Nova Sela

ponedjeljak, 18.07.2005.

Drugi pozdrav iz Dubrovnika

Dakle evo me opet u glavnom gradu hrvatskog juga, mogu samo reci da smo na brodu prebukirani poslom i da nije lako al mora se zivit i eto radit. Fale mi Nova Sela i Cetina al sta se moze, tako je zivot, triba gledat vedrije na zivot, bit ce i dogodine trisanj. O.k., pozdrav i drugi put se javljam iz Rijeke. Bog.

- 17:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.07.2005.

Pozdrav iz Dubrovnika

Na zalost, vise nema slikica jer bo san pozvan na brod posto sam pomorac i eto tribat cu sacekat nekoliko miseci do ponovnog slikovitog javljanja. Pozdrav svima i do gledanja. Bog.

- 20:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 05.07.2005.

višnjice i tikvetine

šta je je-berićetno i slatko

Dakle evo doba i od višanj i od trišanj ( prošlo), al zato ima tikvica ili bolje reći tikvetin i nisu samo za domaće životinje ili kako moj čača kaže za prasad jer su došla neka nova ili ti new age vrimena pa sad se i one nude po stolovin, tako da ih je lipo spremit sa maslinovim uljem i kvasinom, prije lipo skuvat i onda ih popaprit i posolit, pa ožeži braco i još da nadodam da su ove godine nekako neprirodno velike-samo da nije zbog Černobila.
Pozdrav.

- 00:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.07.2005.

kruškice novoseljske

kruške-tek obrane

Evo ih, sitne al dinamitne i tek obrane tako da ču ih se dobro nažnjapat ;jesu malene al zato slatke-jerbo nisu polivane i nema-virujte-ni zere otrova šta bi rekli novoseljski vlaji. Pozdrav.

- 01:20 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.07.2005.

samoniklo stvorenje

samonikli- kako li se ono zove...

Evo ovo kako li se ono zove....,kažu moji da je samoniklo i eto ulipšalo vrt pred Novoseljskom kućicom a i ne traži pažnje, samo malo vode-naravno liti.
Možda je nekom neinteresantan al ima nešto u tome kako se majčica priroda o svemu brine i nikog ne zakida u lipoti, svakom storenju je daje na svoj način. Živili.

- 01:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 02.07.2005.

ljiljan/u cvatu/

ljiljan bili

Evo za ovaj cvit kažu da znači zdrav i dug život i da mu je takva simbolika u nekim mističnim učenjima i eto to ne znam al znam da ga je lipo vidit ujutro isprid kuće i još kad za vonja-mogu se skrit i Paris i Milano sa svojim parfemskim izumima.
Pozdrav.

- 00:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 01.07.2005.

ruže/nanovo/

ruže II put

Nema se šta nadodat ,osim da se hvalim kako je na terasi isprid novoseljske kućice, a ruže- bar meni- same sebe hvale.
( ista boja ali svaka repriza je isključena ). Pozdrav.

- 00:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #