×Elly

× 20
× hoće promjeniti sebe
× ne bi mogla nabrojati sve što ne valja s njom


× mekana sam i ljuljuškam se kada me netko dotakne. [17.3.'10.] - hahaha ×

× izdržim sve do okretanja ključa u bravi prije ulaska u stan i onda se tu slomim i po nekoliko puta u svakoj sekundi.×


stanje?

nikad gore, a u isto vrijeme nikada ni bolje




credits
Design:murderscene
Help:xoxo

Thought I'd lost you once again
ponedjeljak, 21.03.2011.
haha jebo me naslov -.-
opet sam glupa..

bok.
ja sam jedna debela djevojka koja uskoro slavi rođendan na kojem će biti tako jebeno debela da neče moč obuč niti jedne jebene hlače koje ima u ormaru. kao i sada. narasla sam jedan centimetar. kontam da sam tako prividno izglubila kilogram. de jad i bjeda sam. treniram odbojku jer kontam da će mi to oblikovat dupe za koju godinu kada sam več sama preljena za to. prije 2 tjedna sam zaredala 3 vodena.. čisto da vidim jel ja to još uvijek mogu. i mogu. ne rigam ko prije. ne jedem ko prije. baš žalosno što nisam skinula ni kile 2 i po mjeseca. baš žalosno što sam se zapravo cijelo vrijeme trudila, ali jednostavno ne ide. skinem 2 kile, vratim ih za par dana.. onda skinem i 3 pa ih vratim.. i tako stalno u kurg. zapela sam na 73 i ne mičem se kurca.

a muka mi več od života, majkemi. i izrigala sam se danas zato što zato. nikakav razlog.. sjedila sam u busu skontala da imam 45 min slobodnog prije neg moji dođu doma i nisam mogla to ne iskoristiti. napokon.. a prošli su tjedni. TJEDNI! nisam se još skontala, ali ili od večeras ili od sutra krečen neke anaerobne vježbe i manje hrane i više cigara i više trčanja?! i nema kruha. a jebemu ja volim taj kruh. i kornfleks volim. ali njega se ne odričem ni za koga i ni za šta.

nije me bilo dugo.. a tako sam htjela pisati.. trebao mi je taj određeni stupanj utopije koji mi pruža sve ovo.. bilo me strah, sram, osječala sam se tako usamljenoi jednostavno sam si dopustila da se utopim u samoj sebi. e to je tek bilo strašno.
počela sam pisat dnevnik.. da ne budem toliko usamljena..tj. ne dnevnik nego bilježnicu svojih žalopojki i svojih sranja.. primjetila sam da sam u nekih 85% zapisa napisala da želim krepat.. more bit da sam u govnima. mislim nekako nisam više u govnima nego što sam uvijek bila, samo sada mi je pun kurac tih govana i samo želim krepat. znam da oduvijek mrzim ovo što jesam i da oduvijek mrzim svoj život.. ali ovo sada je jednostavno tu mač. želim se ja promjeniti.. i nije to toliko ni teško, ali šta onda?

e da i još sam jedna stvar.. padam latinski.. za sada :D

your sincerely, Elly

| 22:43 | Komentari (9) | On/Off | Print | # |



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>