02

subota

ožujak

2013

every once in a while a think about his smile

bokkkkkkk. ja sam opet vesela :D

nekako je sve smotano i gubim se i zbunjena sam. i nisam sigurna kuda ide dalje, niti ide li uopće. zasigurno znam da ne stoji na mjestu ali opet.. mah, čudno je sve u svemu. jer nisam ni u šta sa nekom sigurnošću sigurna haha.

nego, bez obzira na to, i na faks koji je glup i ne da mi se o njemu pisat, i bez obzira na to što sam umorna od toga da radim ništa, i bez obzira na odbijanja i slično, ja sam sretna.
vesela sam, i sve mi ide kako mi paše i i dalje imam neku motivaciju da se krećem i idem!
a kuda? don't know that yet.

VI je super! new friend made :3

e sad!

KATARINA OTIĐI VIŠE U LONDON I NEMOJ TROŠIT NOVCE NA ROBU I GLUPOSTI!

t je i dalje tu, simpatičan je i više nego si to želi dopustiti i draga sam mu. i on meni :)
to je od 1.12 i 5.1. :)
i jako je slatko i jednostavno nekako. opušteno i zbunjeno al sviđa mi se.
:"nemoj naglašavati baš to da brinem!" :Đ

pisala bi o njemu nevjerojatno puno ali nisam ni sigurna što bi rekla haha :D

anyhow. dugo ostani sretna !

Oznake: ljubav, zbunjena, vesela, motivacija, prijatelj, slatko

30

nedjelja

rujan

2012

ma ništa to

znate li kako je blesav osjećaj vjerovati da ste nekome nekome netko poseban i onda se ta jednostavna ideja sruši u nekoliko sekundi sa samo par riječi?
Stvarno sam mislila da mu je stalo, al stvaaarno sam bila u krivu haha. ili je on zaista hladan, ili jako dobro glumi i trudi se. vjerujem da je ovo prvo dok ću se uvijek barem malo nadat da je ovo drugo. i uvijek me bilo briga što pišem gluposti i što ne pazim na pravopis i te gluposti. previše sam se trudila oko nečega što nije niti postojalo. očito.
ali nije mi žao, zbilja je bilo lijepo dok je trajalo, uživala sam, trebalo nam je malo drame u životu i eto.. ispalo je kako je ispalo. nije mi žao radi ničega osim što sam se možda malo previše ponadala..


a on. on nije drugi izbor. on je oduvijek bio tu negdje. i ne znam. slatko je. i blesavo i nevino i predivan je. ne znam. šutjet ću ;)


AWKWARD je odlična! i ne mogu prestat haha. super je stvarno. baš mi je trebalo nešto tako glupavo a opet smiješno i ugl, super je i zaluđena sam sada time :)


faaaaaaaaaakss ! starim! imam 19 godina, s neproslavljenim 19im rođendanom. uskoro počinje prava realnost dok ja još uvijek imam zamijenjenu noć za dan. ne spava mi se noću a danju sam hodajući mrtvac -.-'
tamo će biti ljudi koji mi nisu uvijek bili najdraži, ali ajd, preživjeti ću. definitivno nisam sama, makar bi se pomirila i s tim.


shvatila sam da sam good with being alone. i da ja to mogu. postala sam zrelija i spremna ostati sama, ne smeta mi to. I'm good with being me. a to je ono što sam oduvijek željela i to mi je oduvijek bio cilj. sada znam da mogu. ali to ne znači da ću takva i biti.

spremna sam se truditi, zašuškati se u krevet i uživati u vezi. ajme. sranje.

Oznake: ljubav, faks, Facebook, slatko, sreća

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.