pegyial

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Vaš stav Uklj/Isklj

Opis bloga
Za sve u braku, koji ne žive u mraku, ali ponekad padne mrak na oči.

e-mail: pegyial@post.t-com.hr


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws
www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.wswww.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.wsEto i taj Box


Linkovi
Blog.hr

Republika Vinkovci

Poznate slavonke
i slavonci


tajpvrajter - legenda

pokušaj pisanja

bacaiva

penellope.blog.hr

kenguur.blog.hr

barinic.blog.hr

Poznate riječanke, riječani i ostali pridruženi krajevi

mama2
paterluka.blog.hr

barba.blog.hr
kraljicatrotoara.blog.hr

Nama korisni linkovi i savijeti
Tutorijali za sve i svašta - IZVRSNO

Super stvari za blog

Discover what research has already been done for YOUR family tree at OneGreatFamily

31.05.2006., srijeda

Živi, dobri i veseli, a bome i umorni

Hvala svima na brizi. Malo smo vas sve zapustili, ma ustvari jako smo vas zapustili, i ispričavamo se, ali ne možemo glave dignuti. Hm, ovako, Pegy će vjerovatno poslije porodiljskog krenuti raditi u jednoj stambenoj štedionici u našem malom mjestu. Kako sam ja prije radio za njih i imam dosta iskustva u tome, i Al će pomagati. Naša Princeza puni godinu dana krajem 7. mjeseca, i posao bi bio od 01.08. a do tada treba odraditi nešto zahtjeva i tako ufurati se ponovo u štos.

Pegy punom parom uči office aplikacije kući, ja na poslu imam gadne rokove za predati dokumentaciju, do sutra 01.06. i još jedan paket do 12.06. 10.06 imam ispit, aaaaaaaaaaaa puknut ćemo, šala. Dobro smo sve je pod kontrolom, ali nam je društ veni život i on line i off line otišao u ....

Djeca su, hvala bogu, dobro. Nasljednik pije neki sirup za upalu grla, ali nije strašno, Princeza ima 7 zubi, furi u hodalici i eto, igraju se i super su.

Javiti ćemo se, opet, slobodno nas podsjetite na mail.

E da za Lelu, upecali nas oni za loto milione, i dali brojeve telefona u Nizozemskoj, trebalo mui 2 dana da skužim da je prevara. Baš sam glup, a eto. Sve je riješeno i nema nikakvih problema.

Vaš Al
- 08:15 - Vaš stav (5) - Isprintaj - #

20.05.2006., subota

Trebamo Lelu Holandjanku

Dragi naši blogeri. Trebamo privatnio mail od Lele Holandjanke blog stajeto.blog.hr . Ne želim puno objašnjavati, eto trebaju nam neke informacije iz Nizozemske, a nije o travi he he. Evo i sada sam malo prije došao sa košnje i odošmo Pegy i ja piti kavu na dvorište, ajde pliz mail. Lelo javi se LEEELOOOO
- 14:51 - Vaš stav (3) - Isprintaj - #

15.05.2006., ponedjeljak

Opaki tjedan

Tu smo, živi, svi četvero. Opaki tjedan. Pegy je u petak opet išla malo rezati mladeže. Samo 5 komada, ali kod nas u našoj maloj klinici. Malo boli, ali eto, gotovo, ima još samo 140 mladeža. Za 10 godina će ih sve poskidati. Stvarno je bed s tim mladežima, ali moja Pegy to dosta strpljivo podnosi.

Princeza se razbolila dosta gadno. Prvomajska prehlada se produžila i završila upalom grla i uha. Ovaj vikend je išla u jutro i navečer na terapiju u bolnicu, usput dobila neki osip, ali i to je gotovo. Sada je dobro.

Al je bi na dva ispita na faksu. Jedan položio, drugi pao na nos. i dobro, još samo 6 ispita sa ove godine. Eto frka nam je stvarno, sa kompjutera kući samo Pegy briše prašinu. Zapostavili smo vas, a valjda ćemo nadoknaditi.

Volimo vas, vaši Pegy i Al.

- 12:28 - Vaš stav (4) - Isprintaj - #

08.05.2006., ponedjeljak

Švicarska in maj majnd

Image Hosted by ImageShack.usNasljednik je kod bake. Nitko ne galami. Mi na nikoga ne vičemo. Čudna tišina u kući. Ja učim i razgovaram sa Pegy o svakakvim glupostima. Princeza je jako dobro dijete, spava, smije se i furi u hodalici. Boli me koljeno. Sjeo sam na svoju vlastitu nogu i nešto je iskočilo. Vratio sam to nazad i dobro. To je bilo jučer i od tada me boli noga. Proći će.

Zvali smo Pegynog brata u švicu. Živio Skype, sat vremena za 2 eura. Oni bi išli na more. Gledam po adriatika netu, cijene su the užas. 7 dana polupansion na Krku u 7 mjesecu 1000 eura. aaaaaa Skupo. Ima apartmana na Krku 7 dana 500 eura, ajde to je bolje. Javiti ćemo im pa neka odluče. Pozvali su nas u Švicarsku. Rado bi otišli par dana bez pilića. Možda na jesen u 10 mjesecu kada mi prođu rokovi i kada skupimo pare.

Išli bi mi i na more, ali eto opet nismo dobili na Bingu, a kad će više taj đekpot da možemo i na more i u Švicu, e što bi bilo dobro.

Kaže Pegy da je riješila more. Imamo bazen od prošle godine, malo pušta ali popraviti ću. Nije tako ni mali 2 x 2 metra. Stanemo svi četvero u njega, a ne ide puno vode. Kreme za sunčanje i kupaće imamo, a kod nas iza kuće skoro može i bez kupaćeg, samo što nam prolazi pruga pa bi strojovođe zjkakale u poegine grudi a ne usignale, znači zbog sigurnosti u kupaćima. Možemo izabrati da li će plaža biti pod kajsijom ili pod trešnjom.

Image Hosted by ImageShack.usPegy već skuplja novce za H&M u Švicarskoj. Imamo za sada u kasici 25,40 kn. Dobro za početak do 10 mjeseca skupit ćemo par tisuća novaca, a možda dobijemo i na Bingu.

Ajde spavati i laku noć.
- 00:11 - Vaš stav (5) - Isprintaj - #

03.05.2006., srijeda

Jedno nenormalno normalno jutro

Kod nas je noćas jako grmilo. U 4 sata ujutro probudio me jaki prasak. U prvi tren onako snen nisam shvatio šta je. Da li je princeza pala? Gdje je Pegy? Šta je to lupilo? Nakon nekoliko minuta zasvijetlila je munja. Nakon par sekundi prasak i tutnjava u daljini. Ponovno munja i prasak. Već sam bio dosta budan. Princeza je spavala. I ja sam se okrenuo na drugu stranu i zaspao.

Svanulo je. Pogledao sam na sat i vidio da je 6 sati. Imam još 20 minuta. Princeza se meškoljila. Dao sam joj dudu. Leškario sam u krevetu i čekao sat da zazvoni. Kada je sat zazvonio, ustao sam iz kreveta i princeza je razvukla svoj osmijeh i počela mahati ručicama. Dok sam otišao na wc urlala je punim plućima. Uzeo sam je u ruke i probudio Pegy. Stavio sam Princezu u stolicu i pristavio kavu, i stavio bočicu u mikorovalnu. Prije Pegy u sobu je ušao Nasljednik. Tlak mi je već bio veći od opertivnog. Ušla je Pegy u sobu sa još većim tlakom od operativnog. Napravio sam bočicu, Pegy je zakuhala kavu. Morao sam na wc.

Nastavak poslije
- 15:25 - Vaš stav (4) - Isprintaj - #

02.05.2006., utorak

Dan poslije

Image Hosted by ImageShack.usDan poslije kišovitog prvog maja. Djaca su prehlađena, kao ledo sladoled. Nosići cure obojma, oči suzne. Nasljednik je tako jadan kada je bolestan, traži posebno sa ga se mazi i pazi. Mama baleee. aaaaa. Stvarno zna biti naporan kada je bolestan, a ni mi nismo puno bolji.

Jučer sam pekao roštilj, a on je morao biti vani oko mene, i po kiši je 2 sata gacao po mokroj travi. Patike mokre, i sada je bolestan. Poslijepodne idemo u dispanzer, po sirup. Dijete je fascinirano sirupom, posebno pikovitom. Prošle godine je toliko pio pikovita da je dobio hipervitaminozu, i od tada pikovita kod nas nema.

Braco nam se ponudio za pomoć, moram mu se javiti, a sada idemo nastaviti raditi.
- 09:14 - Vaš stav (6) - Isprintaj - #