studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

opis...

Ljubav,život i sve što sa sobom nose...











NOVO! Po prvi put u Hrvatskoj
Zaradite kroz Dashofer Affiliate Program!
Učlanite se i zaradite 10Kn odmah!

Zaradite još:
1,5Kn za dovedenog člana
2,5Kn za upisnika u eNovine
zarada kroz 3 nivoa
oko 100Kn za prodani priručnik
...i još mnogo drugih načina za zaradu
Učlani se odmah »


hits

ponedjeljak, 26.11.2007.

Prevare i rastave

Image and video hosting by TinyPic Pogodilo me saznanje da se već drugi par u mom društvu rastaje.I što je još šokantnije,nije u pitanju prevara.A prvo sam to pomislila jer već je tako normalno postalo da se ljudi rastaju jer imaju ili su imali aferu van braka.Navodno se ovdje radi o ,,trajno narušenim odnosima'',da se izrazim stručno,kako sam već negdje čula.

A što je to moglo narušiti njihov odnos pitam se. Nemaju djece jer ih ''ona'' nije htjela.Valjda da što duže zadrži lijepu figuru za kojom se okreću brojni muški.On nije bio presretan ali nije se žalio,pokazivao je ogromnu ljubav.
Imaju oboje dobar posao koji im donosi dovoljno novaca da bi živjeli život. Pod tim mislim na odlaske na skijanje,ljetovanje,ručkove,lijepu robicu,teretanu,bazene,saune...Doimali su se sretni,zadovoljni jedno drugim. A onda se počelo primjećivati da su sve manje zajedno kući ,u izlascima,općenito u društvu smo sve više njega viđali ,a nju sve manje.

Na bilo kakav upit stalno su se izmotavali skrivajući probleme. Sada je puklo , ona se odselila.Njega viđamo ,nju ne. Sam je,izgubljen. Kaže da se teško nosi sa situacijom. Objašnjenje raskida je da se nisu kužili u komunikaciji.Odrasli su unutar braka u različitim smjerovima.On je htio familiju,ona isto ali ne sada...
Mogu to nekako razumjeti. Npr. on jako voli djecu i živio je za trenutak kada će ih imati. Ona je 6 godina mlađa pa nije bila još spremna. Bar se tako izjašnjavala. Iako joj je 30-a pokucala na vrata.,,Ako nije spremna poslije 5 godina braka i sa 30 godina, nikada neće ni biti'' -Tako sam jednom pomalo zlobno (al nenamjerno)prokomentirala,a sada se čini da sam imala pravo. Otišla je i iako pravi razlog ne znam,zbog prijateljstva prema njenom mužu mi je teško jer mu je potrošila 7-8 godina u kojima je on mogao već imati familiju. Sa druge strane i nju opravdavam,mlada se udala,on je predobar,ali ljubomoran.

Ne znam,šta reći!
Nemam ni prava odgonetat njihove razloge. Znam samo da mi je teško. Jer sada bih se trebala odlučiti koga zvati na druženje,na rođendane i sl. Jer oni se ne žele sretati.
Smatrala sam ih savršenim parom. Zgodni ,nasmijani,dobroćudni,pažljivi jedno prema drugom. Činilo se da imaju sve. Ipak nešto je nedostajalo. Brak je gotov i oboje pate.
Dragi moji ljudi,postali strašno egoistični. Nismo u stanju naći kompromis između svojih želja i želja partnera. A trebali bi! Nije li ljubav pokretač svega?! ako nekog voliš ,ako ga ne želiš izgubiti nećeš li se malo poviti njegovom vjetru,njegovoj želji.Za ljubav!
Jer svi ju trebamo ,svi ju tražimo,ali, da li ju dajemo!?



| Što na um... (14) | Nosi kući! | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.