PoSJeTi IŁi UmRi KuJooooooooo

27.11.2006., ponedjeljak

PUT U ZAGREB, UPOZNAVANJE S KMICAMA, SNIMANJE, VOTKA I SRANJA....DJEAAA

Ok, ovaj petak otputovah u zagreb, put jebeno naporan, penzić s dugim nogama nasuprot mene i sl. Stižem u zg, odlazim u Sopot, nalazim se sa kmicama na sastajalištu (zgrada porezne uprave) kad tamo 3 kmice u širokim hlačama, od čega jedna plavokosa tj. plavokosi (bio je to loco aka pol panja). Pogledam rapsoda jebeno me podsjetio na freddy prinz juniora (no homo), zatim ta plavokosa prilika dječačkog lica tj. loco te crna kmica Mimo zakona (kuul lik). Bez mekoguzog sranja prelazimo na stvar, snimanje jebote. U rapsoda se okupljanje kmica, prejebni ljudi su bili tamo, Clip, Darec, Lil bone aka King, i još 2 momka čijih se imena ne sjećam. Zajebancija u sobi, smrad nogu, snimanje, odlazak u konzum, kuja na ulazu dijeli besplatne kondome i votka vigor. Djeaa, morala je ispast jebena traka. Kasnije te noći, preskačemo ogradu i sranja, vuče se speed ispred mamojebenog vrtića (ja nisam vukao, jebiga kmica ne konzumira samo prodaje), neću sad nabrajat imena, jebiga kmice moraju ostat anonimne. dolazim u rođaka peglamo pro evolution soccer 6 na playki 2, do 2ipo ujutro, ustajem u 7ipo, palim kuhalo, voda, čaj i govno je na vatri. u 10 odlazim s rapsodom, locom, mimom i još jednom kmicom u kućni studio nekog lika, tamo dolazi Clip i snima se jebeno sranje NAČINI PREDGRAĐA izvorno Ša ima u kvartu?, jebeno kvartovsko socijalno sranje. Rokam prvi, zatim loco (dugo mu je trebalo), pa clip (i on je zapeo) te rapsod, odlazim kući, rapsod i loco ostaju snimat još nešto, i tada nastaje zajeb. Više se ne čujem s rapsodom iako sam bio u zg-u do ponedjeljka. ne znam koji kurac. nastavak slijedi za koji dan, o da kmice bilo je tu još zanimljivosti!
evo link za ovu stvar di smo nas 6 msija u kućnoj produkciji!
PO potrebi- ghetto sranje, 6 msija damn, prejebeno
- 22:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

09.11.2006., četvrtak

OK, ŠA JE NOVA, SVAŠTA KMICE, SVAŠTA

My space-Družina za vješala

Ovako otvorio sam napokon my space, sjebano i komplicirano sranje, al eto funkcionira. tu bacamo nove stvari koje možete poslušat, govno je još u fazi uređivanja. Ovaj mjesec bi treba ić u Zagreb, jeeee, malo će se snimat s Rapsodom (do jutra kmico) i jednostavno moraju izać opaka sranja za vaše zvučnike. Šta još, ah da, Locco snima demo album, prva stvar koju ćemo izbacit na net s njegovog albuma bi trebala bit Pinka šminka kuje, na kojoj gostujemo ja i Rapsod, beat bi trebao napravit Brutalyric.Inače pjesma govori o šminkerskim kujama al i ovim hip hop curicama ša slušaju 50 centa i furaju se na west coast sranja, ccc!!!!! Sinoć u ne znam koju uru, ne spavam baš noću pa onda, dvije kuje su se potukle, nisam vidio fajt al jedna šminka pinka kuja je vikala drugoj:"kurvo ubit ću te" valjda time insinuirajući da je ova druga kurva, a ona sama nije hahaaha. ne znam kako je završilo, jer mi je zgrada zaklanjala pogled, uglavnom jedan je auto pobjega sa mjesta događanja, vjerojatno je u njemu bila ova preplašena "kurva". To je valjda sve hm....
- 11:04 - Komentari (8) - Isprintaj - #

01.11.2006., srijeda

Dah filozofije

još jedna starija stvar s rapsodom, deep shit kmico, poslušaj jer ovo neš nać u lirici g-unita ili sličnih mamojebača!

link za Dah filozofije
- 17:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Eh ovo je službeni blog Družine za vješala, ako nisi čuo kujooo za nas, ovo ti je prilika!
Članovi grupe:2-Sick aka Rookie aka odjeb za sve aka Bobo batina (ja sam i šef usput), Expert ,moja kmica iz Splita, Pol panja aka don locco, Zele & Raptor kmice iz Osijeka te Rapsod, moj brat iz Zagreba!


Linkovi