Najnovije novosti iPazin net-a i Pazin UG-a



Financiranje klubova mladih

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, sukladno odredbama Nacionalnog programa djelovanja za mlade, raspisuje

Sedam dana stvaranja u Pazinu

Udruga "Veliki mali čovjek" i Udruga "I" ove godine organizairaju u Pazinu treći po redu "Festival Sedam dana stvaranja".

Vaterpolo turnir

Čujte i počujte!
U subotu, 01.07.2006. na Zarečkom krovu održati će se 4. izdanje sada već tradicionalnog Vaterpolo turnira "Zarečki krov" na kojem će se i ove godine okupiti vaterpolo ekipe iz Pazina i pazinštine, Poreča, Rovinja i Pule te nekoliko stotina posjetitelja i gostiju.

Nova doza ''PAZIN UNDERGROUND'' MP3-ca

Kao što je obećano, jučer je na download postavljena nova doza mp3-ca te jedan fanzin u .pdf formatu, a sada nešto više o novim stvarima na downloadu





PRIČA O RECENZIJAMA
Kao što vidite, na sajtu postoji ''Reviews'' sekcija, eliti sekcija za recenzije koncerata, cd-a, kaseta, fanzina,... a nedavno sam ja počeo raditi malo aktivnije na recenziranju te ću se potruditi u daljnje da svakih par dana bude neka nova recenzija gore.

Pazinska Kajgana

04.08.2006., petak

Pazinski radioamateri idu po Đokovića

Pazinski radioamateri koji odlaze u srijedu prema Novom Sadu na 3. susret mladih radioamatera (3rd WWYC meeting 9. - 14. August 2006. Novi Sad, Serbia) dobili su veliku zadaću od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i HOO-a, da dovedu jednog od najvećih nada svjetskog tenisa Novaka Đokovića u Hrvatsku. Ionako su iz ministarstva i HOO-a u javnosti govorili da oni neće pokušavat nagovorit Novaka o svojoj odluci za koju će državu nastupati ipak naš novinar je saznao da će preko pazinskih radioamatera navesti Đokovića da odluči nastupati za našu državu. Kako saznajemo od naših radioamatera u Novi Sad otići će s jednim praznim mjestom u automobilu ali nismo dobili izravan odgovor na pitanje dali je to mjesto rezervirano za srpskog tenisača. Publika na prošlotjednom Umaškom turniru Đokovića je prihvatila kao svojeg a i on je imao velike riječi za publiku iz Hrvatske. Sada samo trebamo čekati nestrpljivo dolazak radioamatera u Pazin i vidit dali Novak sjedi na onom praznom mjestu...uspješne pregovore želimo našim radioamaterima.


Đoković će dočekat Pazinske radioamatere


Pazinski radioamateri idu u Srbiju trazit "lisicu" (Đokovića)


- 20:29 - Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


.
O Pazinskoj Kajgani (ili ti Fritaja)!




Blog Pazinska kajgana (fritaja) je otvoren zbog dva razloga...radi znatizelje i da se daju informacije (nove i stare) iz Pazina..ali ipak ne samo iz Pazina nego iz cijelog svijeta...ali uglavnom iz Pazina! I to najaktualnije novosti i tračevi! I ako neki postove provrijede neke ljudi, znajte nije namjerno i bilo je iz šale i radi zabave!

Tu zasada možete naći: downloadove nekih pjesama, linkove Pazinskih stranica, "Pazinska osoba tjedna", zanimjlive člankove, novosti iz iPazina i par riječi o gradu Pazinu!
Priprema se još jedan blog u vezi...nećemo otkriti


cesko_jr

kontakt

pazinska.kajgana@gmail.com

ili

antonio.cesic@gmail.com


O Gradu Pazinu, Pazinska osoba tjedna
O Gradu Pazinu


Pazin je grad u kojem živi oko 5000 stanovnika, administrativno sjedište Istarske županije i jedinice lokalne samouprave sa statusom Grada. Ima vlastiti grb i zastavu s kulom tisućugodišnjeg kaštela. U Pazinu je stoljećima bilo sjedište istoimene Grofovije, a od 1825. do 1860. Istarskog okruga. Glavni spomenici graditeljstva, koji značajem nadilaze lokalne okvire, su kaštel, župna crkva sv. Nikole i franjevački samostan.
Više o Gradu Pazinu

Pazinska osoba mjeseca

PAZINSKA OSOBA MJESECA:
MILA ANZUR


Nakon drugog pokušaja u kvizu "Najslabija Karika" uspjela je doći do kraja i osvojiti 21,600 kuna. Pri tome je promovirala Pazin u konteksu Jules Vernea. Čestitamo na uspjehu, svaka čast profesorice!


3. Pazinska osoba mjeseca:
Davor Šišović




2. Pazinska osoba mjeseca:
Alen Guštin



1. Pazinska osoba mjeseca:
Pankracije "Pani" Barać



1. "Pazinska osoba tjedna" Pankracije "Pani" Barać





Tražilica: