padaj silo i nepravdo

četvrtak, 31.08.2006.

Uhapšen jer nije progutao hostiju





Mladić je ušao u katedralu tijekom mise. Na zgražanje svećenika i časnih sestara, pričestio se i onda izvadio hostiju iz usta. Došla je policija i odvela ga. Gdje se to zbilo? U Zagrebu, jučer.


ZAGREB - Neobičan događaj zbio se u utorak u zagrebačkoj katedrali. Mladi turski državljanin uhapšen je jer je "zgrozio" vjernike kada je nakon pričesti izvadio hostiju iz usta, mirisao je i pred oltarom podizao iznad glave. Jedan vjernik izveo ga je iz katedrale, da bi ga tamo odmah dohvatila policija i uhapsila zbog "nedoličnog i drskog ponašanja te vrijeđanja moralnih osjećaja građana". Dvadesetogodišnjak je ekspresno odveden sucu za prekršaje, koji ga je kaznio s oko 1.000 kuna.

U policijskom izvještaju stoji, kaže glasnogovornica Aleksandra Ljuba, da je mladi Turčin oko 18 sati s prijateljicom ušao u katedralu za vrijeme mise i "izazvao zgražanje vjernika, časnih sestara i svećenika" jer je nakon pričesti izvadio hostiju iz usta, mirisao je i opipavao te je pred oltarom podizao iznad glave. U policiji ne znaju "što je mladog Turčina nagnalo na takvo ponašanje".

Net.hr
30.08.2006.
- 14:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 26.08.2006.

Mali frigidni svjetovi osrednjosti malih frigidnih osrednjih ljudi koji žive svoje male frigidne osrednje živote.i boje se svega različitog iako se prave otvorenog uma ..koji nalaze svakojake izgovore za svoju malu frigidnu osrednjost ne bi li se sami sebi učinili važnijima I uvijek nalaze opravdanje za sve loše što čine a druge okrivljuju za sve loše što se njima događa jer nisu u stanju podnijeti svijest vlastite odgovornosti nad svojom malom firgidnom osrednjosti.
- 22:19 - Komentari (12) - Isprintaj - #
mrzim male frigidne svjetove malih frigidnih ljudi
- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>