SIMSI 2

petak, 26.10.2007.

ROĐENDAN

Jupi danas imam rođendan konačno sam ga dočekala.Slavit ču ga 24.11 a zapravo ga imam 21.11 joj jedva čekam da ga slavim.Od mame i tate sam dobila novi mobitel i baš je super ima sve kameru i još sve drugo.
Novi post če brzo.

- 16:43 - Komentari (27) - Isprintaj - #

subota, 20.10.2007.

RAZNO

waveZnam da sam obečala da ču u drugom postu napravit post o mojoj obitelji iz simsa ali mi se nije dalo o tome pisat.Stvarno sorry ali drugi put ču stvarno pisat o tome.Ovaj naslov je malo smotan ali nisam znala kakav naslov da napišem.Prvo obavezno u naselju napišite pin :boolProp testingCheatsEnabled true yes

KAKO DA SIMSI ODRASTU PRIJE NEGO ŠTO BI TREBALI?
Naravno kao što sam več napisala morate prvo napisat pin u naselju.Uđete u kuču di je sims koji želite da odraste
a nije još ni blizu odrastanja.Kada ste ušli držite shift i stisnite na simsa koji želite da odraste.Tamo bi trebao pisat izborset to brithday ako tog izbora nema stiskajte more i jednom čete ga več nač.
Kada ste to stisnuli čete vidjet da se tamo di je označena starost simsa ona bjela crta premaknula.

KAKO SIMSU PROMJENIT IME KADA SU VEČ USELJENI?
I za to marate u naselju napisat pin.Držite shift i stisnite na simsa kojem želite promjenit ime.Odaberite spawn ako i to ne nađete opet stisnite more i jednom čete več nači.Pojavit če vam se novi izbori odaberite Tombstone of L and D kada ste to odabrali pored nogu simsa če se pojavit grob.Stisnite na grob i odaberite rename sim pojavit če vam se kvadratič i unutra tamo di piše ime vašeg simsa napišite novo ime.

KAKO UBRZAT TRUDNOČU?
prvo napišite pin u naselju.Onda uđite u kuču di je simljanka kojoj želite ubrzat trudnoču.Kada ste ušli držite shifti stisnite na trudnu simljanku.Odaberite spawn i onda Tombstone of L and D.Pored nogu simsa če se pojavit grob.Stsnite na taj grob i odaberite Speed up my pregnecy.i to je to samo morate još malo čekat i trudna simljanka če rodit.

KAKO DA TEENAGER DOBI DJETE? fino
Isto napišete pin.Onda kada uđete u kuču napišite još jedan pin :AgeSimsCheat on.Stisnite na teenagericu koja želite da ima djete.Odaberite izbor set age i onda adult.Kada ste to napravili držite shift i stisnite na teenagericu onda odaberite spawn i onda tombstone of L and D.Pored nogu simsa če se pojavit grob.stisnite na grob i odaberite Get pregnet With... pojavit če vam se imena simsa sa kojim teenager može bit trudan.Odaberite jednog od tih simsa.Kada ste to napravili opet stisnite na grob i odaberite Speed up my pregnecy.i sada morate samo čekati da se djete rodi i onda opet stisnete na simsa (bez da držite shift)i odaberete Set age i onda Teen.Kada sve to napravite napišite pin.AgeSimsCheat of.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KAKO DA MUŠKI SIMS BUDE TRUDAN?
Ako želite da vam muški sims bude trudan i dobi normalno djete napišite opet onaj pin u naselju i stisnite na simsa držeči shift i onda odaberite spawn
i ondaTombstone of L and D.pored nogu simsa pojavit če se grob na kojeg morate stisnut i odabrat Get pregnet With... pojavit če vam se imena simsa sa kojim simljan može biti trudan.Odaberite jednog od tih simsa.Kada ste to napravili još samo ako hočete ubrzajte trudnoču.

GROBOVI SA ZLATNIM RUBOM greedy
Grobove sa zlatnim rubom dobite ako vaš sims umre prirodnom smrti i ima aspiration na maximun.Duhovi iz takvih grobova su uvjek dobri.


Ako hočete znati kako napravit vanzemaljca na drugi način idite malo dole i vidjet čete da sam to dodala.bang

- 18:58 - Komentari (27) - Isprintaj - #

srijeda, 17.10.2007.

KONAČNO NOVI POST

Več dugo nisam pisala novi post jer niti neznam šta da pišem.U drugom postu ču pisat o jednoj mojoj obitelji iz simsa ali sada nemogu jer nemam još svoj kompjuter nego posječivam blog preko kompjutera u dnevnom na kojem nemam simse.Jedva čekam da mogu opet igrat simse i još sam si kupila novi dodatak bon voyage.Malo sam ga več igrala kod prijateljice i baš je super.Probala sam napravit kamp ali nisam uspjela,nadam se da ču skužit kako.I još puno toga ne kužim ali ču nadam se skužit.Neznam šta da još napišem u ovaj post zato ciao.
Znam da je ovaj post malo dosadan ali jednostavno nisam znala šta da drugo pišem.

- 19:38 - Komentari (38) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

The sims 2

  • thumbup POZDRAV

    Ovaj blog je za sve obožavatelje kompjuterske igre The sims 2.
    Ja sam Erika i odlučila sam se da napravim blog o mojoj najboljoj kompjuterskoj igri.

    Dobila sam več dva lanca srečei.I od sada lance sreče prijavljujem kao spam.

    Free Website Counters
    Free Website Counters




    Image Hosted by ImageShack.us
    Nova igrica bon voyage

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us
    Shot at 2007-08-06


    Image Hosted by ImageShack.us
    Shot at 2007-08-07


Linkovi

Bon voyage

  • Dolazi novi dodatak the sims 2 bon voyage.U tom če dodatku vaši simsi moč putovat u planine,na more,ič na kampiranje i još drugdje.Neznam točno kada če izač.Evo vam malo slika:


    Image Hosted by ImageShack.us



    Image Hosted by ImageShack.us



    Image Hosted by ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us


SLIKE