PONOVNO SE BORIM

petak, 29.09.2006.

sexy voće??

Free Image Hosting at www.ImageShack.us za sad ide sve prema planu....sutra je voćni dan...pa sitnica za mene bangbangbangbangbangbangbangbang
al kad je u pitanju sexy voće onda je sve lakseroflroflnaughty

danas sam mozda pojela za veceru vise nego sam trebala....tj. vise slatkog nego sam trebala..al fak,kad je tako dobro! nema veze smanjit cu drugi put!
mama je pekla kolace za neke svatove i naravno ko ce joj drugi pomoći ako ne ja?? jadna mama jako je vrijedna i umorna pa sam morala.ja nju volim najvise na svijetu...

ee....jos sat vremena pa netko ima rođendan! netko tko ne zasluzuje da ga se spominje! cerekcerekcerekcerek

a ko ga jebe..pa nije centar svijeta..jel tako HOLLY?

29.09.2006. u 23:01 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 27.09.2006.

UN DIJETA PO ČETVRTI PUT...

ajde cure...nagovorile ste me...krecem danas. barem da izdržim mjesec dana..biti cu zadovoljna....jer cilj mi je uravnotežiti prehranu....pa onda mršaviti.

malo sam zapostavila teretanu zadnjih 4-5 dana..ali danas se vracam i njoj.
danas cu step 30 min, bicikla 30 min, hodanje 25 min, trcanje 30 min. ali ako bas budem imala volje onda i trcanje 1h. to je plan za danas..iako radim tako svaki put skoro.tako da su mi vec i te sprave dosadile. vjezbam na njima vec dve i pol godine...konstantno..pa kako mi i nebi dosadile..ali neka..poslije toga sam sretna...
kako vam ide? javite...pussa!

27.09.2006. u 12:06 • 16 KomentaraPrint#

GODIŠNJICA...

ne znam kako bi stavila naslov danas...pa cu to na kraju....
moram vam reci da mi je ovo razdoblje poprilicno tesko...zasto? zato jer se prosle godine u ovo vrijeme desavalo nesto meni vrlo vazno. i sada kada se sjetim na to...nije mi svejedno.

jako sam osjecajna,mozda i previse, i svako sjecanje na neku lijepu stvar koju sam izgubila mene cini tuznom. umjesto da idem dalje i zatvorim vrata iza sebe, ja ih otvaram. pogotovo na godisnjicu.no

trajalo je to samo nekih desetak dana ali ja to ne mogu zaboraviti tako lako. sada kada se sjetim da je sve to bila igra...dođe mi za plakati :(

pogotovo sad kad se bliži rođendan...dal se ponasat kao da se nista nije desilo ili napraviti nesto naizgled lijepo i dobiti natrag nista?

27.09.2006. u 11:57 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 26.09.2006.

problem

ne mogu otvoriti stranicu od ---B stalno mi dolazi neka obavjest na kojoj pise: CLICK TO RUN AN ACTIVEX CONTROL ON THIS WEBPAGE
koji klinac je sad to????? i to samo na njenoj ..sta to znaci??

26.09.2006. u 12:10 • 8 KomentaraPrint#

dan za zaboraviti i krenuti dalje...

jucer mi je bio dan...stvarno za zaboraviti.
dignem se ujutro onak sretna jer je poceo jos jedan dan...i dođem na net pogledati rezultate ispita.nema ih naravno. onda sam isla u bolnicu vaditi krv i zenska mi je izvadila toliko krvi da sam mislila hej jel ima jos toga u meni????malo mi se vrtjelo u glavi.
zovem frendicu i pitam je dal sta zna za rezultate i kaze mi da nisam prosla.uuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,kako sam bila ljuta i tuzna i sta sve nisam. jebote stvarno sam se namucila da naucim taj ispit..i sama pomisao da ga sad ponovo moram ucit dođe mi slabo. al to nije ono najgore. najgore je to sto se sad ne mogu prepustiti drugim ispitima nego ponovo se zajebavati s tim usranim.
i onda je pocela moja prezderacija. neznam ni sama sta nisam pojela. sve od reda. od pohanog mesa,krumpirica,smokica,cokoladica,pudinga,neka bombonjera,onda navecer palacinke,ma bolje da sutim jer to nije kraj liste.
i jos nesto..unistila sam jucer svoje najdraze hlače varikinom,,,sad imam bjele fleke po njima.pa da poludis! mogu ih slobodno baciti u smece. a zbilja sam ih obozavala...jedine hlace koje sam zapravo i voljela i i vjecito bila u njima :( bas sam pegula.

vidim da nemam onaj cvrsti karakter. neko to rijesi ispite bez problema bez da je i ucio..a ja ko konj ucim i onda padnem.isto tako i dijeta.netko stvarno bez problema makne te kile,a ja to govorim vec 10 godina da trebam smrsavit...

ali kad malo bolje razmislim...pa procedura je tako jednostavna....samo ne treba jesti i gotovo.ali problem je u glavi....
p.s. zahvaljujem svima na cestitkama :)))))))

26.09.2006. u 11:44 • 4 KomentaraPrint#

subota, 23.09.2006.

PRVI DAN JESENI....

ljeto je iza nas...za neke je jesen početak duge zime...a za neke jesen znači sasvim nesto drugo...ja volim jesen. možda i zato što ga taj prvi dan obilježava bas moj rođendan? taj dan nekako te se svi sjete (mislim oni koji te vole), a i možda ostaneš razočaran jer ti se ne javi bas taj koji je trebao/la.
u svakom slučaju,kod mene se fešta danas. nema mjesta za tugu! a broj nije važan ;)

zahvalila bi se onim ljudima koji su me se sjetili vec u ponoć! ili onima koji su me nazvali na telefon i pjevali mi pjesmu...to se ne može zaboraviti!
hvala svima!

23.09.2006. u 10:01 • 13 KomentaraPrint#

petak, 22.09.2006.

KOLAČI.....

mmmmmmmmmmmm..ja mislim da nema bolje stvari. onako kremasti kolači,ili vočni,čokoladni...baaaaa...ali nažalost meni je to zabranjeno...zato svi vi koji pročitate ovaj post i znate da smijete jesti kolače BLAGOOOOOOO VAMA!!tako vam zavidim!

inače,večeras pečem neke kolače(neznam jos koje) jer mislim sutra počastiti prijateljice kad dođu kod mene. mislila sam napraviti neki vočni ili tako nešto.nešto što je jednostavno za napraviti i odličnog okusa. ja osobno preferiram tiramisu iako su mi i drugi jako dobri. jedino ne volim kad su previše slatki ili suhi.

sad je problem kako ću moći odoliti da ne probam kolače kod ih pečem ili dok gledam kako ih drugi jedu? e treba biti karakter..-kolači stoje na stolu a ja i nemam volje da ih gledam....(eh,nažalost...samo u snovima)

koji kolači su vama najdraži?njaminjaminaughty

22.09.2006. u 15:47 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 20.09.2006.

NAKON ISPITA...

prosla su i ova dva dana...spavala sam sve skupa deset sati. da li se isplatilo vidjet cemo za tjedan dana.
uglavnom...odlucila sam napraviti neke promjene. ova dijeta me izluđuje i to nakon samo 4 dana.tako da vidim da nema smisla. jer ja prije svega zelm biti zadovoljna, a tek onda mrsava. a ova me dijeta samo izluđuje. tako da sam odlucila napraviti neke promjene u prehrani.
jesti cu sve ali ipak :
-kruh izbacujem i zamjenjujem ga intregalnim dvopekom ili crnim kruhom...ali i to sto manje
-piti cu light mlijeko...za kavu
-ujutro zitarice ili ako mi bas dođe nesto slatko za pojesti to ce biti cokolino ali samo ujutro
-slatko izbacujem u potpunosti
-sokove isto tako..pijem samo vodu
-gledati cu da ne veceram poslije 18h...ili 19h
-izbacujem suhomesnate proizvode u potpunosti
-pizze, hamburgeri,peceni krumpiri....to je prošlost
-prevladavati ce kuhana hrana, a ako je pecena onda uz malo ulja i to maslinovog
-salata samo sa maslinovim uljem
-isto tako pojesti cu pola obroka, a ne cijeli i gladati cu da jedem barem 3-4 puta dnevno(iako bi mozda trebalo 5?)
-i naravno puno vjezbanja u teretani i lokanja vode :)

ako se jos sta sjetim....hm...napisati cu..ili ako ima jos netko sta za reci neka kaze!

20.09.2006. u 11:28 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 17.09.2006.

TREĆI DAN

danas sam totalno razocarana...priloziti cu samo jedan članak koji sam nasla na netu.
i postavljam pitanje....KAMO OVAJ SVIJET VODI??? ZAR SU NASE TINEJĐERICE TOLIKO OPSKEDNUTE KILAZOM?????????????(prije bi rekla bolesne u glaviludlud)BULIMIJA I ANOREKSIJA
ja bi isto htjela smrsaviti, ali mislim da je ovo ipak previse!!!! halo cure daj se probudite i zatrazite strucnu pomoc ako vam je stalo do zivota!!bang

ne zelim nikoga povrijediti ovim postom niti iznositi nekakve "pametne filozofije" JER NARAVNO SVATKO IMA PRAVO ZIVJETI ONAKO KAKO ZELI! ali, htjela sam samo reci da sve ovo izgladnjivanje nije vrijedno nicijeg zdravlja...u najgorem slucaju ZIVOTA!
ja smatram da je zivot lijep,kakav god da je! a nikome nije lako!

tuzna sam zbog ovoga...
nista..bolje idem danas jos uciti..sutra imam ispit!
sutra je novi dan za nove pobjederoflmahmah

17.09.2006. u 14:35 • 5 KomentaraPrint#

subota, 16.09.2006.

DRUGI DAN

evo prvi dan je gotov....koliko sam zadovoljna?
poprilicno jesam.
cini se meni da necu moci drzati se bas plana kako je propisano,jer si volim popiti kavicu sa mlijekom pogotovo kad sam u drustvu.al evo trudim se da ne mijesam namirnice...ono ugljikohidrati i proteini.
danas idem u teretanu.nisam bila dva dana pa mi fali. strasno sam i nervozna zbog ispita kojeg imam u ponedjeljak...neki jebeni ispit.ucim ga vec mjesec dana i jos uvijek ga nemam pojma. eto toliko o faksu.
citala sam malo blogove drugih cura vezano za dijetu i citam ja da cure ne jedu po par dana nego su na takozvanom "vodenom danu"???
ma kamo sve to vodi? jasno mi je da svi mi zelimo biti lijepi i mrsavi (pametni) ali totalno izgladnjivanje mislim da ne sluzi nicemu.
meni je prije svega vazno da sam ja zadovoljna...a gustam u hrani. i sad ako si pojedem malu cokoladicu ili neznam mali kolacic....pa ljudi to je nesto prekrasno na tom svijetu...
vazno je ne pretjerivati...hehehehe...prava prica!

i nesto vrlo vazno....povracanje na silu i slicne stvari,(i toga sam puno citala)mogu voditi samo u propast.ako malo bolje razmislite sta ce vam sva mrsavost svijeta ako bolestan lezis u krevetu?????? zdravlje je ipak najbitnije.isto vrijedi i za lovu.sta ce ti ako ne mozes gustat u njoj!

16.09.2006. u 12:29 • 0 KomentaraPrint#

petak, 15.09.2006.

PRVI DAN

evo prvog dana
odlucila sam pojesti jaja...pogledam u frizider i vidim doma imam samo dva..hehehe..morat cu prije do ducana.nisam bas ljubitelj jaja ali ih volim pojesti onako peceno s lukom. pitam se samo da li se to smije u toj dijeti.
probudila sam se dosta kasno dana...obzirom da sam sinoc isla jako kasno spavati...pa sam tek sada doruckovala. dvije breskve...
moji doma imaju vrt pa sad trenutno ima neke tako dobre breskve.okus fantastican...
jeli jos netko danas na proteinskom danu?
hehehehe....

15.09.2006. u 13:35 • 5 KomentaraPrint#

pocetak

kako zapoceti blog?
mislim da sma vec puno rekla samim nazivom ZELIM SMRSAVITI! zelim jos naglasiti da nisam jedna od onih umisljenih curica kojima smeta dve tri kile viske i misle da su debele...
meni uistinu treba promjena...ovo moje salo sputava me u svakodnevnom zivotu..ne uspijevam raditi stvari koje zelim,jer meni jedno obicno kupanje na plazi predstavlja veliki problem.
a šoping?
a to je nocna mora.jer ne uspijevam naci niti jedan ducan gdje cu ja naci nekakve pristojen hlace za mene.vec moram kupovati robu za starije zene,a ja zelim biti mlada i tako se nositi.
mislim jesam mlada.imam 22 godine.
cula sam za mnoge dijete,al nekako me navise privukla ova UN dijeta.cula sam pozitivne komentare za nju,kao i negativne naravno.
super je kod mene sto zaista volim sport i idem u teretanu vec dvije godine kontinuirano..ali kile su i dalje tu.nikako da ih se rijesim.
tu i tamo padne koja kilica al se za cas sve vrati.i to me bedira. mislim da se mnoge cure mogu prepoznati u ovome....i zeljela bi da mi ostavite koji komentar..ako vec naletite na blog.
biti ce mi lakse...
htjela bi razmjeniti iskustva i kakve savjete...i na kraju reci baj baj debljini...thumbupparty

15.09.2006. u 01:16 • 3 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

pokusavam smrsaviti i trazim srodne duse

MySpace Layouts



sadašnja težina: 78nono:
željena težina: 63yesyesyes:
visina: 173cm




Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Linkovi

www.manemoj.com




free image hosting



KOGA CITAM?

DANČI
DEBELJUCA
ZEN KRAFNICA
IRIDA
SOME1SPECIAL
CLOSE TO ME
AUDREY FATBURN
SVE ŠTO ME MUĆI
DEBELA SVINJICA
IZAZOV
KARAKTER CLUB
BUCA18
ANNAFREAK
UN-KICA
LADY770
VECERAJ SA MNOM


site stats


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us