Naša ORGANIZACIJA
članovi naše organizacije su: ma to je naravno tajna, zar ne...???
trenutno primamo nove članove, ali ne zadugo,zato... znate što vam je činiti

ZanimA VaS TkO su PahuljicevU? E Pa EvO OvakO: PahuljicE su... a vidit ćemo ko još, zasad nas ima njekoliko, al smo jako dobro raspoređeni, TJ. OnI su GlavnI LikovI OvoG NaM DragoG BlogA...



Vukovarci na blogu

Pahuljice Vu

30.03.2006., četvrtak

UJEDINIMO SE

Dragan Batak (predsjednik KPH) Ne znam kako započeti. U tolikom sam šoku, pun ljutnje i bijesa. Riječi, psovke, kletve mi same naviru, ali želio bih to pretočiti u par suvislih rečenica da ne ispadnem(o) nekulturna i neobrazovana stoka. Dakle, danas sam na jednom domestic portalu naletio na senzacionalnu, obeshrabrujuću, tužnu pa čak i sramotnu vijest koja glasi : Državna uprava ne dopušta registraciju Komunističke partije Hrvatske!!! Naš svevišnji, Dragi Bitak rješenje koje je dobio iz središnjice Ureda državne uprave prokomentirao je mirno i dostojanstveno. Kako i priliči pravom vođi. Vođi manjina. Naime, poanta je u tome da prilikom osnutka stranke na sjednici nije bilo potrebitih 100 punoljetnih članova (možda susjedi nisu imali vize?) što su se drznici iz Državne uprave usudili primijetiti. Ma, odakle im samo pravo na to? I što ako piše u Ustavu koji su kriteriji za osnivanje stranke? Zar se živi po slovu zakona? Bitak je zatim uputio riječi ohrabrenja u cilju smirivanja napete situacije navodeći kako preostaju dvije opcije – ili održavanje nove osnivačke skupštine (Dragi Biče, javi datum i svi punoljetni i samosvjesni građani će pohrliti da stave svoje umove tebi na raspolaganje) ili žalba Ustavnom sudu RH (tužba bi bila podnijeta dana 06.04.2006, na točno 65. obljetnicu bombardiranja Beograda - Mili, stvarno imaš smisla za marketing, samo ne znam što je zajedničko riječi Hrvatska u imenu tvoje stranke i tom gradu???))!!! Za kraj teksta i svog izlaganja Bi(ta)k je uputio svim državnim i nim institucijama prijeteće upozorenje : “Ako nam pak ne dopuste i ne omoguće normalan rad, radit ćemo u ilegali!„ . Netom nakon izrečenih riječi seizmografi su zabilježili potres jačine 6,4 Richterove ljestvice se epicentrom u svim državnim institucijama širom Lijepe Naše...strah je učinio svoje!

Proletarac

p.s. svaka slučajnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna i (ne)namjerna

- 13:52 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zanimljivosti iz života mladih koji su zašli na krivi put
Dragi naš posjetitelji... na ovome, nadasve zanimljivom blogu, možete pročitati razne savjete vezane uz bulimiju i anoreksiju, kao i mnoge bolesti jetre uzrokovane ispijanjem 1L bavarije, etc.
Brojač
Free Counters
Free Counters