< kolovoz, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (2)
Kolovoz 2009 (7)
Srpanj 2009 (2)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (14)
Srpanj 2008 (28)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

by Lolypop Design

Opis Bloga

OvDjE MoZeTe PrOnAcI sWe O SwOjIm IdOLiMa I sAzNaTi sTO sWe IgRa U KiNiMa ,Te PrOcItATi RaSpOrEd PrOjEkCijA Za kInA "Cinestar" i "MoviePlex"!
20 KoMmOvA I ULaZiS u LiNkOvE !

Linkichi

Billov@ M@l@fino
LeNcYnut
Ruby Designgreedy
LolyPop Designnjami




četvrtak, 28.08.2008.

Kelly Rowland

Image Hosted by ImageShack.us

Ime: Kelly Rowland
Puno ime: Kelendria Trene Rowland
Zanimanje: Glazbenica
Datum rođenja: 11. Veljača 1981
Mjesto rođenja: Atlanta, Georgia, USA
Visina: 173 cm
Zapadni zodijak: Vodenjak (Aquarius)
Kineski zodijak: Pijetao (Rooster)
Kratka biografija:
Bivša članica grupe Destiny Childs, sada samostalna pjevačica koja je imala uspješan debi album "Simply Deep". Kelly Rowland je možda najuspješnija po mega uspješnom hitu Dilemma kojeg je otpjevala s Nellyjem. Zagovornica republikanaca i predsjednika Busha. Kelly Rowland si je nedavno povećala grudi. Glumila je u filmu Freddy vs Jason.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Ville Valo



VILLE VALO(HIM)

Ville Hermanni Valo je rođen 22. 11. 1976. godine u Helsinkiju u 8.28 ujutro.

Njegova ljubav prema glazbi seže u vrijeme kad je bio beba, svaki put kad bi plakao otac je puštao pjesmu Paratiisi by Rauli Badding Somerjoki, a majka ga je uzela u naručje i plesala s njim. Naravno da je odmah prestao plakati.

Ville je obožavao životinje. Dok je bio mali, njegovi su roditelji spasili jednog bolesnog psa (zvao se Sami) koji je ubrzo postao Villeov najbolji prijatelj. Ville je naučio hodati uz Samija. Nakon smrti Ville je bio jako žalostan i izvan sebe. Tada je kako sam kaže obolio od astme.

Ima mlađeg brata koji se zove Jesse i 8 godina je mlađi od njega.

U srednjoj školi upoznaje Migea i 1991. zapravo nastaje HIM. U razdoblju od 1991.-1995. samo vježbaju. Svirao je i u bendovima Eloveena Boys, Aurora, Charlie Parker, Terapia, Winha, Unga Kaskelottär, Natas, B.L.O.O.D., Kemoterapia :- D, Donits-Osmo Experience.

Ville zna svirati bas gitaru, akustičnu gitaru, bubnjeve, klavir…

Idoli su mu Clint Eastwood, Gene Simmons i Edgar Allan Poe. Njegov najdraži film je The Nightmare Before Christmas. Nadimak mu je Rakohammas.




| Celebrity Stars (14) | ...x... | ...x... |

Alex Evans



ALEX EVANS (18)

Alex Evans!! Ewo jedan dečko koji nije ni pjewač,ni glumac....Postao je poznat po tome što je objewio swoje slike na netu i wećini se cura swidjeo zbog svoje crne kose i nebeskoplawih očiju....
Bavi se umjetničkim radom,piše pjesme,slika sebe,a i swoje prijatelje...
Ima swoju wlastitu liniju odjeće-Heartbreaker clothing.


Alex Evans ni sam nemože objasniti zašto je postao slavan.On nije ni pjevač,ni glumac-jednostavno je svoje slike(bavi se fotografiranjem,umjetnošću,kreiranje odjeće) objavio na netu,a ljudima se svidio njegov (eMo) stav,njegove nebeskoplave oči i gavranje crna kosa.Pogledajte sliku pa ćete svatiti zašto.To je kombinacija koja oduzima dah! Puno mu je ime Alexandre, rođen je 30. jula 1990. u Montrealu u Kanadi i maternji jezik mu je francuski.Umjetnost je njegova velika strast,osobito fotografiranje i pisanje,a ima i svoju modnu liniju Heartbreaker Clothing.Njegova je Myspace adresa http://www.myspace.com/asphyxiat3d ,ali da bi mogla vidjeti njegov profil moraš biti registrovana kao njegov prijatelj.Komentare o njemu možeš ostaviti na stranici http://www.facebook.com/pages/Alex-Evans/11422495949 i postoji mogućnost da ti se javi.



| Celebrity Stars (4) | ...x... | ...x... |

Dima Bilan



Dima Bilan pravo ime Viktor Belan, 24. prosinca 1981. Karačajevsko-Čerkeska) je ruski pop izvođač i glumac.

Dima je predstavljao Rusiju na Eurosongu 2006. sa pjesmom Never Let You Go i bio je drugi sa 248 bodova. Na Eurosongu 2008. uvjerljivo je pobijedio sa 272 boda.

Kad je imao jednu godinu njegova obitelj preselila se k njegovoj baki u grad Naberežnije Čelni u pokrajini Tatarstan. Kad je imao šest godina preselili su se u Kabardsko-Balkarsku gdje su on i njegova sestra išli u školu.

Diplomirao je na Gnesinihovom Glazbenom koledžu kao vokalni izvođač. Dimin debi bio je n Rusko/Latvijskom festivalu "New Wave" 2002. gdje je bio 4.



| Celebrity Stars (2) | ...x... | ...x... |

Akon



pjevač Akon ušao je u glazbenu povijest kao prvi pjevač koji je na američkoj top-ljestvici singlova skinuo samog sebe s prvog mjesta. Ipak, to mu je uspjelo uz malu Eminemovu pomoć.

Uspješna suradnja s Eminemom za Akona je urodila neočekivanim plodom, njegov hit-singl I wanna Love You zamijenjen je na prvom mjestu Billboarda novim - Smack That.

Istovremeno, singl postaje i broj jedan na novoformiranoj ljestvici Hot RingMasters.

U utrci prema vrhu našla se 'nezamjenjiva' Beyonce s Irreplaceble, dok je uspon osvojila na ljestvici r&b/hip-hop singlova, gdje već caruje dva tjedna.

U međuvremenu, Snoop Doggu puno bolje ide na radiovalovima nego li u svakodnevnom životu, pa dok je njegov duo s R Kellyjem That'S That Shit skočio za čak 60 mjesta, on smišlja nove hitove u ćeliji u koju svako toliko svrati zbog posjedovanja narkotika i oružja.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

utorak, 26.08.2008.

US5



US5 je muška pop gupa iz Njemačke, Engleske i SAD. Bend je nastao 2005. godine na reality showu Big in America na njemačkoj RTL II televiziji. Us5 je postao uspješan u centralnoj Evropi sa svojim prvim albumom Here We Go (hit pjesma Maria). Album su prodali u 2.500.000 primjeraka širom svijeta.

Nakon što je bend nastao u proljeću 2005. godine, izdana je njihova prva pjesma “Maria” kojoj je dodjeljena Gold Record nagrada u SAD-u. “Maria” je bila 1. na top listama u Njemačkoj i veliki hit u mnogim drugim evropskim zemljama. Nakon toga su izdali svoj prvi album Here We Go u oktobru 2005. godine koji je osvojio Gold and Platinum records nagradu u i Austriji. U 2006. je završena turneja u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, nakon koje su otišli u Veliku Britaniju kako bi promovisali svoj prvi album i pjesmu “Maria” koja je na top 40 zauzela 38. mjesto. U jesen 2006. godine su izdali svoj drugi album, In Control. Tada su se pojavili na sceni istočne Evrope (Poljska, Rusija, Češka Republika), Azije sa velikom promotivnom turnejom u Japanu i Tajlandu. U novembru 2007. godine obilaze ponovo Evropu. U jesen 2007. Us5 je ostao bez jednog člana, Mikela Johnsona kojeg je zamijenio 15-ogodišnji Vincent Thomas.



| Celebrity Stars (4) | ...x... | ...x... |

Linkin Park



Linkin Park je rock sastav iz Los Angelesa, Kalifornija. Od kada su se osnovali 1996., prodali su više od pedeset milijuna albuma i osvojili su dvije pobjede na dodjeli nagrada Grammy Awardsa. Njihov debitantski album Hybrid Theory od američke kuće "RIAA" (Recording Industry Association of America), dobiva certifikat dijamantske prodaje. Sljedeći studijski album Meteora nastavlja s njihovim uspjehom i zauzima visoko mjesto na Billboardovoj top listi 200 najboljih albuma iz 2003.godine.

Prepoznatljivost njihovog nu metal stila kao radio-prijateljski stil sa Hybrid Theory-a i Meteore je ostavljen i, bend se odlučio udaljiti od toga otkrivajući novi zvuk na njihovom zadnjem studijskom albumu, Minutes To Midnight (2007.). Album je oborio Billboard ljestvicu i ostvario treći najprodavaniji prvi tjedan od bilo kojeg albuma te godine. Također su poznate nekoliko njihovih suradnji, najpoznatija s rapper-om Jay-Z-om na njihovom mash up albumu Collision Course (2004.), i s mnogim drugim glazbenicima na albumu Reanimation (2002). Ponovnu rapp-rock suradnju bilježe s američkim rapper-om Busta Rhymes-om u njegovom singlu "We Made It"



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Pussy Cat Dolls



Pussycat dolls-početak do slave!!!!
ČLANICE: Nicle Scherzinger,Carmit Bachar,Ashley Roberts,Jessica Sutta,
melody Thornton i Kimberly Wyatt.
Svim girl bendovima ovog je ljeta utjeran strah u kosti!Ženska grupa
pussycat dolls uzbudila je duhove,i svojim singlom Don`t cha napravila
pravi boom u klubovima diljem svijeta.Šestorka atraktivnih cura koje
super pjevaju i plešu odlučila je promjeniti girl-power foru u doll-power.
Bend Pussycat dolls obraća se svima curama i podiže atmosferu do
usijanja.Stihovi njihove pjesme "Don`t cha wish your girlfriend was
hot like me..." svaku curu dirnu u dušu,jer-koja to djevojka nikad
nije bila ljubomorna na nečiju curu,pitaju se dolsice.
O GRUPI:Godine 1993.Pussycat dolls počela je okupljati poznata
koreografkinja Robin Antin,a tadašnja liderica bila je Carmen Electra.
Cure su uglavnom samo plesale,a njihovi pokreti bili su iznimno
dinamični i seksi.Grupa je nastupala u ekskluzivnom holywoodskom
klubu Sunset Stripe,čiji je vlasnik bio Johnny Depp.Johnny je jednom
gledao njihovu probu i toliko mu se svidjelo ono što je vidio,da je
izjavio kako je zbog takvih stvari otvorio klub.
Pussycat Dolls – dobrodošli u pop kabare
Počele su kao burleskna pop atrakcija noćnih klubova Los Angelesa, a završile kao proslavljeni pop i R&B šesterac s velikim hitom 'Don't Cha' i cijelim albumom pod rukom. Upoznajte Pussycat Dolls, pjevačice, plesačice i jedine prave showgirls današnjeg popa.

Ako ste zamislili dovoljno dobro, onda u glavi imate sliku početaka Pussycat Dolls, danas R&B/pop grupe sastavljene od šest zgodnih djevojaka, a nekada velike burleskne atrakcije, pjevačica i plesačica kabaretske skupine, koju je u garaži svoje prijateljice, poznate glumice Christine Applegate, okupila i poslu naučila Robin Antin. Antin je slavna holivudska koreografkinja, koja je još davne 1993. kada joj je bilo 32 godine, otkrila djevojke i počela ih drilati plesnim vještinama.



| Celebrity Stars (1) | ...x... | ...x... |

ponedjeljak, 25.08.2008.

Jonas Brothers



THE JONAS BROTHERS je američki teen/pop/boy bend iz New Jerseya kojeg čine trojica braće: 21-godišnji Kevin (gitara), 19-godišnji Joe (gitara) i 16-godišnji Nick Jonas (vokal). Dosad su objavili dva albuma - prvi prije dvije godine pod nazivom "It's About Time", a drugi prošle godine pod nazivom "Jonas Brothers". Uskoro pripremaju i treći koji će se zvati "A Little Bit Longer", a trebao bi izaći do kraja ove godine. Trojicu braće nerijetko nazivaju modernim New Kids On The Block ili N'Sync, možda i Backstreet Boysima barem što se mode tiče, jer je to jedna od njihovih najzapaženijih karakteristika - uvijek "pic lic".

A što se tiče uspjeha i načina proboja u svijetU, njihova je muza Britney Spears. Naime, krvlju srodan trojac na lijevoj ruci nosi prsten koji simbolizira njihovo netaknuto djevičanstvo. Prstenje su počeli nositi kad su ih njihovi roditelji pitali žele li to, nakon čega su jednoglasno odlučili kako će prstenje do braka nositi na prstenjaku lijeve ruke čime su "Bogu i roditeljima obećali da će biti djevci do ženidbe". "To je samo jedan od naših načina kojim pokazujemo da smo drukčiji od svih na ovom svijetu", rekao je Nick Jonas od kojeg je cijela priča oko benda i počela.

Sve je počelo - u brijačnici

Nicka Jonasa kao šestogodišnjaka je profesionalni menadžer slučajno čuo kako pjevuši u jednoj brijačnici. Potpuno je poludio za njegovim vokalom, a već godinu dana kasnije Nick je pjevao i glumio na Broadwayu. Za vrijeme kad je nastupao u mjuziklu "Ljepotica i Zvijer", zajedno s ocem je napisao pjesmu "Joy To The World", koju su mnogi kasnije pjevušili kao božićnu molitvu. Kad su braća shvatila da je Nick uspješan i da cijela stvar vodi do Hollywooda, brzo su mu se priključila, "nabacila stil" i krenula u pohod na svjetske glazbene ljestvice. Njihov drugi po redu album koji su nazvali po sebi, objavljen je prošle godine te je postigao veliki uspjeh - bili su peti na Billboardovoj ljestvici "Hot 200" albuma u prvom tjednu.



| Celebrity Stars (5) | ...x... | ...x... |

Metallica



Metallica je iznimno uspješan američki thrash metal sastav, aktivan od ranih 1980-ih.

Nakon sticanja vjernih slijedbenika tijekom svoje uloge u razvoju Thrash metala u osamdesetima, sastav je uspješno proširio publiku u 1990-ima, stičući pritom brojne nove obožavatelje. U skladu s tim, sastav je postao komercijalno najizloženiji primjer metala tijekom većine tog desetljeća. Međutim, ogromni porast u njihovom komercijalnom uspijehu je bio popraćen stilskim promjenama koje su neke njihove dugotrajne obožavatelje potakle na optužbe o komercijalizaciji.

U 2003. Metallica je izdala St. Anger, zbirku najagresivnije glazbe koju su napisali tijekom desetljeća, o kojoj mišljenja i kritike jako variraju, dok je komercijalni uspjeh vrlo ograničen.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Amy Lee



Amy je odrastala u kući sa bratom i dvije sestre. Treća sestra je umrla od nepoznate bolesti 1987. Na cd-u "Fallen" nalazi se pjesma "Hello", a na albumu "The Open Door" nalazi se pjesma "Like You" koje su posvećene umrloj sestri. Inače Amy je pjevala u crkvenom zboru od svoje 6. godine, a uz to ima 9 godina škole za klavir, te svira i gitaru. Njen otac je bio poznati DJ, stoga su se dosta selili... od Californije, Illinoisa, do Arkansasa gdje je Evanescence započeo svoju karijeru nakon što je Amy diplomirala na akademiji Pulaski 2000 godine. Danas je Amy poznata po Neo-Goth stilu što se vidi po Viktorijanskoj odjeći u kojoj nastupa i makeupu.Odjeću uglavnom dizajnira sama a u tim kreacijama je išla na dodjelu Grammyja i nastupala na spotu Going Under.

Amy Lynn Lee (Riverside, Kalifornija, 13. prosinca 1981.), američka pjevačica. Amy Lynn Lee, američka kantautorica, pjevačica i vođa uspješnog američkog alternative-rock banda Evanescence snima prvi EP jednostavnog naziva Evanescence EP. Na njemu se nalaze i stare obrade pjesama kao što su My Immortal, Imaginary te Haunted. Poslije je uslijedio demo Origin, a svjetsku slavu stekla je albumom Fallen iz 2003. Album donosi 4 hit-singla, a to su redom:

* Bring Me to Life iz 2003. , također se nalazi na soundtrack albumu "Daredevil".
* Going Under iz 2003.
* Everybody's Fool iz 2004.
* "My Immortal" iz 2004. , koji se također nalazi na soundtrack albumu "Daredevil"



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Iron Maiden



Dugačak put do današnjeg sastava Iron Maidena je započeo davne 1975. godine, kratko nakon što je basista Steve Harris otišao iz benda Smiler. Razlog tomu je bio što se Harrisovim kolegama nisu svidjele njegove pjesme. Naziv za novi bend je Harrisu pao na pamet prilikom gledanja filmske adaptacije Man in the Iron Mask. Naziv Iron Maiden označava srednjevjekovnu spravu za mučenje.

Steve Harris i gitarist Dave Murray su dan danas najstariji članovi benda, prisutni gotovo od samoga početka. Bend je imao dvanaest različitih sastava u 70im godinama. Iako je Iron Maiden bio pod enormnim utjecajem nekolicine bendova kao što su Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, UFO, Yes, Wishbone Ash, Apocalypse, Queen te Judas Priest, njihova najranija ostvarenja nesumnjivo nalikuju na punk.

Pravi Iron Maidenov uspjeh počinje 1978. godine kada se Harrisu i Murrayu pridružuju vokal Paul Di'Anno te bubnjar Doug Sampson.

U to vrijeme Iron Maiden postaje prava senzacija u engleskim heavy metal krugovima. Bend svira već tri godine i skuplja popriličnu količinu lojalnih fanova, no još nemaju snimljen niti jedan album. To se mijenja na staru godinu 1978., bend snima jedan od najpoznatijih demo albuma u povijesti hard rocka, The Soundhouse Tapes. The Soundhouse Tapes čine četiri pjesme, a svih 5000 primjeraka biva prodanu u roku od nekoliko tjedana. Kasnije se The Soundhouse Tapes može pronaći pod enormnom cijenom od nekoliko tisuća dolara, sve do ponovno izadnja 1996. godine. Dvije pjesme na demo albumu, "Prowler" te "Iron Maiden" dostižu prvu poziciju britanske metal ljestvice.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Ashton Kutcher



07.02.1978, Cedar Rapids, Iowa, USA
Christopher Ashton Kutcher

Nekadašnji student biokemije, bivši maneken i dječja zvijezda, sada glumac i voditelj. Uglavnom, mladac u lovu na pare i zvjezdanu prašinu.

Kutcherova popularnost danas je pprilično velika, da li zbog veze s Demi Moore i izlazaka s cijelom njezinom obitelji, uključujući i bivšeg muža Brucea Willisa, ili zbog MTV showa 'Punk'd' koji sprda celebrityje ili pak zbog njegove slatke face. U svakom slučaju slava i priznanja mlade zvijezde u usponu ga ne zaobilaze.

Za razliku od mnogih hollywoodskih zvijezda, diplomirao je i to - biokemiju na fakultetu u Iowi, gdje ga je zapazio agent u nekom baru, pa je uskoro postao model prestižnih modnih revija Versacea i Calvin Kleina. Prije toga znao je biti i jako siromašan, pa je jednom donirao i krv za pare. U svojoj novoj karijeri postigao je značajne uspjehe, pobijedio na natjecanju 'Fresh Faces of Iowa' 1997. i preselio se u New York, a zatim u Los Angeles gdje mu se uskoro pružila prilika da počne glumiti.

Otišao je na audiciju za ulogu u NBCjevoj seriji, ali na odlasku je shvatio da je nije dobio. Ipak, pitali su ga da pročita tekst za novi NBCjev projekt 'Wind On Water' za koji je odmah dobio ulogu, ali ih je zamolio da prvo prouči cijeli scenarij kako bi mogao odlučiti da li želi ulogu ili ne. Zapravo, agent mu je već najavio audiciju za seriju 'Lude sedamdesete' u kojoj je želio glumiti. Na toj audiciji rekao je ekipi da tog popodneva, točnije do 15.45h, mora znati da li je dobio ulogu ili ne jer je do 16h već morao odgovoriti NBCju.

Dodijelili su mu ulogu napaljenog i glupastog Kelse, što je za njegovu karijeru bio super potez jer je serija 'Wind On Water' otkazana nakon dvije epizode, a 'Lude sedamdesete' su mu pružile priliku da se dokaže i lansirale ga u svijet glumaca.



| Celebrity Stars (1) | ...x... | ...x... |

petak, 08.08.2008.

Dylan & Cole Sprouse



Oni su identični blizanci,koji su rođeni 4.kolovoza 1992. godine,u mjestu Arezzo,u Italiji.Glumili su u mnogim i poznatim filmovima(Piggy Banks,Just for Kicks,I Saw Mommy Kissing Santa Claus,Big daddy...),no najpoznatiji su po ulozi u seriji The Suite Life Of Zack and Cody.Dylan je 15 minuta stariji od Cola.Bave se snowboardingom od svoje četvrte godine.U školi je Dylanov najdraži predmet je biologija,a Coleov matematika.Koliko su popularni govori to da imaju svoj vlastiti časopis.



| Celebrity Stars (32) | ...x... | ...x... |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>