Odraz Online

07.12.2006., četvrtak

Prvi put za muško

E, omiljena tema...
Jer kod ovakvih se pitanja stvara veliki problem: instant svršavanje, što raditi, što ne...

Kad se izmazite, skinete, kada ste korak do čina, uvijek se pitate: A kako sad?
Idealno bi bilo da vam ga ona najprije popuši pa da je krenete lizati, ali ako je njoj prvi put ili ako nije baš najsigurnija teško da će to napraviti.
Zato ste vi na redu. Krenote lizati. Nemojte inače očekivati da će ženska vaših prvih par puta svršiti, rijetke su one koje se toliko opuste da im ide.

Lijepo se spustite dolje, najprije je "pomazite", ja čak običavam lagano puhnuti (tako da osjeća malo hladnoće)i tek onda se baciti na lizanje.
Pitanje je kako? Pa ne voli svaka ženska da je se liže isto... Nešto kao i pušenje, neki vole da im se glade jaja, neki vole više da drka, a manje puši, neki vole da radi samo ustima bez pomoći ruke itd.
Tako da ne postoji ni univerzalno pravilo lizanja.
Djevojke s kojima sam ja bio, većina ih voli na slijedeći način: najprije se krene lizati maca, odnosno oko rupice i obavezno se gura jezik unutra, a nakon toga stižu i prsti. Laganim pokretima ih vucite nutra-van i svejedno i dalje nastavite lizati. Ako nađete klitoris onda ste na konju, ali to očekujte nakon par pokušaja, ili ako ne nađete (nije teško, i osjeti se i vidi ako ste pod svjetlom) onda jednostavno recite nešto tipa: "Pokaži mi di te najviše uzbuđuje"...
No mnoge ne uzbuđuje baš sam klitoris već jedan drugio dio. Tzv G-točka, koja kod većine žena postoji, ali ima i onih kod kojih ne (tako kažu, ja se još nisam susreo sa takvom).
A sada malo o tom djeliću.
Kada je ližete, gurnite joj 2 prsta u macu, ali dlan je okrenut prema gore, tako i prsti. I onda krenite "grebuckati" kao da nešto kopate. Najčešće je ta G-točka nešto tvrđi dio. Može biti malena ko bobica, a može biti i malo veća. Ne možete fulati. I ne nalazi se ni tako duboko.
Sa prstima radite kao da nekoga pozivate, (kao pas kad kopa, koristi šapu po šapu, tako dajte i vi prste) i početi će lagano stenjanje. Ako znate gdje je klitoris, tim bolje, možete ga lizati i to će je učiniti još sretnijom. Ako neznate gdje je, onda i dalje nastavite lizati po maci. Ako ga ne nađete, a svako toliko prođete, ženska obično uzdahom da do znanja da ste prošli po tome.

Nakon što je izližete, vratite se na ljubljenje, ali samo na kratko jer vas ona očekuje u sebi. Navucite kondom (da, to se još uvijek koristi) i lijepo joj ga pristavite...

STOP. Nastao je problem. Par puta sam joj ga stavio i odmah sam svršio.
Bez panike, nije to ništa. Možete joj ga još neko vrijeme stavljati, ali ipak se kondom treba mijenjati. Spustite se opet na lizanje, ali sada onako divlje, toliko da ona stenje i ne zna za sebe i imate taman vremena da navučete drugi (jer prve pute čuna stoji ko mitraljez cijelo vrijeme) i onda opet hop na nju i sada će već trajati duže. Kada osjetite da ćete svršiti, promijenite pozu, da li ćete bočno ili da ona ide gore, svejedno. Dobro je ako je ona gore da joj opet malo sise prodrmate, ližete bradavice (što je inače i dio predigre) i usput da mislite na nešto drugo, tako da ne svršite čim sjedne na vas.

Nakon tih pola sata (koliko traje inače) i vaših 2,3 i više svršavanja, onda se nastavite maziti, bar malo jer one to očekuju i vole. Vole se prigrliti uz tijelo, vole se osjećati sigurne, bar na tren.

Toliko za sada, čitamo se za par dana...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.