Dnevnik jednog 27-godisnjaka

ponedjeljak, 16.07.2007.

Blokada google googlesyndic@tion

Eto iznenađenja. Poslije više od godinu dana bloga i ne znam koliko mjeseci nekolicine Google oglasa, sada kada sam želio promijeniti vlastiti predložak, otkrio sam da se na "spremi" izbriše riječ g00glesyndic@tion. Bar su mogli reći.

Toliko za danas...

- 11:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 11.07.2007.

Prvi korak

Eto prvi korak je iza mene. Jučer sam obavio prvi razgovor za novi posao u Beču i to sa licem u lice sa šeficom kadrovske. Velika je čast što je došla zbog razgovora u Ljubljanu, tako da sam jedini imao razgovor licem u lice. Vjerujem, da sam dobro obavio posao i da ču se naći na takozvanoj "short listi" kandidata. Ako do toga dođe, idem u Beč na sastanak sa svojim budućim šefom, gdje bi trebao saznati konkretne stvari poput plače. Mislim da imam realna očekivanja, pošto uvijek pokušam pronaći što više informacija (poput prosječne plače, poreza, cijena nekretnina i najma itd.). Puno podatka se može naći na EUROSTAT, ako ih znaš pronaći.
Toliko za danas ...

- 08:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 04.07.2007.

Kraj godišnjeg odmora

Svemu dođe kraj, pa tako i godišnji odmor nije nikakva iznimka. Proveo sam lijepih tjedan dana na moru sa obitelji i doista sam se duševno odmorio od monitora, telefona, stresa. Kada sam se nekoliko dana prije odlaska na dopust probudio usred noći i počeo razmišljati o poslu, odmah sam znao da je krajne vrijeme da se odmorim.

Pri povratku su me dočekale obaveze i posao, pa sam sada, treći dan poslije povratka već u punom radnom jeku.

Postoji mogućnost da odem raditi u centralu u Beč, iako nije još ništa konkretno i ja o tome ne odlučujem. Puno ovisi o uvjetima, plaći iako sam dao svoj načelni pristanak, poslije dogovora sa ženom. Ipak ima podstanarstvo i svoje prednosti. Više o tome drugom prilikom.

Toliko za danas...

- 09:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>