Nik Titanik Studio            Nik Titanik's Mad Theatre            Nik Titanik's Mad Shop

27.08.2008.

KONAČNO MAJICE!!!

Zahvaljujući suradnji sa Studijom za grafičko oblikovanje Media Vektor, uskoro ćete moći u Zagrebu i Hrvatskoj uživo razgledati i kupiti MAJICE s motivima mojih ilustracija i karikatura u Showroomu u zagrebačkom Importanne Centru na Glavnom kolodvoru.

Majice su kratkih rukava. Cijena majica je 99 kn.

Također, od mene se može naručiti i bilo koja druga karikatura (koja trenutno nije u prodaji), a koju biste htjeli imati na majici. Samo mi trebate poslati mail, pa ćemo se sve dogovoriti.

Eh, da nam je to sve bilo prije godinu i pol kad je na vrhuncu bila afera JuBiTo... headbang


- 08:40 - Vaši komentari (5) - Isprintaj - #

29.05.2008.

HRVATSKA REPREZENTACIJA - karikature igrača

Ovih dana je iz naše kreativne radionice izašao novi, veliki i jako uzbudljivi projekt. Naime, Nik je nacrtao karikature svih naših nogometnih reprezentativaca koji će zaigrati na predstojećem europskom prvenstvu u nogometu koje počinje za nešto malo više od tjedan dana u Austriji i Švicarskoj.

Naručitelj karikatura je 24sata digital d.o.o. (online odjel novina 24sata) koji će ih iskoristiti za SMS nagradnu igru. Uz to, na prvi dan prvenstva, u subotu 7. lipnja, u novinama će izaći i plakat (A2) s karikaturama.

Također, u našem Mad Shopu možete kupiti i prigodne artikle te se opremiti za navijački pohod na Euro ;)- 20:12 - Vaši komentari (9) - Isprintaj - #


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi

Prikaži/sakrij komentare