12

četvrtak

svibanj

2011

...

06. svibnja 2011., u 22.15, s nepunih 28 godina, zauvijek je zaspao najbolji anđeo na svijetu. Moj braco.

Kad je završio u bolnici, ja ni u jednom, ali baš ni u jednom trenutku nisam pomislila na najgore. Vjerovala sam u Boga i Njegovu pomoć, ali više od svega, vjerovala sam u svog brata, u njegovu snagu i njegovu volju za životom... Tjedan dana sam odlazila k njemu, pričala s njim, tješila mamu i tatu, širila pozitivu i optimizam... A sad se to sve poljuljalo. Više ne vjerujem u ništa od toga.

Sve ove priče koje mi ljudi pričaju, "Drži se, nemoj plakati, budi jaka zbog mame i tate", meni sad ne znače apsolutno ništa. Njega nema. I ja si to ne mogu pojmiti... On je bio moj vjetar u leđa, moj oslonac, moj izazov, moja podrška, moja vodilja, moj prijatelj, moj brat... Moja apsolutna sreća. Njega sad nema. I s njim je otišlo pola mojeg srca i pola moje duše... Otišao je onaj optimizam i pozitiva koja me pratila čitav život, kao i njega... Kroz glavu mi prolazi milijun misli dnevno, a sve su usmjerene k njemu. Znam da nijedna sreća više nikad neće biti potpuna bez njega.

Dala bih sve na ovom svijetu da mi ga netko vrati. Sve. I jednostavno ne znam kako ću ikad naučiti živjeti bez njega. Osjećam se kao da su mi ga doslovno ukrali. Bez pitanja, bez pozdrava. A bez njega sam izgubljena. Ali doslovno izgubljena. Tuga koju osjećam ne može se opisati riječima i nikome, baš nikome ne želim da ju osjeti.

Najdraži moj brate... Nikad te neću zaboraviti. Bio si i ostat ćeš moj superheroj. Volim te i voljet ću te zauvijek... Tvoja seka.
(24.06.1983. - 06.05.2011.)

06

petak

svibanj

2011

Molitva.

Jedno dijete Božje treba moju i vašu molitvu i pozitvne misli.
Jedno dijete Božje već šesti dan leži u komi, nemoćan da čak i diše sam.
Jedno dijete Božje, uvjerena sam, daje sve od sebe da pobijedi.
To dijete Božje je moj brat.
Bože, čuvaj svoje dijete.
Daj mu snage da izdrži ovu borbu.
Vodi ruku liječnika koji se zajedno s njim bore.
Utješi moje roditelje i podari i njima snagu.

A ja vjerujem u tebe, Bože.
Vjerujem da ćeš mu pomoći.
Vjerujem da ga čuva njegov anđeo.
Ali najviše od svega, vjerujem u njega, svog brata.
Braco, drži se. Bori se.
Još uvijek mi trebaš.
Volim te više od ičega.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>