Naša ORGANIZACIJA
članovi naše organizacije su: ma to je naravno tajna, zar ne...???
trenutno primamo nove članove, ali ne zadugo,zato... znate što vam je činiti

ZanimA VaS TkO su PahuljicevU? E Pa EvO OvakO: PahuljicE su... a vidit ćemo ko još, zasad nas ima njekoliko, al smo jako dobro raspoređeni, TJ. OnI su GlavnI LikovI OvoG NaM DragoG BlogA...



Vukovarci na blogu

Pahuljice Vu

31.03.2006., petak

PET STVARI U ŽIVOTU KOJE SE NE MOGU VRATITI

Djevojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma. Posto je trebala dugo cekati, odlucila je kupiti knjigu kako bi joj vrijeme brze proslo. Uz knjigu kupila je i paketic keksa.
Sjela je u VIP cekaonicu kako je nitko ne bi uznemiravao. Kraj nje je bila stolica sa keksom, a sa druge strane jedan gospodin koji je citao novine. Kad je ona pocela uzimati kekse i gospodin je uzeo jedan. Ona se sokirala, ali nista nije rekla i nastavila je citati knjigu. U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo vise hrabrosti, do sada bih ga vec udarila... Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, covjek pored nje, ne obazirajuci se ni na sta, uzimao je isto tako jedan. Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u paketu i djevojka pomisli: bas me zanima sta ce sada napraviti!!!
Covjek uzme posljednji i podijeli ga na dvoje!
Ovo je zaista previse, pomisli djevojka, sokirana uzme svoje stvari, knjigu, torbu i ode prema izlazu iz cekaonice. Kada se osjecala malo bolje, nakon sto ju je prosla ljutnja, sjela je na mjesto gdje nije bilo nikoga da bi izbjegla neke druge neugodne dogadjaje. Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda paketic keksa jos uvijek netaknut.
Postidje se kao kradljivac i tek tada shvati da je keks, isti kao njen, bio od gospodina koji je sjedio pored nje, ali koji je, bez sokiranja, nervoze ili prepotencije, podijelio i svoj posljednji komad sa njom, totalno suprotno od nje, kojoj su bili povrijedjeni ponos i osjecaji.

ZAKLJUCAK: Koliko puta u nasem zivotu cemo ili smo pojeli tudji keks, a da to nikad necemo ili nismo ni saznali?

Prije nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i prije nego sto se pocne misliti lose, GLEDAJ sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!

U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti:
- Kamen kada je bacen;
- Rijec nakon sto je recena;
- Mogucnost nakon sto je izgubljena;
- Vrijeme kada je proslo;
- Ljubav za koju se NE BORI.


By: OZNA



Ove stranice su optimizirane za rezoluciju, browser, ekran i kuciste. Za sto bolji pregled koristite miša, naočale ili leće (prema potrebi) te mirnu i tihu prostoriju...

- 22:50 - Komentari (11) - Isprintaj - #

30.03.2006., četvrtak

UJEDINIMO SE

Dragan Batak (predsjednik KPH) Ne znam kako započeti. U tolikom sam šoku, pun ljutnje i bijesa. Riječi, psovke, kletve mi same naviru, ali želio bih to pretočiti u par suvislih rečenica da ne ispadnem(o) nekulturna i neobrazovana stoka. Dakle, danas sam na jednom domestic portalu naletio na senzacionalnu, obeshrabrujuću, tužnu pa čak i sramotnu vijest koja glasi : Državna uprava ne dopušta registraciju Komunističke partije Hrvatske!!! Naš svevišnji, Dragi Bitak rješenje koje je dobio iz središnjice Ureda državne uprave prokomentirao je mirno i dostojanstveno. Kako i priliči pravom vođi. Vođi manjina. Naime, poanta je u tome da prilikom osnutka stranke na sjednici nije bilo potrebitih 100 punoljetnih članova (možda susjedi nisu imali vize?) što su se drznici iz Državne uprave usudili primijetiti. Ma, odakle im samo pravo na to? I što ako piše u Ustavu koji su kriteriji za osnivanje stranke? Zar se živi po slovu zakona? Bitak je zatim uputio riječi ohrabrenja u cilju smirivanja napete situacije navodeći kako preostaju dvije opcije – ili održavanje nove osnivačke skupštine (Dragi Biče, javi datum i svi punoljetni i samosvjesni građani će pohrliti da stave svoje umove tebi na raspolaganje) ili žalba Ustavnom sudu RH (tužba bi bila podnijeta dana 06.04.2006, na točno 65. obljetnicu bombardiranja Beograda - Mili, stvarno imaš smisla za marketing, samo ne znam što je zajedničko riječi Hrvatska u imenu tvoje stranke i tom gradu???))!!! Za kraj teksta i svog izlaganja Bi(ta)k je uputio svim državnim i nim institucijama prijeteće upozorenje : “Ako nam pak ne dopuste i ne omoguće normalan rad, radit ćemo u ilegali!„ . Netom nakon izrečenih riječi seizmografi su zabilježili potres jačine 6,4 Richterove ljestvice se epicentrom u svim državnim institucijama širom Lijepe Naše...strah je učinio svoje!

Proletarac

p.s. svaka slučajnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna i (ne)namjerna

- 13:52 - Komentari (11) - Isprintaj - #

28.03.2006., utorak

OVISNOST

Uvaženi kolega Poljoprivredniče, javljam se za riječ. Prije nego krenem sa objašnjavem današnjeg pojma želim svekolikom i malenom broju štovatelja našeg lika i djela uputiti par riječi. Prilikom osnutka naše obrazovno-moralne organizacije vodila nas je misao da svoje bogato iskustvo u raznim područjima djelovanja podijelimo upravo sa Vama, mladim ljudima, te na taj način, barem pokušamo, ukazati Vam na devijantna ponašanja i nuspojave koje su učestale u ovom, krititčnom, razdoblju Vašeg odrastanja. Osobno sam imao tu sreću (ili nesreću, ovisno o gledištu) i ukazana mi je određena čast da mogu pisati o problemima ovisnosti o alkoholu i narkoticima. Za početak se osvrnimo na ovisnost...
Pojam ovisnosti možemo definirati kao nekontroliranu, prinudnu žudnju za narkoticima, alkoholom, cigaretama...te traženje i uporabu istih unatoč pojavi negativnih zdravstvenih i socijalnih posljedica. Ovisnost se može dogoditi bilo kome od nas – alkohol i droge ne počivaju na diskriminaciji. Osobe ovisnici su pojedinci poput mene, mojih kolega, susjeda, prijatelja, poznanika...dakle obični ljudi. I najvažnije od svega, osobe kao Vi! Mladi ljudi, adolescenti, mnogi od Vas još ni u pubertet nisu ušli. Kako se postaje ovisnik? Prisjetite se samo koliko puta Vam je na tulumima, rođendanima ili subotnjim izlascima bio ponuđen alkohol. I priznajte, sebi, ne nama, koliko puta ste odbili. Jednom? Najviše tri puta? U samom početku Vam je to izgledalo vrlo zanimljivo, primamljivo. Svi iz društva to rade, zašto ne bi i Vi? Zašto bi Vi bili drugačiji? Bilo Vam je super, popili ste dva, tri pića, došli u fazu pripitosti, sve Vam je bilo smiješno, neki ljudi postali naglo vrlo simpatični, neki čak i pravi komadi u Vašim staklenim očima...a ujutro ste se suočili sa prvim nuspojavama u obliku glavobolje i mučnine odnosno fenomenom mamurluka te nezaobilaznim objašnjavanjem istog svojim roditeljima. Nakon dvosatnog , isrpljujućeg razgovora (što ste vi shvatili kao pranje mozga – i oni su bili mladi, nije li tako?) sami ste sebi obećali da Vam se to više nikada neće ponoviti. I bilo je tako. Do prve iduće prilike.I tako od vikenda do vikenda, s rođendana do tuluma vi ispijate sve veće količine alkohola. Nimalo svjesni što se događa krenuli ste nezaustavljivim putem propasti i samouništenja. Postali ste ovisnici. A zašto? Zbog društva? Ali, dragi moji, da cijelo društvo odluči skočiti sa nebodera biste li i Vi? Pretpostavljam da će se velika većina samo nasmijati, odmahnuti rukom i reći da to nije istina. Dokažite (opet ne nama, već sebi)! Prilikom slijedećeg izlaska dok Vaše cijenjeno društvo bude ispijalo litre piva i inih alkoholnih derivata ( s namjerom nisam spomenuo konkretna imena jer ne zaslužuju besplatnu reklamu) Vi budite frajer i naručite sok. Baš me zanima koliko Vas je u stanju to učiniti!? Najteži korak ove bolesti jest samospoznaja odnosno priznavanje i prihvaćanje njezine egzistencije kao svake druge vrste bolesti poput upale pluća, raka jetre etc. Ukoliko ste u stanju sami sebi priznati postojanje ovisnosti spremni ste si pomoći. O tome više idući put.

Sa štovanjem, Vaš Moralist

- 13:28 - Komentari (11) - Isprintaj - #

27.03.2006., ponedjeljak

KRUMPIR ...

Krumpir je jedna od važnijih životnih stvari (naravno poslije nogometa). Bez tog nadasve neophodnog povrća jednostavno ne bi mogli preživit. Kao što samo riječ kaže, KRUMPIR (lat. krumpirus = onaj kojeg treba jesti) moramo ga jesti u enormnim količinama...No kako bi ga imali dovoljno, moramo ga i proizvoditi. Za intenzivnu biljnu proizvodnju tog neophodnog povrtlarskog proizvoda potrebna je povoljna plodnost tla. Što znači, čuvajmo našu zemlju od raznih napasnika i insekata. Jedna od značajki plodnosti tla je stanje opskrbljenosti tla hranivim tvarima (što dalje znači da treba bacati na tlo samo hranjive tvari, npr: kruh, sladoled, grah, etc...) koje se dobiva ispitivanjem tla na oranicama, u voćnjacima i povrtnjacima. Samo kemijskom kontrolom tla možemo saznati kakvo je ono doista pa analiza tla postaje nužnost. zapravo vam želim reči da analizirate tlo...
Krumpir je danas jedan od ugroženijih vrsa zbog učestalih napada krumpirove zlatice (za one koji su u zabludi, nemojte ju prašit, ona neće noge dignut)
Vezano uz zaštitu dragog nam krumpira koristite BOXER 200 SL (imidakloprid) – koji je izraziti sistemik i on suzbija širok spektar otpornih štetnika kao što su Krumpirova zlatica i lisne uši krumpira...

Ovo je bilo neophodno znanje za početak proizvodnje krumpira, pa stoga krenimo u nove pobjede, iliti kako bi stari indijanci rekli KO BRŽE TAJ VIŠE

Pozdrav od ekipe PAHULJICE VU !!!!!!! Mi smo tu samo za vas...

- 13:24 - Komentari (2) - Isprintaj - #

26.03.2006., nedjelja

Nemojte nas tražit, odrasli smo ljudi,zar ne?


Poštovani skupe, dragi nam dame i gospodo, evo u našem dragom gradu osvanuo, zajedno sa prvim proljetnim suncem, tko-što? Blog. Vjerojatno se pitate tko smo, što smo i zašto smo? Odgovor je vrlo jednostavan, i mi bi………………… (to što vi mislite je perverzno) komadić slave.
Odmah ću Vam naglasiti da će na ovom blogu biti omogućeni svi komentari, bez obzira sviđali se komentari nama ili ne.
Za početak od svake teme pomalo. Svaka će tema kasnije biti obrađena pojedinačno. UKLJUČITE SE U RASPRAVU NA OVOM BLOGU BEZ IKAKOVIH PREDRASUDA.
Sada bih se malo posvetio temi ZLOSTAVLJANJA u školi. Neki su pjesmu SEKS u školi shvatili doslovno. Iako sumnjam da je autor te pjesme mislio na MUŠKU LJUBAV. Iako nemam ništa protiv homoseksualaca , bar bi se gimnazijalci u školi mogli malo suzdržavati, zar ne? Mislim da bi neki koji su zlostavljani u mladosti htjeli izzlostavljati sve ostale pa da budemo svi jednaki, ko u komunizmu. Ne ide to tako, ne, ne. . Pitam se koje je stanje naše mladeži kad se nije našao lik koji bi stao u sredinu i rekao maltretirajte mene, a ne njega. I ja sam drugačiji i trebate to cijeniti. Ne znam kako je cijela priča završila u školi, ali naše društvo treba locirati, sankcionirati i izbaciti te članove negdje na goli otok. Nakon 5 godina pobjednik se ponovno uključuje u normalni život. Sad dosta o zlostavljanju. Ljudi na blogovima izbrišu komentare koji im se ne sviđaju, možda bi zlostavljanom dečku bilo isto lako kada bi mogao izbrisat sve to što mu se događalo, al to ne ide baš lako, pa mislim da bi naše društvo to trebalo najoštrije osuditi.
Na nekim se blogovima ne smije doticati tema nuklearne krize u Iranu (kao zanimljivije je žena s brkovima, moš si mislit), pa će svi koje to zanima stanje moći pratiti ovdje. Bit će tema sa suđenju Sadamu, o pobjedniku izbora u Bjelorusiji, Ukrajini
(mož si mislit) itd.
ETO PJESMA MOJA ŠTIKLA ide izravno u finale eurosonga. Genijalno! Pjesma je jednostavno genijalna. Napisao sam i ja pjesmu, ali nažalost nije prošlo u polufinalu. Sad pokušavam napraviti spot pa će pjesma svoju premijeru doživiti na ovom blogu. Jeeeeee! Ide otprilike ovako : Bio sam u jednoj zemlji zvanoj Peru, tamo pišaju, seru, noge peru, i sve to rade u sudoperu. Tonka priđi bliže, poljubi me niže, malo niže. Iran, puran. TO JE SAMO BILA PRVA STROFA, ostatak je još bolji, ali živite u iščekivanju ko GODO do daljnjega.
Al kad nisu već mene izabrali, drago mi je da je bar naša Seve uspjela za Grčku. Za mene ima nadi i dogodine.
Ovaj će blog razraditi i do kraja izrealizirati projekt MOJ WC.hr. O čemu se zapravo radi? Neki dan sjedim na tojletu i meni neudobno. Razmišljajuči dođoh na ideju da bi daske za WC koje su od neudobnog materijala mogle biti od kože sa grijanim donjim dijelom. Sve vaše ideje u svezi glede ove teme prijavite odmah ili zauvijek šutite. Usput, izveo sam istraživanje tako da sam metnuo DINAMOMETAR (ne, nema veze s Dinamom) između WC školjke i daske u trenutku defekacije prilikom eksplozivnog sranja i mjerio silu pritiska na školjku i došao do zaključka da je sila puno manja kod kožnih daski i nema prskanja po dupetu od vode kad fekalije upadnu u vodu. Pokus je vršio dobrovoljac koji je u idealnim laboratorijskim uvjetima s potpuno steriliziranom wc školjkom jeo dva dana naizmjenično hobotnicu na lešo i šlag pjenu kako bi mu osigurali probavne procese potrebne za eksperiment.
Bit će tu rasprava i za poljoprivrednike. Recimo kao uništiti KRUMPIROVU ZLATICU, a da vas ne ostavi žena. Znate ono : ZLATICA MI U KRUMPIRE STIGLA, JA JE PRAŠIM ONA NOGE DIGLA itd.
Htio bih otvoriti i temu raznoraznih opijuma koje naša ZLATNA MLADEŽ KORISTI SUBOTOM I INIM DANIMA ZA RAZBIBRIGU. Oni, a takvih je sve više, kojima kutija crvenog Marlbora nije dosta počinju piti i po litru Bavarie za subotu naveče, od kojih 7 deci istresu u baru i dušu ispuste u navedenoj. Sve to promatrah iza trgovine u centru neke subote gdje žabac i njegova životna odabranica (jadna!) radili nečasne stvari,. Katastrofa. Nije ni čudno da pri takvim stanjima dotični gospodin hvata teta Ralicu za guzicu, iako on ima 15, a ona 50 godina. Iskustvo je ipak najbitnije, zar ne?
Bit će tema i o bildanju i teretani gdje ljudi rade godinama da bi nešto postigli, a onda dodje jedna dečko s Mitnice i za dva dana digne ko i svi oni. Šta dečko zna što je 147 kg.
Imam ja jednu ideju o PODIZANJU SPOMENIKA jednom dečku. O čemu se radi? Sjetih se fore kad se upaljač prisloni na REKTALNI ulaz-izlaz i ispusti grom sreće i užitke pa nastane onaj zeleni plamen. Dečko koji se toga dosjetio zaslužuje spomenik ili mali kipić koji bi našao mjesta u svakoj kupaoni. To je ujedno i igra za veće društvo. Igra se zove REKREATIVNO PRĐENJE. Ali to može biti opasan sport za ljude bez iskustva jer postoji opasnost od spaljivanja šupka. Zato svaki dan konzervu graha na tašte i navalite.
Nadalje, što reći za dečka, gimnazijalca koji proda digitron da bi kupio kutiju cigareta (jelda žabac) ili kavu pod obrazloženjem da mu je tata kupio socijalni digitron u Bossi? KATASTROFA. Pa nije u Bosni, nego u Bossi.!!! Onda zadatke iz fizike riješava na mobitel koji nije socijalni.
Eto toliko za početak ovog novog nam bloga i nadam se da će brzo ovaj blog među najčitanije, ali ne kao neki tako da stiskaju RIFREŠ 1974 puta, nego da će nas posjećivati ljudi iz svih dijelova planete, a i šire.
POZDRAV SVIM BLOGERIMA; BRKATIM ŽENAMA; SVIM LJUDIMA U IRANU; A POSEBNO VAMA KOJI OVO ČITATE.

P.S. Svi koji nas tražite, nemojte!!!!!!!!! Mi smo traženi, a nikad pronađeni!!





- 21:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

24.03.2006., petak

Napokon svoji na svom

dragi naši, mislim da nam ovo ide dobro... pošto je ovo tek početak, a svaki je početak težak, morat ćete se malo strpit...
ma bit će tu svega od slika do nevjerojatnih otkrića...
Već sutra prvo ugodno iznenađenje...a naravno da komentirat može svako, i svečano obečavamo da nećemo niti jedan komentar obrisat...već ćemo ih sve objaviti bez cenzure


A ti dragi naš Žapče, nadamo se da si se i ti ugodno iznenadio... pozdrav, tvoji voljeni čuvari

- 17:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

AKTUALNO..

...

- 16:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zanimljivosti iz života mladih koji su zašli na krivi put
Dragi naš posjetitelji... na ovome, nadasve zanimljivom blogu, možete pročitati razne savjete vezane uz bulimiju i anoreksiju, kao i mnoge bolesti jetre uzrokovane ispijanjem 1L bavarije, etc.
Brojač
Free Counters
Free Counters