NK ILOVAC

28.02.2007., srijeda

PERNILLE STEENSGAARD I TAMARA IVANČIĆ TRENERICE U ŽNK ILOVAC

Pernille Steensgaard glavna je trenerica pred nekoliko dana osnovanog Ženskog nogometnog kluba Ilovac. Uz nju će u ŽNK Ilovac raditi i Tamara Ivančić. Obje već pet mjeseci rade u Školi nogometa za djevojčice, a nakon osnivanja kluba i službeno su postale trenerice. Prvi trening kao ŽNK Ilovac održat će se u subotu, na igralištu u Ilovačkoj šumi, s početkom u 11 sati. Ovim putem ŽNK Ilovac još jednom poziva sve zainteresirale djevojčice u dobi od 9 do 16 godina (ekipa mladeži), kao i djevojke iznad 16 godina starosti (ekipa seniorki) da u subotu dođu na trening.

- 07:28 - Komentari (1) - Isprintaj - #

27.02.2007., utorak

ILOVAC BOLJI OD LUČKOG, JEDINI STRIJELAC ĐURIĆ

Nogometaši Ilovca danas su u zadnjoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva igrali protiv Lučkog, člana 3. HNL zapad te slavili pobjedu 1:0. Jedini strijelac na susretu, početkom utakmice, bio je Nenad Đurić. Ilovčani su odigrali vrlo borbenu utakmicu, bez obzira na izostanak većeg broja igrača (Barić, Lapov, J. Grubešić, Planinac, Mišić) zbog ozljeda i bolesti.
Ilovčai će još sutra, u petak i u subotu odraditi tri treninga, posljednja pred susret 16. kola protiv NK Klanjca (bivša Predionica).
Sastav: Sarapa, Kovačić, O. Grubešić, Tomović, Gavrić, Fanjak, Kondić, Štokan, Đurić, Kosovac, Zlatić (još su igrali: Pajić, Pršljo, Peršin, Bosiljevac).

- 17:32 - Komentari (4) - Isprintaj - #

DANAS PROTIV LUČKOG ZADNJA PROVJERA PRED PRVENSTVO

U nedjelju se nastavlja prvenstvo 4. HNL središte. Nogometaši Ilovca danas će odraiti zadnju pripremnu utakmicu (Karlovac 0:0, Kupa 1:1, Zrinski Ozalj 2:2, Vrlovka 1:0), a protivnik će im biti NK Lučko, član 3. HNL zapad, koji se nakon prvog dijela prvenstva nalazi na 2. mjestu. Ova zadnja test utakmica bit će odigrana na igralištu u Ilovačkoj šumi, s početkom u 15.30 sati.

- 07:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.02.2007., ponedjeljak

OSNOVAN ŽENSKI NOGOMETNI KLUB ILOVAC

Krajem jedna održana je osnivačka skupština Ženskog nogometnog kluba Ilovac. Na skupštini je za predsjednika ŽNK Ilovac izabran Dario Mrzljak, a za direktora kluba Tomislav Kuzman.
Ujedno je na skupštini usvojen Statut, a pokrenut je i postupak za upis u registar udruga. Prema planu i programu rada, nakon što je pred pet mjeseci pokrenuta Škola nogometa za djevojčice, od iduće sezone ŽNK Ilovac trebao bi se uključiti u redovno natjecanje pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza s dvije selekcije – seniorkama i mladeži.

- 07:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #

25.02.2007., nedjelja

ILOVAC POGOTKOM KOVAČIĆA POBIJEDIO VRLOVKU

Nogometaši Ilovcu jučer su odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone u 4. Hrvatskoj ligi središte. Na pomoćnom igralištu u Ilovačkoj šumi zabilježili su pobjedu protiv vodećeg člana 1. Županijske lige Vrlovke 1:0. Jedini strijelac početkom drugog dijela susreta bio je Igor Kovačić, a Ilovac je propustio još nekoliko izglednih prilika i krajnji rezultat je mogao biti i veći.
Sastav: Sarapa (Pajić), Mišić (O. Grubešić), Kovačić, Fanjak (Klišanin), Gavrić, Tomović (Bosiljevac), Kondić (Peršin), Kosovac, Đurić (Pršljo), Planinac, Zlatić (Vucelić).
Zbog ozljeda su danas nedostajali Barić, Lapov i J. Grubešić, a zbog poslovnih obveza Štokan.
Zadnju utakmicu pred nastavak prvenstva Ilovčani će u utorak, s početkom u 15.30 sati, odigrati protiv trećeligaša Lučkog.

- 07:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.02.2007., subota

KADETI I JUNIORI SUTRA PROTIV CROATIJE '78

U sklopu priprema za nastavak natjecanja u 3. HNL mladeži kadeti i juniori Ilovca sutra ćeigrati protiv vršnjaka Croatije '78 iz Žakanja. Utakmice će se igrati na pomoćnom igralištu NK Ilovca - kadeti u 11 sati, juniorski u 12,30 sati.

- 07:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

DANAS (15): ILOVAC - VRLOVKA

Nogometaši Ilovca danas će odigrati i četvrti susret u sklopu priprema za nastavak sezone u 4. Hrvatskoj ligi središte. Protivnik će Ilovčanima biti NK Vrlovka, član 1. Županijske nogometne lige. Susret će se igrati na pomoćnom igralištu NK Ilovca, s početkom u 15 sati. Zbog ozljeda neće igrati Lapov, J.Grubešić i Barić.

- 07:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.02.2007., petak

I BOSILJEVAC PRISTUPIO ILOVCU

NK Ilovac dobio je jučer još jedno obrambeno pojačanje. Iz Zrinskog Ozlja klubu je pristupio Dubravko Bosiljevac, iskusni stoper, koji je dio svoje karijere već igrao u Ilovcu. Bosiljevac je treće pojačanje Ilovca ove zime, nakon Tomovića iz Jaske i Planinca iz Duge Rese. Do ponedjeljka bi trebalo biti poznato hoće li još netko postati novi igrač Ilovca, čime bi bio zaključen prijelazni rok. Također, očekuje se da će uskoro s treninzima, nakon duže ozljede, krenuti i libero Darko Lapov.

- 07:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.02.2007., četvrtak

PLANINAC I TOMOVIĆ PRISTUPILI ILOVCU

Denis Planinac, donedavni igrač Duge Rese, te Nenad Tomović iz Jaske novi su igrači Ilovca. Nakon što su neko vrijeme trenirali za ilovački klub, obojica su konačno dobili istupnice i danas će biti registrirani za NK Ilovac. Inače, oba igrača su povratnici u klub, vezni igrač Planinac i stoper Tomović bit će velika pojačanja treneru Lucijaniću u nastojanju da klub zadrži četvrtoligaški status. Inače, do kraja prijelaznog roka ostalo je šest dana, a moguće je da klubu pristupi još pokoji igrač, s obzirom da Uprava vrši pregovore s nekoliko kvalitetnih igrača.

- 07:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.02.2007., srijeda

RASPORED SUSRETA 16. KOLA 4. HNL - 3. I 4. OŽUJKA

NOVI GOLUBOVEC SCHIEDEL - PONIKVE 03.03.2007 15.00
NK KUSTOŠIJA SLOGA-GREDELJ - ODRA 04.03.2007 15.00
ŠRC GRANA-KLAKA DUBRAVA - TRNJE 03.03.2007 15.00
ZAGREB-OBOJ MAKSIMIR - LOKOMOTIVA 03.03.2007 15.00
ILOVAC ILOVAC - KLANJEC 04.03.2007 10.00
ZAGREB-SAVICA ZET - DUGA RESA 03.03.2007 15.00
BEDEKOVČINA TONDACH - ŠPANSKO 03.03.2007 15.00
ŠRC MAKSIMIR TEKSTILAC-RAV.- CROATIA 78 03.03.2007 15.00

- 07:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.02.2007., nedjelja

ILOVAC - KUPA 1:1 (0:1)

Nogometaši Ilovca niti u trećem prijateljskom susretu nisu stigli do pobjede. Na pomoćnom igralištu u Ilovačkoj šumi protiv županijskog prvoligaša Kupe iz Donjeg Mekušja Ilovčani su odigrali bez pobjednika 1:1. Gosti su poveli već na samom početku susreta, kada je pogriješio golman Pajić, a Muić nije imao težak posao dovesti goste u vodstvo. Premda su imali inicijativu te nekoliko izglednih prigoda, Ilovčani su uspjeli izjednačiti tek u završnici susreta, kada je u gostujućem šesnaestercu najprisebniji bio Pršljo.
Sljedeći ispit Ilovac će imati naredne subote protiv Vrlovke, a do početka prvenstva igrat će još u utorak 27. veljače protiv trećeligaša Lučkog.

- 07:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

17.02.2007., subota

KADETI I JUNIORI SUTRA PROTIV DUGE RESE

Kadeti i juniori Ilovca sutra će odigrati nove pripremne utakmice. Protivnik će Ilovčanima biti vršnjaci Duge Rese. Utakmice će se igrati na pomoćnom igralištu NK Ilovca; kadetski susret u 9,30 sati, a juniorski u 11 sati. Prvenstvo će za mladiće Ilovca u natjecanju 3. Hrvatske lige mladeži startati 10. ožujka.

- 07:38 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ILOVAC DANAS IGRA PROTIV KUPE

Nakon dva neodlučena rezultata u pripremnom razdoblju (Karlovac 0:0, Zrinski Ozalj 2:2), pred nogometašima Ilovca danas je treća provjera. Na pomoćnom igralištu NK Ilovca protivnik će biti županijski prvoligaš Kupa iz Donjeg Mekušja, uz početak susreta u 15,30 sati. Zbog ozljeda trener Lucijanić i dalje ne može računati na Barića, Lapova i Josipa Grubešića. Nekoliko igrača oporavilo se od virusa gripe i danas bi trebali biti na raspolaganju treneru. Također, do utorka bi trebalo biti poznato tko će sve Ilovcu pristupiti u nastavku natjecanja.

- 07:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

16.02.2007., petak

PIONIRI I MLAĐI PIONIRI OD SUTRA TRENIRAJU NA ILOVCU

Nakon što su protekla tri mjeseca trenirali u dvorani na Gazi, mlađi pioniri i pioniri NK Ilovca od sutra će ponovno trenirati na Ilovcu. Treneri Nikola Barić i Tomislav Kuzman prvo su okupljanje u 2007. na ILovcu zakazali za 10,30 sati, nakon čega će biti odrađen i trening. Također, do nastavka prvenstva 31. ožujka bit će odigrano i nekoliko pripremnih utakmica, među kojima su Zrinski Ozalj, Vrlovka i Vinogradar, a predviđa se dogovor još dvije utakmice.

- 08:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.02.2007., četvrtak

PROTIV ZRINSKOG OZLJA BEZ POBJEDNIKA

Drugu pripremnu utakmicu nogometaši Ilovca odigrali su jučer u Ozlju protiv Zrinskog Ozlja. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio izjednačen 2:2. Domaćini su bili bolji u prvom dijelu, kad su Ilovčani pokazali rastrganu i nepovezanu igru. U nastavku susreta Ilovčani su krenuli ozbiljnije, zabili dva pogotka, te imali još nekoliko izglednih prilika, među kojima treba istaknuti dvije pogođene vratnice. Trener Sanjin Lucijanić dao je priliku raspoloživim igračima, a zbog ozljeda su nedostajali Lapov, Barić i Josip Grubešić.
Iduća utakmica na rasporedu je naredne srijede, kada će se ILovcu suprotstaviti županijski prvoligaš Vrlovka iz Kamanja.

- 08:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

14.02.2007., srijeda

DANAS UTAKMICA PROTIV ZRINSKOG OZLJA

Nogometaši Ilovca danas će odigrati drugu pripremnu utakmicu. Ilovčani će gostovati kod Zrinskog Ozlja, člana 1. Županijske nogometne lige, s početkom u 15.30 sati. Trener Sanjin Lucijnaić ima velikih problema sa sastavom, s obzirom da zbog ozljeda i bolesti nedostaje šest do sedam igrača.

- 07:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.02.2007., ponedjeljak

KADETI USPJEŠNIJI OD DUGE RESE

Ante Šulentić Kadeti Ilovca u subotu su odigrali prvu pripremnu utakmicu. Nakon dva tjedna obavljenih priprema, u subotu su odigrali prvu utakmicu u 2007. godini. Protivnici kadetima Ilovca bili su vršnjaci Duge Rese, a bolji Ilovčani pobijedili su 3:1. Osim tri pogotka, Ilovčani su imali još brojne prigode koje nisu iskoristili.
Sastav: Turkalj, M. Valentić (Biščanić), Protulipac (Belavić), Pevac, Sladin, Jarnević (Mateljak), A. Valentić (Golubić), Peršin (Ziberi), Telen (Čulig-Hudec), Pužin (Ćosić), Migalić (Hodak).

- 08:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

11.02.2007., nedjelja

U SRIJEDU PROTIV ZRINSKOG OZLJA

Nakon tri tjedna priprema nogometaši Ilovca u srijedu će odigrati drugu pripremnu utakm icu. Protivnik Ilovčanima bit će NK Zrinski Ozalj, član 1. županijske nogometne lige. U prvoj pripremnoj utakmici Ilovac je protiv Karlovca odigrao bez pogodaka. Zasad nema niti novih promjena u igračkom kadru, tijekom narednih tjedan dana trebalo bi biti poznato tko će pristupiti ILovcu u novoj polusezoni.

- 08:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

02.02.2007., petak

ŽNK ILOVAC HOTEL KORANA SRAKOVČIĆ NAJBOLJI NA TURNIRU U KARLOVCU

ŽNK ILOVAC OSVAJAČ TURNIRA KABA 2007. ŽNK Ilovac Hotel Korana Srakovčić osvojio je jučer malonogometni turnir KABA 2007. U finalnoj utakmici igračice Ilovca slavile su protiv Kustošijanki nakon izvođenja kaznenih udaraca. U regularnom dijelu natjecanja završilo je 1:1, strijelac za Ilovčanke bila je Marina Margarin. Nakon pucanja kaznenih udaraca slavile su cure s Ilovca pobjedom 4:3, golove su zabile Renata Pirša 2 i Pernille Steensgaard, dok je neuspješna bila Ljiljana Jakšić. Trećeplasirana je ekipa Tatine cure, četvrtoplasirana ženska ekipa su cure iz Draganića.
Najbolji strijelac ženskog turnira je Mia Maslač iz momčadi "Kustošijanke", najbolja vratarica je Nataša Čiča iz ŽNK Ilovac Hotel Korana Srakovčić, a najbolja igračica turnira je Pernile Steensgaard iz ŽNK Ilovac Hotel Korana Srakovčić.
Sastav ILOVCA: Nataša Čiča, Zoya Janžeković, Ljiljana Jakšić, Renata Pirša, Pernille Steensgaard, Natalija Furač, Marina Margarin, Ivana Colarić, Kristina Vidinić i Paškvalina Gabrić.

- 08:04 - Komentari (16) - Isprintaj - #

01.02.2007., četvrtak

ŽNK ILOVAC HOTEL KORANA SRAKOVČIĆ DANAS U FINALU PROTIV KUSTOŠIJANKI

Malonogometni turnir KABA 2007. stigao je do same završnice. Danas će se igrati finalni susreti u obje konkurencije - muškoj i ženskoj. ŽNK Ilovac Hotel Korana Srakovčić je u tri utakmice ostvario tri pobjede (Bistro Ten 4:0, Renato PP 4:1, Draganić 3:0), te će danas igrati finalni susret. Protivnice Ilovčankama bit će Kustošijanke, većinom igračice zagrebačkog Agrama, člana 2. Hrvatske ženske nogometne lige. Utakmice će se igrati s početkom u 18,40 sati.

- 07:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TRENERI SELEKCIJA NK ILOVAC
Seniori: Sanjin Lucijanić 098/392-098
Pomoćni trener: Ante Šulentić 098/1927-806


Juniori: Ante Šulentić 098/1927-806

Kadeti:

Pioniri: Denis Štanjer 092/101-7848

Mlađi pioniri: Josip Grubešić 098/494-375

Limači: Josip Grubešić 098/494-375

Prstići: Danijel Bičanić 098/890-750

UPRAVNI ODBOR NK ILOVAC
Predsjednik: Darko Stanković
Dopredsjednik: Stjepan Mrežar
Ivan Polović
Članovi: Goran Franković
Tomislav Kuzman
Miroslav Latin
Davor Vinski
Mladen Vinski
Mladen Vrbanić
Sportski direktor: Alen Vrbanić
Tajnik: Igor Gec