixel, Chris Organic, Cymoon itd. Takocer gostuje u nekim radio emisijama na Otvorenom i Radio Studentu. Pocetkom 2004 godine pocinje i sam organizirati party-e te se raca projekt Terra Electronica. Njegov zvuk je najbolje opisati kao uplifting progressive trance sa elementima house-a. Labelovi koje preferira i cesto vrti u setovima su Electribe, Earregular, On A Mission, P.O.R.N., ACDC, Plastik Park, Plusquam, Mutekki, Bedrock, Midijum, BeatFreak itd.

Kako je oduvijek htio prosiriti svoje znanje o elektronskoj glazbi, produkcija je dosla prirodno kao sljedeći korak. Iako relativno nov u tom aspektu bavljenja muzikom naucio je mnogo kroz suradnju sa ponajboljim hrvatskim trance producentima kao sto su Parrket, Shuma i Mokk. Prve stvari su napravljene i saga se nastavlja :)

Dj Avex - Tribe Control

Trajanje: 74 min
Stil: Progressive
Veličina: 67 MB

04.10.2006., srijeda

Painkiller ...

... je 15 godisnja nada hr techna ...

biografija:

U 11. godini je otkrio techno glazbu. Prvi njegov dodir je bio s hard technom. Nekoliko godina kasnije je cuo set od Space DJz i od tog trenutka je znao koji ce pravac sljediti. U 2003. godini je dobio svoju prvu opremu za mixanje i svojim teskim radom i vjezbanjem je ostvario golem napredak i vjestinu. Njegov stil se bazira na malo tvrdem zvuku sa puno scratchanja. Njegovi uzori su Space DJz, DJ Murphy i Cristian Varela. On je takoder podrzan od The New Wave i debitirao je pod njihovom organizacijom 2006 godine.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

evo i link za njegov promo mix:

Painkiller - TNW 2006 Promo mix

tracklista:

01. Henrik B - Too Much Talk
02. Patrik skoog - Submissions 3
03. Simon Digby - Fiesta Del Sol
04. Patrik Skoog - Submission 3
05. Dj Preach - Against winter
06. Chris Liebing - Ping Pong Pineapple
07. Mauro Picotto - New Time New Place
08. ID
09. ID
10. Giant&Dwarf - The 1st Strike
11. ID
12. Giant&Dwarf - The 1st strike
13. Henrik B - Avalon
14. Armand Van Helden - My my my
15. Leonardo Gamez - Fuel Is Over
16. ID.
17. Oliver hHo - Evening mix
18. BoogiePimps - Somebody 2 Love


Edit:

sastrane u boxu je par mojih stvari koje sam radio za download, komentari dobro dosli ...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.